Αγορα "καλου" DAC.

costas EAR

Δόκτωρ ΔιαXύσιος
Editor
Reaction score
136.654
Απάντηση: Αγορα "καλου" DAC.

Επισης ειμαι απολυτως σιγουρος οτι η υλοποιηση του buffalo που εχω ακουσει εγω ειναι σαφεστατα μετρια και αδυνατει να σταθει διπλα στα super dac του σημερα.
:623::623::623:

το μπάφαλο σαφέστατα μόνο μέτριο δεν είναι...

δε το λέω μόνο εγώ ή ο κου-φου ή ο κόγιας αυτό, δες λιγάκι στα φόρα έξω τι σάλος γίνεται...

Από την άλλη, αναρωτιέμαι, αλήθεια πόσο μέτρια είναι άλλα πράγματα, όπως πχ το ηχοσύστημά σου (ποιά είναι τα ηχεία σου, σε τι χώρο παίζουν, ποιές οι μετρήσεις - επεμβάσεις σου στο χώρο κλπ κλπ κλπ) ή τα αυτιά σου (τι ψάχνεις στον ήχο, πόσο αντικειμενικό ή υποκειμενικό είναι αυτό κλπ κλπ κλπ).

Reaction score
453
Απάντηση: Re: Αγορα "καλου" DAC.

Θα περιμενω οπωσδηποτε το νεο της Weiss να το ακουσω.Για το Medea τελικα δυσκολα λογω τιμης..

Εως τοτε αν καποιος μπορει να διαθεσει ενα buffalo για ακροαση θα ειναι κατι παραπανω απο ευχαριστο.Επισης και για τα Metric και Prism (αν κ χλωμο το βλεπω...).
έχω το buffalo και αν ενδιαφέρεστε μπορώ να σας το διαθέσω για ακρόαση, περνώντας από
θεσ/νικη την επόμενη εβδομάδα.Είναι όμως το 24άρι και δεν ξέρω κατά πόσο υπολείπεται από το 32άρι.

Kotsidis John

Photography
Moderator
Reaction score
35.562
Re: Απάντηση: Re: Αγορα "καλου" DAC.

έχω το buffalo και αν ενδιαφέρεστε μπορώ να σας το διαθέσω για ακρόαση, περνώντας από
θεσ/νικη την επόμενη εβδομάδα.Είναι όμως το 24άρι και δεν ξέρω κατά πόσο υπολείπεται από το 32άρι.
Να χαρω εγω , φυσικα γιατι οχι, ελατε να τ ακουσουμε κ παρεα κ να δουμε τι γινεται! Ευπροσδεκτος!

Απο βδομαδα ομως γιατι απο αυριο βραδυ θα λειπω για χωριο...Να γυρισουμε κ κανα κατσικακι..:138:

Εκει οπου αν τους πεις για Ντακ θα σου πουν "ποιανου παιδι εισαι εσυ???":144:

Reaction score
1.765

υπολειπεται αρκετα το 24αρι.

Κώστας Φ.

Truth hurts. Here's a teddy bear.
Reaction score
895
Εως τοτε αν καποιος μπορει να διαθεσει ενα buffalo για ακροαση θα ειναι κατι παραπανω απο ευχαριστο.
Νομίζω θα ανέβει ένα 2nd hand κομμάτι στα μέρη σας.
Είναι το προηγούμενο (32S) αλλά θα πάρεις μία ιδέα.
Φαντάζομαι δε θα έχουν πρόβλημα να σε καλέσουν σε μία ακρόαση - αλλά να κρατάς μπύρες. :116:

Αμφιβάλλω πάρα πολύ ότι το buffalo του back θα είναι καλύτερο από το benchmark του Δελφίνη.
Εγώ δεν αμφιβάλλω καθόλου αλλά επειδή τα τεχνικά δε σας λένε τίποτα θα το πάω σε εμπειρία: έχει γίνει το test και τον ήπιε το Benchmark by Delfinis (του Ηλία) καθαρά και ξάστερα με πολλά άτομα παρόντες.
Δατς λάιφ, δε μπορεί να κάνει θαύματα ο άνθρωπος.

