Γράψε ό,τι σκέφτεσαι αυτή τη στιγμή

Reaction score
23.353
Απάντηση: Γράψε ό,τι σκέφτεσαι αυτή τη στιγμή...

μεγαλη μπαλα ναουμ
πολυ μεγαλη μπαλα
ατελειωτη ρε που$τη
ισα με 30 τετραγωνικα δερμα συνθετικο και 6 κυβικα μετρα αερα...

Μάκης Ευμορφόπουλος

Αντιπρόεδρος ΕΒΒΕ
Reaction score
232

πόσο βλαμμένος μπορεί να είμαι που κάθομαι και διαβάζω αυτά:613::613:

Bhutia

Hidden Guru
Editor
Reaction score
57.112
Απάντηση: Re: Απάντηση: Γράψε ό,τι σκέφτεσαι αυτή τη στιγμή...

Τις ποιες?????? :204:
Μάλλον τις καρέτα-καρέτα ήθελες να πεις. :405:
Μην "πλοκαμίζεσαι" επάνω από το πληκτρολόγιο. πήγαινε παραλία μπας και ξελαμπικάρεις. :142:
Εγώ καλά το έγραψα αφού υπήρχε σκοπός τον οποίον κανένας δεν φάνηκε ν'αντιλήφθηκε δυστυχώς...Γιατί μονάχα οι χελώνες έχουν καβούκια από τα οποία πολλές φορές βγαίνουν.Εκεί βγαίνοντας απλώνουν και το χιούμορ τους-λ.χ. ο υποφαινόμενος- ενώ οι άλλοι δεν το πιάνουν-λ.χ. οι διορθωτές.Το ευχάριστο είναι η ΄΄επαναφορά΄΄ σου στα μηνύματά μου ενάντια στις προ ολίγων ημερών αποφάσεις σου.:126:

Reaction score
6
Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Γράψε ό,τι σκέφτεσαι αυτή τη στιγμή...

Εγώ καλά το έγραψα αφού υπήρχε σκοπός τον οποίον κανένας δεν φάνηκε ν'αντιλήφθηκε δυστυχώς...Γιατί μονάχα οι χελώνες έχουν καβούκια από τα οποία πολλές φορές βγαίνουν.Εκεί βγαίνοντας απλώνουν και το χιούμορ τους-λ.χ. ο υποφαινόμενος- ενώ οι άλλοι δεν το πιάνουν-λ.χ. οι διορθωτές.Το ευχάριστο είναι η ΄΄επαναφορά΄΄ σου στα μηνύματά μου ενάντια στις προ ολίγων ημερών αποφάσεις σου.

Και πάλι μπλέκεις τα μπούτια σου. :116:

Μην κλαις και πάρε το χάπι σου. Εδώ είναι άλλο topic..... Τη διαφορά την καταλαβαίνεις φαντάζομαι.... :144:

Μάθε να είσαι ξεκάθαρος σε αυτά που λες..... αλλιώς μην τα λες καθόλου ή άλλαξε.....

Καλή η παραλία? :143: Χελονόφωκες είχε? :142:

Reaction score
0

..άλλοι τρώνε και άλλοι χτυπιούνται 2 ώρες στο γυμναστήριο.....:121:

Reaction score
0

..ώρα να φτιάξουμε τα cd μας....

Bhutia

Hidden Guru
Editor
Reaction score
57.112
Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Γράψε ό,τι σκέφτεσαι αυτή τη στιγμή...

