Ελληνικό site για το Playstation

Μηνύματα
5.784
Reaction score
14
:)
H Sony Hellas ανακοίνωσε τη λειτουργία του επίσημου ελληνικού web site της για το PlayStation. Η Διαδικτυακή παρουσία του PlayStation, στην ηλεκτρονική διεύθυνση http://www.playstation.gr, έχει αναπτυχθεί εξ ολοκλήρου στην Ελλάδα, προσφέρει ελληνόγλωσσο περιεχόμενο και ανανεώνεται ακολουθώντας όλες τις σημαντικές εξελίξεις που αφορούν τα προϊόντα hardware και software του PlayStation.

Το ελληνικό Web site του PlayStation προσφέρει πληθώρα περιεχομένου και πληροφοριών για κάθε κάτοχο συστήματος ηλεκτρονικής διασκέδασης της Sony, με έμφαση στο PlayStation 2. Καλύπτει το σύνολο της ειδησεογραφίας που προκύπτει γύρω από κάθε θέμα σχετικό με τίτλους, περιφερειακά και το μέλλον του PlayStation, προσφέρει παρουσιάσεις επερχόμενων νέων τίτλων, αφιερώματα σε σημαντικά games ή σε θέματα γενικότερου ενδιαφέροντος, καθώς και άλλες χρηστικές πληροφορίες (ημερομηνίες κυκλοφορίας, τεχνική υποστήριξη με την μορφή ερωτήσεων-απαντήσεων κλπ).

Έντονο άλλωστε είναι και το αλληλεπιδραστικό στοιχείο του Web site: στα forums του, για παράδειγμα, όλοι οι φίλοι και οι φίλες του PlayStation είναι σε θέση να συζητούν και να καταθέτουν τις απόψεις τους για ποικίλα θέματα, με το τακτικό e-mail newsletter του μπορούν να ενημερώνονται άμεσα και εύκολα στην ηλεκτρονική τους θυρίδα, ενώ με τους διαγωνισμούς που διοργανώνονται μπορούν να κερδίζουν δώρα σχετικά με το αγαπημένο τους PlayStation.

«Με το ελληνικό Web site της Sony για το PlayStation, μία νέα εποχή ξεκινά για την παρουσία στην χώρα μας του δημοφιλέστερου συστήματος ηλεκτρονικής ψυχαγωγίας για το σπίτι – τόσο γι’ αυτό, όσο και για τους χιλιάδες φίλους του PlayStation, που όλα αυτά τα χρόνια το έχουν τιμήσει με την προτίμησή τους», δήλωσε ο κ. Γιώργος Μπαλαφούτας, διευθύνων σύμβουλος της Sony Hellas. «Όλοι αυτοί οι gamers έχουν τώρα έναν νέο Δικτυακό προορισμό, έναν κόμβο ενημέρωσης και ένα σημείο συνάντησης που καλύπτει τις ανάγκες τους σε πληροφόρηση και επικοινωνία, καλύτερα από ποτέ».


FLASH!
 


Τελευταια Μηνυματα

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
171.755
Μηνύματα
2.874.865
Members
37.944
Νεότερο μέλος
TasosXalandri
Top