Ας το επιβεβαιώσουν όσοι ήταν παρόντες για να μην ψάχνω τα post.
Το τηλεφώνημα δυστυχώς δεν το είχε ηχογραφήσει ο back.

Eπίσης σε άλλες "εμπειρίες" σε διαφορετικά setup τον έχει πιεί το απλό DAC1 και λίιιγο καλύτερα τα πήγε το DAC1 USB σε σχέση με το "απλό" αλλά κι εκεί είχαμε θύματα (βλ. αγγελία πώλησης).

Αυτά είναι όσα μπορώ να πω αυτή τη στιγμή.
Τα μεγάλα θύματα δεν μπορώ να τα αποκαλύψω χωρίς να εκθέσω πρόσωπα και καταστάσεις όποτε τα αφήνω προς το παρόν...

Επίσης ποιος μας διασφαλίζει ότι η συγκεκριμένη υλοποιση του buffalo είναι άρτια; ;)
Στην παραπάνω πρόταση κρύβεται μία μεγάλη αλήθεια και μία μεγάλη παραμύθα.

Πάμε στην αλήθεια:

Αγόρια και κορίτσια, το Buffalo είναι απλά μία πλατφόρμα. Ακριβώς επειδή δεν είναι έτοιμο προϊόν, οι επιλογές που πρέπει να κάνεις μέχρι να πάρεις ένα ολοκληρωμένο DAC στα χέρια σου είναι άπειρες (με ανάλογες επιπτώσεις στο
τελικό κόστος).
Καταλαβαίνω ότι για κάποιον που δεν έχει πιάσει ποτέ κολλητήρι στα χέρια του είναι δύσκολο να το αντιληφθεί αλλά σκεφτείτε το ως μία άριστη βάση για κάτι πολύ καλό ανεξαρτήτως κόστους.
[Θα μπορούσε να είναι το πλαίσιο (πλακέτα Buffalo) και ο κινητήρας (Sabre τσιπάκι) από ένα supercar. Το αν θα βγει τελικά ένα αυτοκίνητο επιπέδου supercar ή απλά Punto GT εξαρτάται από χίλιες δύο επιλογές που πρέπει να γίνουν (λάστιχα, αναρτήσεις, αεροδυναμική κλπ) μέχρι το όχημα να βγει στον δρόμο.]

Ειδικότερα στο νέο Buffalo που βγήκε τώρα (Buffalo II) η πλακέτα δεν διαθέτει ούτε καν στάδιο εξόδου. Εκεί το παιχνίδι (και οι δυνατότητες) είναι περισσότερες - το ίδιο και οι μπανανόφλουδες. :126:

Προσωπικά θεωρώ ότι με την κατάλληλη επιλογή σταδίου εξόδου και με την ανάλογη τροφοδοσία, ναι, το καινούργιο θα μπορεί να φτάσει και επίπεδα Medea.
Απλά σε μία τέτοια απόλυτη υλοποίηση δε θα κοστίζουν 800 ευρώ τα υλικά αλλά τα διπλάσια, μπορεί και παραπάνω (αν επιλέξει κάποιος να το φορτώσει με δυνατότητες input/output, τηλεχειρισμό κλπ)...
Κι εδώ είναι το πρόβλημα.
Γιατί ο άλλος αν είναι να δώσει 2 χιλιάρικα θα προτιμήσει να πάρει ένα μεταχειρισμένο Minerva για να κάνει και τη μούρη του παρά να τα δώσει σε ιδιοκατασκευή - ας παίζει και καλύτερα.

Άρα, αφήστε τον back στην ησυχία του και κοιτάξτε τη νοοτροπία σας και τις επιλογές σας.

