- Reaction score
- 15.543
καθε κλικ(1-5) αλλαζει και το υψος ομιλιας.....δεν υπαρχει θεαθηναι ζηλιαρητώρα μας έπεισες... δηλαδή μάπα το καρπούζι και όλα για το θεαθήναι...
καθε κλικ(1-5) αλλαζει και το υψος ομιλιας.....δεν υπαρχει θεαθηναι ζηλιαρητώρα μας έπεισες... δηλαδή μάπα το καρπούζι και όλα για το θεαθήναι...
Το έκανε φάντομ τελικά ή έβαλε ηχοπερατή; έχω καιρό να παω.Πάντως ο Βασίληηηηηηηης δεν έχει ανάγκη τέτοιες πατέντες.
Ο ήχος του κεντρικού του ακούγεται λες και είναι... μέσα στην οθόνη!
καλε βαλε 4 να ξεμπερδευεις και μενουν τα 2 ταβανισιαΤο πείραμα έγινε για να διαπιστώσουμε πόσο σωστά μπορούν να ανυψώσουν τους διαλόγους δύο ίδια ηχεία presence. Και για να γελάσουμε!
Αν γίνει με μέτρο και μέχρι την δεύτερη απο τις πέντε θέσεις στο δικό μου είναι πολύ καλό ενώ στην τέταρτη ακούω ήδη πολλές πηγές διαλόγων.
Δεν θα μείνει έτσι φυσικά.
Σήμερα ήρθε ο profi και βάψαμε (έβαψε) τις καινούργιες βάσεις 50x50x1 που φτιάξαμε (έφτιαξε) για τις καινούργιες βάσεις.
Αλλά παρά το βάρος των 20-25 κιλών της καθεμιάς, θα μου έλειπαν τα βαζάκια που με τόση στοργή είχα φτιάξει με τα χεράκια μου.
Αποφάσισα λοιπόν να τα κρατήσω, για την ώρα μόνο στα surrounds.
Είσαι "μερακλής" τελικά..... θα μου έλειπαν τα βαζάκια με γλυκό συκαλάκι που με τόση στοργή είχα φτιάξει με τα χεράκια μου.
L-I-K-E.!!Όταν είσαι μερακλής και πρέπει τώρα να βρεις λύση, δουλεύεις με ό,τι υπάρχει εύκαιρο.
Είχα αυτές τις βάσεις που φτιάξαμε με τον profi για τα Cambridge S30 μου:
Άβαφες και λίγο σκουριασμένες αλλά ήθελα σήμερα και βαριόμουν.
Τις έντυσα με λίγη ταινία να μη γδαρθούν τα ηχεία, και φυσικά λίγο Blu Tack για να μη μου πέσουν στο κεφάλι.
Απο πίσω όμως...
Νομίζω πως το τερμάτισα εδώ και το θέμα πρέπει να κλειδωθεί.
Αλλά θα ατμίσω.
Απο πίσω όμως...
Είσαι ο μερακλής που το θέλει εδώ και τώρα...από πίσω ομως...και μετά κάνει και δυο τρεις τζούρες...Όταν είσαι μερακλής ...
αλλά ήθελα σήμερα ....
Απο πίσω όμως...
Αλλά θα ατμίσω.