Το Napster επιστρέφει

Reaction score
539
Από το γνωστό μας rhapsody, αναβιώνει το Napster, όχι σαν p2p βέβαια, αλλά σαν συνδρομητική υπηρεσία και στη χώρα μας.
Με δοκιμαστική περίοδο 30 ημερών (90 μέρες για πελάτες της vodafone).
Με 6.95 το μήνα μετά τη δοκιμαστική περίοδο.

Δυνατότητα για download των αρχείων, playlists και library που μοιράζεται σε όλες τις συσκευές και άλλα πολλά.

Το σημαντικότερο βέβαια είναι το πόσο πλούσιο είναι το content.
Μέ ένα γρήγορο search που έκανα πάντως σε αυτά που με ενδιαφέρουν, βρήκα ΠΟΛΥ πράμα.
Τα'χουν σκατώσει λίγο στα genres, οπότε δοκιμάστε με όνομα μπάντας/καλλιτέχνη.

Τα συν και τα πλην του θα τα δούμε (τιμή, drm, ποιότητα).
Από εμένα, πάντως, ένα πολύ μεγάλο ΚΑΛΩΣΗΛΘΕΣ NAPSTER.

http://www.napster.com/

Reaction score
539
Απάντηση: Το Napster επιστρέφει

Λοιπόν, εντυπώσεις μετά από μερικές μέρες χρήσης.
Από Σεπτέμβρη σίγουρα θα πάρω 2-3 μήνες συνδρομή και μετά βλέπουμε.
Είναι μια υπηρεσία που με βοηθάει να ανακαλύπτω μουσικές που, διαφορετικά, δύσκολα θα είχα την ευκαρία.
Άκουσα πάνω από 15 καινούρια albums αυτές τις μέρες.
Πως αλλιώς θα άκουγα πχ αυτό το ενδιαφέρον δισκάκι
http://www.insideoutmusic.com/release.aspx?IdRelease=1482
χωρίς να το αγοράσω; Τώρα που ξέρω τί είναι, θα φροντίσω να το αποκτήσω έτσι όπως πρέπει.

Γενικά, το νέο napster είναι ένας πολύ καλός τρόπος να είσαι legal, και να ακούς καινούρια μουσική εύκολα, κάνοντας απλά search και play.
Από ποιότητα, εντάξει, μην είμαστε και απαιτητικοί. Σαν ένα καλοφτιαγμένο mp3 192K είναι, τίποτε παραπάνω.
Για την ώρα της δουλειάς πχ, είναι μια χαρά.
Αξίζει μια δοκιμή, δείτε το.

Dimifoot

General Catsicofoot Patton
Editor
Reaction score
88.496
Update Napster:
Πλέον το Napster ειναι διαθέσιμο και στα 320 όπως και το spotify. Οχι ακομα cd quality βλέπε tidal qobuz κτλ, αλλα ακούγεται αξιοπρεπέστατα. Και εχουν στρώσει και τα μενού. Αλλα το πιο σημαντικό: τζάμπα για όσους εχουν Vodafone internet4share! Εγω το χρησιμοποιώ φουλ, τζάμπα πρόσβαση χωρίς διαφημίσεις σε τεράστια βάση δεδομένων..και αν κατι μου αρέσει πολυ τοτε μονο αγοράζω το cd.
Όσοι έχετε συμβατό προγραμμα Vodafone βάλτε το, ειναι κρίμα να μην το δοκιμάσετε.

Μέλη online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.056
Members
38.403
Νεότερο μέλος
Daredevil 1994