Ένα είναι σίγουρο: είναι άδικο και ανήθικο να κατηγορείτε (μπρος και πίσω από την πλάτη του) έναν άνθρωπο που χωρίς ουσιαστικό προσωπικό όφελος προσέφερε τον χρόνο του και την τεχνογνωσία του βοήθησε κάποια άτομα που δεν είχαν τη δυνατότητα να φτιάξουν κάτι μόνοι τους και οι οποίοι με το budget που διαθέτουν περιορίζουν τις επιλογές του. Δε φταίει ο back και ο κάθε back αν ο ιδιοκτήτης του Buffalo δεν ήθελε να διαθέσει άλλα 70 ευρώ για την πλακέτα που κάνει σωστά τη μετατροπή balanced σε single-ended. Δε φταίει ο back και ο κάθε back αν ο ιδιοκτήτης δεν ήθελε να δώσει 300 ευρώ ακόμα για να πάρει ακόμα καλύτερα τροφοδοτικά. You get the idea...

Πότέ δεν είπε κανείς στον άνθρωπο "φτιάξε μου ένα cost-no-object Buffalo για να το πάω σε κόντρες χαϊεντάδων"...
Όχι ότι έχουν νόημα και αυτές, γιατί έχω πάει σε αρκετές ώστε να ξέρω πόσο άκυρες είναι και πώς τα αποτελέσματα μπορεί ο καθένας να τα παρουσιάσει όπως θέλει [σχεδόν ποτέ δε γίνονται blind και πάντα το "προσωπικό γούστο" και το "ματσάρισμα" έρχονται για να σώσουν τον χαμένο της κόντρας].

Στο κάτω κάτω αν μπορούσατε να φτιάξετε ένα καλύτερο Buffalo (και DAC γενικότερα) με 600 και 700 ευρώ, ας το κάνατε μόνοι σας.

Πάμε και στην παραμύθα:

Ποιός μας διασφαλίζει, αγαπητοί, ότι η υλοποίηση του Minerva ή του Medea ή του Naim ή όποιου άλλου εμπορικού μηχανήματος (που χρυσοπληρώνετε) είναι άρτια;

Να δώσω ένα παράδειγμα...
Από το μέγεθος του σασσί και μόνο καταλαβαίνεις ότι στα περισσότερα DAC της αγοράς έχουν γίνει σημαντικοί συμβιβασμοί στην τροφοδοσία.

Τι να κάνουμε που σε 10x15 κουτί δεν χωράει "άρτια" τροφοδοσία εκτός από πολύ συγκεκριμένες περιπτώσεις (που δεν τις συναντάμε συχνά);
Sad but true, that's life (and she's a bitch) κλπ..

Όποιος έχει διαφορετική "άποψη" να την κρατήσει για τον εαυτό του γιατί μιλάμε για τεχνικά θέματα οπότε δε θέλουμε γνώμη αλλά γνώση.

Αν, παρ'όλα αυτά, κάποιος επιμένει ότι στο 10x15 (ή άντε λίγο μεγαλύτερο) αλουμινένιο, όμορφο και ακριβό κουτάκι του "Χ" DAC υπάρχει η καλύτερη τροφοδοσία που θα μπορούσε να συντροφεύσει το μηχάνημα αυτό τότε ή είναι άσχετος από τεχνικά ή βαθιά χωμένος στην παραμύθα που του έχουν πουλήσει ή έχει εμπορικό συμφέρον να μας πείσει για το αντίθετο.

Παιδια μηπως πρεπει να κοψουμε λιγο τα ναρκωτικα?
Τώρα βάζεις δύσκολα.
Χωρίς πολλά πάρε-δώσε (και δεν εννοώ εμπορικά αλλά politics, στενές σχέσεις, χάρες, θαψίματα, δόσεις, τράμπες κλπ - τα ξέρετε καλύτερα από εμένα) με αντιπροσώπους και το ελληνικό HiEnd χωριό γενικότερα (που περιλαμβάνει εκτός από τους παραπάνω και τους reviewers και τους χομπίστες) μπορώ να ζήσω.
Χωρίς ναρκωτικά, όχι, εκτός αν τα κόψω μαζί με τα forum.

D

deleted user 10898

Guest
στο τσακ το εχασα το τρεχον.
μολις βγαλουν ξανα, θα δειτε μια υλοποιηση που θα μπορει να συγκριθει με τα μεγαλα ονοματα της πισταςςςς...

