NAD C350 naked... (R18)

Κώστας Φ.

Truth hurts. Here's a teddy bear.
Reaction score
895
Άνοιξα τον NADάκο για το καθιερωμένο ξεσκόνισμα και είπα να βγάλω 2-3 φωτογραφίες για το forum, έτσι για να βρίσκονται!... :cool_4:

Εχμμ, όπως θα καταλάβετε όταν τράβηξα τις φώτο το ξεσκόνισμα δεν είχε τελειώσει. :happy_9:

Attachments

Reaction score
6.844
Και μη ξεχναμε οτι ο 350 ειναι μοντελο 7 ετων περιπου,οι υπολοιποι κατασκευαστες εκεινη τη περιοδο μονο στον υπνο τους εβλεπαν τοροειδης μετασχηματιστες σε αυτα τα χρηματα.
(μη μου πειτε ROTEL ανεκαθεν ηταν πιο ακριβοι στη χωρα μας).

Αφου τον ανοιξες κοιτα και τη χωρητικοτητα των πυκνωτων και γραψε τι ειδες.

Κώστας Φ.

Reaction score
895
Απάντηση: NAD C350 naked... (R18)

Χεχε, περίμενα πάσα για την χωρητικότητα. 22000 uF έκαστος... Not bad έτσι; :cool_4:

Όντως, για τα δεδομένα της εποχής του, το εσωτερικό του ήταν απλησίαστο από άλλα μηχανάκια της ίδιας κατηγορίας τιμής.

Reaction score
10
Γιατί τέτοια κίνηση, ετοιμάζεσαι για τίποτα??? :happy_4:

Βαρέθηκες τα σωθηκά του Behri μήπως?? :happy_4:

Καλά ας πιστέψω το "ξεσκόνισμα"...

Reaction score
23.649
δεν παιρνει χερι ο nad.
δεν εχει χωρο βασικα .
αν επερνε ο 370 θα ειχε απογειωθει.
παντως το τρωτο σημειο αυτου του ενισχυτη εινια ο προενισχυτης του.
τον δοκιμασα καποια στιγμη με τον opa δινοντας σημα κατευθειαν στην εισοδο του τελικου σταδιου και πραγματικα καμια σχεση.

Κώστας Φ.

Reaction score
895
Απάντηση: Re: NAD C350 naked... (R18)

παντως το τρωτο σημειο αυτου του ενισχυτη εινια ο προενισχυτης του.
Αυτό νομίζω κι εγώ.
Τον δοκίμασα ως τελικό με τον παθητικό Προ και η διαφορά ήταν μεγάλη προς το καλύτερο. Επίσης τον δοκίμασα ως Προ με τελικό τον Τripath και χάλασε ο ήχος του μικρού...

Reaction score
23.649
ο προ εινια ο λογος που κραταγε την αποδοση του ενισχυτη στα πλαισια του κοστους του θα ελεγα.
εκανα και το αντιθετο και εγω, δοκιμασα τον προ του nad στον usher. δυστυχως επρεπε να συγκριθει με προ τον opa και φυσικα δεν ειχε την παραμικρη ελπιδα να σταθει διπλα του με μονο ατου του τον τηλεχειρισμο!
οχι οτι το τελικο τμημα του 370 ειναι κανα κτηνος (αλλωστε απο τροφοδοσια ειναι κομματακι πνιγμενος και δεν υπαρχει χωρος για κατι παραπανω - ασε που ο χαλκος στην πλακετα δεν αφηνιε περιθωρια να εκμεταλευτει κανεις το επιπλεον ρευμα που θα του εδινε ενα καλυτερο τροφοδοτικο - ολα του γαμου δυσκολα) αλλα ο ηχος του εχει ενδιαφερον.
επιπλεον στι ςτιμες που προσφερονται τωρα πλεον (διοτι επι ΤΕΜΕΤ κοστιζαν υπερβολικα) ειναι ιδανικες περιπτωσεις για ανθρωπους που θελεουν να αναβαθμιστουν αλλα δεν εχουν δυνατοτητα:
αγοαρζεις εναν 372/352 (η ακομα και μτχ 350/370) και εχεις διο προοπτικες
α) βρισκεις τους αντιστοιχους τελικους (η οποιουσδηποτε αλλους, η μια εξοδος pre ειναι ρυθμιζομενη) και το παιζεις ειτε διενισχυση ειτε γεφυρομενους
β) παιρνεις εναν καλο προενισχυτη (η εμπειρια λεει πλεον οτι καλυτερα να βαλεις πρωτα εναν προ που θα οδηγει γενικα καλα , παρα να δοκιμασεις τελικο) για αρχη και οταν βρεις λεφτα παιρνεις και εναν καλυτερο τελικο και κανεις τον 370 ειτε δευτερο συστημα ειτε τον δινεις στον επομενο που θελει αναβαθμιση.

το β)ακολουθησα και εγω...

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
173.761
Members
38.235
Νεότερο μέλος
AgelosN