Η XTZ ΠΡΟΚΑΛΕΙ!!!!!!!!!

themiloc

Επαγγελματίας
Reaction score
257
Κανένας δεν θα πάρει γουρούνι στο σακκί κύριοι. Ούτε εγώ αν δεν μ'αρέσει.
Μόλις παραληφθεί το ηχείο και κάπως στρώσει θα ακουστεί σε μία αίθουσα ξενοδοχείου (μπορεί και Θεσνίκης) και κατόπιν θα μετρηθεί εξονυχιστικά από τον DStam.
Αποφασίζουμε ακούγωντας και διαβάζοντας. Αναμείνατε (όχι πολύ).

Κώστας Φ.

Truth hurts. Here's a teddy bear.
Reaction score
895
Μόλις παραληφθεί το ηχείο και κάπως στρώσει θα ακουστεί σε μία αίθουσα ξενοδοχείου (μπορεί και Θεσνίκης) και κατόπιν θα μετρηθεί εξονυχιστικά από τον DStam.
:444:

[Βασίλη προσπάθησε να μην κρατάς την προκαταβολή στην ακρόαση. Να το παίξεις ότι και καλά θα περιμένεις και τις μετρήσεις! :116:]

themiloc

Επαγγελματίας
Reaction score
257
:444:

[Βασίλη προσπάθησε να μην κρατάς την προκαταβολή στην ακρόαση. Να το παίξεις ότι και καλά θα περιμένεις και τις μετρήσεις! :116:]
Τώρα που το σκέφτομαι μάλλον πρέπει να εφαρμόσω μόνον μετρήσεις για μερικούς με απαγορευμένη την ακρόαση. Εξ άλλου
άμα μετρήσει καλά ο ΣΤΑΜ θα ακούγεται και καλά οπότε...άκυρη η επίδειξη. Θα κάνω και οικονομία.

Reaction score
4.250
Απάντηση: Η XTZ ΠΡΟΚΑΛΕΙ!!!!!!!!!

Η αληθεια ειναι τι να περιμενω απο τις ακροασεις? Να με ενθουσιασει? Το αποκλειω. Εχοντας ακουσει (οπως και οι περισσοτεροι απο σας) ενα σωρο συστηματα ειναι λιγο δυσκολο να κανει την διαφορα προς τα πανω απο ακριβα συστηματα που στηριζονται σε ηλεκτροδυναμικα ηχεια. Απλα σαν ηλεκτροδυναμικο ηχειο εχει καποιους περιορισμους σε σχεση πχ με τα πανελ. Απο την αλλη χαμηλο και σωμα δεν πρεπει να τα παει κι ασχημα. Ενα ζητημα ειναι μεχρι που μπορει να φτασει με το ενεργο κρος και με πολυενισχηση. Απλα ρε γαμωτο ΘΕΛΩ ΝΑ ΠΑΙΞΕΙ ΛΙΓΟ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΑΠΟ ΤΟΥ ΣΚΑΛΟΥΜΠΑΚΑ. ΓΙΝΕΤΑΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙ ????

costas EAR

Δόκτωρ ΔιαXύσιος
Editor
Reaction score
143.886

Απλα ρε γαμωτο ΘΕΛΩ ΝΑ ΠΑΙΞΕΙ ΛΙΓΟ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΑΠΟ ΤΟΥ ΣΚΑΛΟΥΜΠΑΚΑ. ΓΙΝΕΤΑΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙ ????
όλα γίνονται. αρκεί να τον λαδώσεις καλά τον άνθρωπο, να σου πει αυτό που θες ν'ακούσεις! :142::136:

άντε και χρειάζεται ρευστό για το χρηματιστήριο...:138:

Κώστας Φ.

Reaction score
895
Τώρα που το σκέφτομαι μάλλον πρέπει να εφαρμόσω μόνον μετρήσεις για μερικούς με απαγορευμένη την ακρόαση. Εξ άλλου άμα μετρήσει καλά ο ΣΤΑΜ θα ακούγεται και καλά οπότε...άκυρη η επίδειξη. Θα κάνω και οικονομία.
Έτσι. Εγώ προτείνω nickname control (κατά το face control) στην είσοδο!

"Με ποιό nickname γράφεται στα forum;"

Κι αν είναι στη μαύρη λίστα να τρώει πόρτα! :142:

Κώστας Φ.

Reaction score
895
XTZ will show the Divine speakers at the High End Show in Stockholm 13-14 Feb

Οπότε Βασίλη να περιμένεις οφθαλμόλουτρο!