Κώστας Φ.

Reaction score
895
Θα βγάλει και ο Borbely διακριτό ειδικά για το Buffalo II απ'όσο διάβασα.
Χαρές ο panmanr...!
Εσύ ξέρω.. Πας σε ντόπιους. Άντε να το δούμε.

Reaction score
1.765

αυτο που εχω στο μυαλο μου πλησιαζη τα 2.000 ειναι κανεις διατεθειμενος;

Kotsidis John

Photography
Moderator
Reaction score
35.562
Φαντάζομαι δε θα έχουν πρόβλημα να σε καλέσουν σε μία ακρόαση - αλλά να κρατάς μπύρες. :116:
Ας μ ενημερωσει καποιος αν εχει τη διαθεση.
Κ αν δε γινει καπου αλλου η δοκιμη, ας γινει σε μενα.

Και μπυρες αρκετες υπαρχουν..μονο συμβαση δεν καναμε ακομα...

Οχι σας καποιους αλλους που εχουν ΣΤΟΙΒΕΣ τα βαρελια Ηeineken στις γωνιες του δωματιου να λειτουργουν ταυτοχρονα και σας ηχοαπορροφητικα-βελτιωτικα...:137:

Reaction score
453
Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Αγορα "καλου" DAC.

Να χαρω εγω , φυσικα γιατι οχι, ελατε να τ ακουσουμε κ παρεα κ να δουμε τι γινεται! Ευπροσδεκτος!

Απο βδομαδα ομως γιατι απο αυριο βραδυ θα λειπω για χωριο...Να γυρισουμε κ κανα κατσικακι..:138:

Εκει οπου αν τους πεις για Ντακ θα σου πουν "ποιανου παιδι εισαι εσυ???":144:
ωραία, απλά στείλτε μου ένα μήνυμα για το πότε θα επιστρέψετε.
και καλό γύρισμα :D

Reaction score
5

:136::136::136:

N ακουσουμε λοιπον...!

Νομιζω ειναι ενα θεμα που ενδιαφερει πολλους !
(DAC 3000-6000 περιπου παντα ευρω)
Καλά μη παίρνεις και όρκο για αυτό, τόσα χρήματα σε χαλεπούς καιρούς...:601:

Kotsidis John

Photography
Moderator
Reaction score
35.562
Re: Απάντηση: Re: Αγορα "καλου" DAC.

Καλά μη παίρνεις και όρκο για αυτό, τόσα χρήματα σε χαλεπούς καιρούς...:601:

....και ολα τα μπουζουκια με 150 - 200ε το μπουκαλι μονο ΦΙΣΚΑ ειναι καθε μερα...καρφιτσα δεν πεφτει.....:132:

Reaction score
5

Εγώ δεν αμφιβάλλω καθόλου αλλά επειδή τα τεχνικά δε σας λένε τίποτα θα το πάω σε εμπειρία: έχει γίνει το test και τον ήπιε το Benchmark by Delfinis (του Ηλία) καθαρά και ξάστερα με πολλά άτομα παρόντες.

Eπίσης σε άλλες "εμπειρίες" σε διαφορετικά setup τον έχει πιεί το απλό DAC1 και λίιιγο καλύτερα τα πήγε το DAC1 USB σε σχέση με το "απλό" αλλά κι εκεί είχαμε θύματα (βλ. αγγελία πώλησης).

Αυτά είναι όσα μπορώ να πω αυτή τη στιγμή.
Τα μεγάλα θύματα δεν μπορώ να τα αποκαλύψω χωρίς να εκθέσω πρόσωπα και καταστάσεις όποτε τα αφήνω προς το παρόν...

Στην παραπάνω πρόταση κρύβεται μία μεγάλη αλήθεια και μία μεγάλη παραμύθα.

Πάμε στην αλήθεια:

Αγόρια και κορίτσια, το Buffalo είναι απλά μία πλατφόρμα. Ακριβώς επειδή δεν είναι έτοιμο προϊόν, οι επιλογές που πρέπει να κάνεις μέχρι να πάρεις ένα ολοκληρωμένο DAC στα χέρια σου είναι άπειρες (με ανάλογες επιπτώσεις στο
τελικό κόστος).
Καταλαβαίνω ότι για κάποιον που δεν έχει πιάσει ποτέ κολλητήρι στα χέρια του είναι δύσκολο να το αντιληφθεί αλλά σκεφτείτε το ως μία άριστη βάση για κάτι πολύ καλό ανεξαρτήτως κόστους.
[Θα μπορούσε να είναι το πλαίσιο (πλακέτα Buffalo) και ο κινητήρας (Sabre τσιπάκι) από ένα supercar. Το αν θα βγει τελικά ένα αυτοκίνητο επιπέδου supercar ή απλά Punto GT εξαρτάται από χίλιες δύο επιλογές που πρέπει να γίνουν (λάστιχα, αναρτήσεις, αεροδυναμική κλπ) μέχρι το όχημα να βγει στον δρόμο.]

Ειδικότερα στο νέο Buffalo που βγήκε τώρα (Buffalo II) η πλακέτα δεν διαθέτει ούτε καν στάδιο εξόδου. Εκεί το παιχνίδι (και οι δυνατότητες) είναι περισσότερες - το ίδιο και οι μπανανόφλουδες. :126:

Προσωπικά θεωρώ ότι με την κατάλληλη επιλογή σταδίου εξόδου και με την ανάλογη τροφοδοσία, ναι, το καινούργιο θα μπορεί να φτάσει και επίπεδα Medea.
Απλά σε μία τέτοια απόλυτη υλοποίηση δε θα κοστίζουν 800 ευρώ τα υλικά αλλά τα διπλάσια, μπορεί και παραπάνω (αν επιλέξει κάποιος να το φορτώσει με δυνατότητες input/output, τηλεχειρισμό κλπ)...
Γιατί ο άλλος αν είναι να δώσει 2 χιλιάρικα θα προτιμήσει να πάρει ένα μεταχειρισμένο Minerva για να κάνει και τη μούρη του παρά να τα δώσει σε ιδιοκατασκευή - ας παίζει και καλύτερα.

Άρα, αφήστε τον back στην ησυχία του και κοιτάξτε τη νοοτροπία σας και τις επιλογές σας.

Ένα είναι σίγουρο: είναι άδικο και ανήθικο να κατηγορείτε (μπρος και πίσω από την πλάτη του) έναν άνθρωπο που χωρίς ουσιαστικό προσωπικό όφελος προσέφερε τον χρόνο του και την τεχνογνωσία του βοήθησε κάποια άτομα που δεν είχαν τη δυνατότητα να φτιάξουν κάτι μόνοι τους και οι οποίοι με το budget που διαθέτουν περιορίζουν τις επιλογές του. Δε φταίει ο back και ο κάθε back αν ο ιδιοκτήτης του Buffalo δεν ήθελε να διαθέσει άλλα 70 ευρώ για την πλακέτα που κάνει σωστά τη μετατροπή balanced σε single-ended. Δε φταίει ο back και ο κάθε back αν ο ιδιοκτήτης δεν ήθελε να δώσει 300 ευρώ ακόμα για να πάρει ακόμα καλύτερα τροφοδοτικά. You get the idea...

Πότέ δεν είπε κανείς στον άνθρωπο "φτιάξε μου ένα cost-no-object Buffalo για να το πάω σε κόντρες χαϊεντάδων"...
Όχι ότι έχουν νόημα και αυτές, γιατί έχω πάει σε αρκετές ώστε να ξέρω πόσο άκυρες είναι και πώς τα αποτελέσματα μπορεί ο καθένας να τα παρουσιάσει όπως θέλει [σχεδόν ποτέ δε γίνονται blind και πάντα το "προσωπικό γούστο" και το "ματσάρισμα" έρχονται για να σώσουν τον χαμένο της κόντρας].

Στο κάτω κάτω αν μπορούσατε να φτιάξετε ένα καλύτερο Buffalo (και DAC γενικότερα) με 600 και 700 ευρώ, ας το κάνατε μόνοι σας.