Reaction score
4.250

Μου κανει εντυπωση πως μετα απο καποιους μηνες κυκλοφοριας του ηχειου δεν εχει πεσει το ματι σε καποιο ρεβιου ανα τον κοσμο. Να γραψει καποιος κατι ρε παιδι μου. Πολυ μυστικοτητα, μηπως τελικα ειναι μαπα το καρπουζι?

Reaction score
70
Όντως άκρα του τάφου σιωπή!!! Πολύ περίεργο. Η μήπως επικρατεί νηνεμία πριν την καταιγίδα??:138:

Reaction score
1.187

Μου κανει εντυπωση πως μετα απο καποιους μηνες κυκλοφοριας του ηχειου δεν εχει πεσει το ματι σε καποιο ρεβιου ανα τον κοσμο. Να γραψει καποιος κατι ρε παιδι μου. Πολυ μυστικοτητα, μηπως τελικα ειναι μαπα το καρπουζι?
Ανά τον κόσμο; Μα αυτές οι φασονατζήδηκες εταιρείες δεν πουλάνε σε όλον τον κόσμο. Τα ίδια κινέζικα προϊόντα σε άλλη μεριά του πλανήτη πωλούνται από άλλους με άλλο ταμπελάκι οπότε είναι πολύ φυσικό να μην τα ξέρουν. Το ίδιο συμβαίνει με την Advance, με την Emotiva κλπ.
Αυτές δεν είναι εταιρίες όπως είναι π.χ. η Pioneer, η Yamaha, η Denon κλπ.

Reaction score
4.250

Ανά τον κόσμο; Μα αυτές οι φασονατζήδηκες εταιρείες δεν πουλάνε σε όλον τον κόσμο. Τα ίδια κινέζικα προϊόντα σε άλλη μεριά του πλανήτη πωλούνται από άλλους με άλλο ταμπελάκι οπότε είναι πολύ φυσικό να μην τα ξέρουν. Το ίδιο συμβαίνει με την Advance, με την Emotiva κλπ.
Αυτές δεν είναι εταιρίες όπως είναι π.χ. η Pioneer, η Yamaha, η Denon κλπ.
Ευτυχως!! Γιατι θα μας ζητουσαν καμμια εικοσαρια χιλιαρικα για αντιστοιχα ηχεια.

Reaction score
4.250
Απάντηση: Re: Η XTZ ΠΡΟΚΑΛΕΙ!!!!!!!!!

Βασίλη πότε άρχισε να κυκλοφορεί;
Η εταιρια αναφερει ¨προγραμματισμενη εναρξη πωλησεων το πρωτο τριμηνο του 2010¨

themiloc

Επαγγελματίας
Reaction score
257
Re: Απάντηση: Re: Η XTZ ΠΡΟΚΑΛΕΙ!!!!!!!!!

Η εταιρια αναφερει ¨προγραμματισμενη εναρξη πωλησεων το πρωτο τριμηνο του 2010¨
Την εβδομάδα πριν το Πάσχα είχαν παραλάβει την πρώτη παραγγελία. Το ζευγάρι που έχω παραγγείλει πιστεύω να μου έρθει σε καμμιά 15αριά μέρες.
Όπως είχα πεί θα γίνει μία παρουσίαση σε χώρο ξενοδοχείου μόλις στρώσει και λίγο, για μία σωστή ακρόαση.

Reaction score
1.187

Ωραία, θα έρθω να το ακούσω. (Κι ας λέω κακά λόγια για την ΧΤΖ) :116:

Bhutia

Hidden Guru
Editor
Reaction score
60.003
Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Η XTZ ΠΡΟΚΑΛΕΙ!!!!!!!!!

Την εβδομάδα πριν το Πάσχα είχαν παραλάβει την πρώτη παραγγελία. Το ζευγάρι που έχω παραγγείλει πιστεύω να μου έρθει σε καμμιά 15αριά μέρες.
Όπως είχα πεί θα γίνει μία παρουσίαση σε χώρο ξενοδοχείου μόλις στρώσει και λίγο, για μία σωστή ακρόαση.
Προκειμένου γιά ένα ηχείο που υπόσχεται να βγάλει ολόκληρη την κατηγορία...off topic,εγείρεται το εξής εύλογο ερώτημα:
Πότε θα κυκλοφορήσει η εταιρία εξακάναλο ολοκληρωμένο με DSP αλγορίθμους που θα το συνοδεύει,απλοποιώντας έτσι αποφασιστικά τη διαδικασία ΄΄ενεργοποίησής΄΄ του;
(Ή τουλάχιστον προ μ'ενεργά κροσόβερ,ώστε να συνδυάζεται λ.χ. με τον τρέχοντα τελικό της ΧΤΖ;)

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.860
Members
38.508
Νεότερο μέλος
koskef