Πάμε και στην παραμύθα:

Ποιός μας διασφαλίζει, αγαπητοί, ότι η υλοποίηση του Minerva ή του Medea ή του Naim ή όποιου άλλου εμπορικού μηχανήματος (που χρυσοπληρώνετε) είναι άρτια;

Από το μέγεθος του σασσί και μόνο καταλαβαίνεις ότι στα περισσότερα DAC της αγοράς έχουν γίνει σημαντικοί συμβιβασμοί στην τροφοδοσία.

Τι να κάνουμε που σε 10x15 κουτί δεν χωράει "άρτια" τροφοδοσία εκτός από πολύ συγκεκριμένες περιπτώσεις (που δεν τις συναντάμε συχνά);

Όποιος έχει διαφορετική "άποψη" να την κρατήσει για τον εαυτό του γιατί μιλάμε για τεχνικά θέματα οπότε δε θέλουμε γνώμη αλλά γνώση.

Αν, παρ'όλα αυτά, κάποιος επιμένει ότι στο 10x15 (ή άντε λίγο μεγαλύτερο) αλουμινένιο, όμορφο και ακριβό κουτάκι του "Χ" DAC υπάρχει η καλύτερη τροφοδοσία που θα μπορούσε να συντροφεύσει το μηχάνημα αυτό τότε ή είναι άσχετος από τεχνικά ή βαθιά χωμένος στην παραμύθα που του έχουν πουλήσει ή έχει εμπορικό συμφέρον να μας πείσει για το αντίθετο.

Τώρα βάζεις δύσκολα.
Χωρίς πολλά πάρε-δώσε (και δεν εννοώ εμπορικά αλλά politics, στενές σχέσεις, χάρες, θαψίματα, δόσεις, τράμπες κλπ - τα ξέρετε καλύτερα από εμένα) με αντιπροσώπους και το ελληνικό HiEnd χωριό γενικότερα (που περιλαμβάνει εκτός από τους παραπάνω και τους reviewers και τους χομπίστες) μπορώ να ζήσω.
Σου έκανε πολύ καλό βλέπω η παύση από τη συγγραφή στο φόρουμ και διαπιστώνω ευχάριστα πως επανήλθες δριμύτερος.

Reaction score
9

Καταρχάς σε βλέπω λίγο τσιτωμένο! Γιατί? Είπα ότι ΔΕΝ ΞΕΡΩ δεν είπα ότι είναι καλύτερο το benchmark.

ΜΑΚΑΡΙ, μόλις κάποιος θεωρεί ότι έχει φτιάξει buffalo σε επίπεδο Medea ξέρω ένα σύστημα ταμάμ για συγκρίσεις. Ας κοπιάσει, άντε να πουλήσω το Medea γιατί είναι και δύσκολες εποχές.

Ποιος κατηγόρησε ρε τον Back, σε έπιασαν και εσένα μανίες καταδίωξης? Αυτό που είπα είναι ότι δεν ξέρεις τι γνώσεις έχει ο Χ που συναρμολόγησε ένα buffalo.

Δεν είναι απαραίτητο φιλαράκι κάτι ξέρει ο Meitner που βάζει διακοπτικά.

Πάλι τσιτωμένο σε βλέπω, καλά ρε άδεια για Πάσχα δεν θα πάρεις?

Τώρα βάζεις δύσκολα.
Φίλε εγώ δεν είπα ποτέ ότι το Μedea τα μαμάει όλα, σκίζει καλσόν, τα ισοπεδώνει κτλ κτλ. ΕΣΕΙΣ χρησιμοποιήσατε τέτοιες εκφράσεις, εγώ είμαι ανοιχτός σε όλα...

Αυτά από μένα...

Καλημέρα.

EDIT: Λείπουν όλα τα smilies...

Reaction score
5
Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Αγορα "καλου" DAC.

....και ολα τα μπουζουκια με 150 - 200ε το μπουκαλι μονο ΦΙΣΚΑ ειναι καθε μερα...καρφιτσα δεν πεφτει.....:132:
Μην κρίνεις από αυτό που βλέπεις στα νυχτομάγαζα, τα 200 είναι δια τέσσερα... Και ως γνωστόν σε χαλεπούς καιρούς "άρτος και θεάματα"...
Ο Έλληνα(ς)ρας το χορό(αλλιώς κουνώ τον κ..ο μου), τη "μούρη" των λουλουδιών και τη μάσα, δε τα κόβει ακόμα και στη φυλακή.

Και δε μιλάμε για dac των 200 ευρώ(που έχω) αλλά για 3000-6000 ευρώ... ΙΜΗΟ

Κώστας Φ.

Reaction score
895
Ποιος κατηγόρησε ρε τον Back, σε έπιασαν και εσένα μανίες καταδίωξης? Αυτό που είπα είναι ότι δεν ξέρεις τι γνώσεις έχει ο Χ που συναρμολόγησε ένα buffalo.
Δεν αφορούν όλα μου τα σχόλια εσένα Mike. Γνωρίζω πολύ καλά τι έγραψες και τι δεν έγραψες όπως γνωρίζω και πολύ καλά τι λέγεται και τι δε λέγεται στην πιάτσα. Είπαμε: χωριό είναι το HiEnd στη χώρα μας και μάλιστα μικρό.

Σε πολλά σημεία το σχόλιό σου είναι απλά το έναυσμα για μία γενικότερη τοποθέτηση. :126:

Και, όχι, δεν είμαι τσιτωμένος, αλλά, όπως θα έλεγε και ο Δολοφονάκης, με τις πολλές ευγένειες δε θα βγει ποτέ άκρη.. Καλό είναι να πούμε κάποια πράγματα με το όνομά τους.

Δεν είναι απαραίτητο φιλαράκι κάτι ξέρει ο Meitner που βάζει διακοπτικά.
Γι'αυτό ακριβώς έγραψα:
"...εκτός από πολύ συγκεκριμένες περιπτώσεις (που δεν τις συναντάμε συχνά)"

Για να φτιάξεις σωστό διακοπτικό που θα μπει σε DAC και δε θα το πεθάνει στo θόρυβο θέλει cojones που δεν τα διαθέτουν παρά ελάχιστοι.. :126:
Οι υπόλοιποι θα κρύψουν την ασχετοσύνη τους πίσω από το ότι "τα διακοπτικά δεν κάνουν για ήχο", περίπου ότι γίνεται και με τους αντίστοιχους ενισχυτές..

Πάλι τσιτωμένο σε βλέπω, καλά ρε άδεια για Πάσχα δεν θα πάρεις?
H δικιά μου τελείωσε οπότε καλύτερα να πάρουν άδεια αυτοί που, όσο έλειπα, έγραφαν μπούρδες (μην το πάρεις προσωπικά πάλι!) χωρίς να παίρνουν απάντηση. :116:

Φίλε εγώ δεν είπα ποτέ ότι το Μedea τα μαμάει όλα, σκίζει καλσόν, τα ισοπεδώνει κτλ κτλ. ΕΣΕΙΣ χρησιμοποιήσατε τέτοιες εκφράσεις, εγώ είμαι ανοιχτός σε όλα...
Μάζεψε μου 10 Hi-Endάδες κι αν συμφωνήσουν σε μία συσκευή (όχι μόνο DAC) που να "τα μαμάει όλα, σκίζει καλσόν, τα ισοπεδώνει κτλ κτλ." έλα να μου το πεις.
Φίλε, με υποκειμενικά κριτήρια το "τα μαμάει όλα, σκίζει καλσόν, τα ισοπεδώνει κτλ κτλ." δεν υπάρχει. Με αντικειμενικά μπορεί να υπάρξει αλλά αυτό δε μας ενδιαφέρει (και σωστά σε κάποιο βαθμό).

Costas Coyias

Ημίθεος
Administrator
Reaction score
21.740

Βλέπω, επανήλθες δημήτριος. Τί έγινε ρε, το πήρες το ECDL, ή ξανακόπηκες πάλι;

Staff online

• abcd
    Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος
  • PeterMeni
    DIY - "Επαγγελματίας"