Και πάλι μπλέκεις τα μπούτια σου.
Μην κλαις και πάρε το χάπι σου. Εδώ είναι άλλο topic..... Τη διαφορά την καταλαβαίνεις φαντάζομαι....
Μάθε να είσαι ξεκάθαρος σε αυτά που λες..... αλλιώς μην τα λες καθόλου ή άλλαξε.....
Καλή η παραλία? Χελονόφωκες είχε?
Μ'αρέσει το ΄΄υφάκι΄΄ σου...Το να μην κάνεις χιούμορ στο διαδίκτυο,είναι σα να γράφεις τη διαθήκη σου αφήνοντάς τα στο μετεμψυχωμένο εαυτό σου.Προς το παρόν τα χελωνονιντζάκια ΄΄Τρομάρα-τρομάρα΄΄ σε χαιρετούν...:142:

Reaction score
19

..άλλοι τρώνε και άλλοι χτυπιούνται 2 ώρες στο γυμναστήριο.....:121:
Υπάρχει μια καταπληκτική παροιμία που περιγράφει την κατάσταση αυτή, δεν αναφέρομαι σε κανένα εδώ --μην παρεξηγηθώ-- και για μεγαλύτερη ασφάλεια δεν την λέω εγώ, αλλά η φίλτατη Αριστέα που μου την έμαθε!!!:
Η φαφούτα τρώει τα φρούτα και για μας ούτε γιαρμάς...!!!

vlasis

Φωτογράφος!
Reaction score
7.605

..άλλοι τρώνε και άλλοι χτυπιούνται 2 ώρες στο γυμναστήριο.....
Ναι αλλα αυτοι οι χοντρομπαλαδες Αννυ μας δεν πανε για miss universe k@λος 2010.......ενω εσυ μωρο μου πας για να σκισεις μερικες-μερικες.....αντε βρε και οταν με το καλο γυρισεις παρε αδεια απο σενα και ξεκινα αποθεραπεια με στρατσιατελες-κασσατα-πιτσες και γουρουνοπουλες ξεγυρισμενες!!!!!!!!!

Μωρο μου.....μια παρακληση απο τπ ιντερνετικο φιλαρακι σου(εμενα δηλαδη)....θελω μια μερα πριν φυγεις να μου στειλλεις φωτο με τα αποτελεσματα της προπονησης....τωρα τις προτιμησεις μου για το συγκεκριμενο μερος με φωτο .....τις ξερεις.....αντε να σε καμαρωσω βρε!!!!!!!!!!!!

Reaction score
6
Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Γράψε ό,τι σκέφτεσαι αυτή τη στιγμή...

Μ'αρέσει το ΄΄υφάκι΄΄ σου...Το να μην κάνεις χιούμορ στο διαδίκτυο,είναι σα να γράφεις τη διαθήκη σου αφήνοντάς τα στο μετεμψυχωμένο εαυτό σου.Προς το παρόν τα χελωνονιντζάκια ΄΄Τρομάρα-τρομάρα΄΄ σε χαιρετούν...:142:

Συμφωνώ. Οπότε καιρός να το αλλάξεις το στυλ σου (εύκολο για σένα :142:) και να κάνεις καλό χιούμορ. Για να το κάνεις αυτό πρέπει να ξεκινήσεις από την καλή καρδιά. Το tip αυτό ήταν χωρίς χρέωση. Το επόμενο θα έχει... :116:

Δεν μπορώ να διαλέξω σε ποια παραλία να πάω σήμερα..... άτιμο Ιόνιο... :143:

Reaction score
0

Ναι αλλα αυτοι οι χοντρομπαλαδες Αννυ μας δεν πανε για miss universe k@λος 2010.......ενω εσυ μωρο μου πας για να σκισεις μερικες-μερικες.....αντε βρε και οταν με το καλο γυρισεις παρε αδεια απο σενα και ξεκινα αποθεραπεια με στρατσιατελες-κασσατα-πιτσες και γουρουνοπουλες ξεγυρισμενες!!!!!!!!!

Μωρο μου.....μια παρακληση απο τπ ιντερνετικο φιλαρακι σου(εμενα δηλαδη)....θελω μια μερα πριν φυγεις να μου στειλλεις φωτο με τα αποτελεσματα της προπονησης....τωρα τις προτιμησεις μου για το συγκεκριμενο μερος με φωτο .....τις ξερεις.....αντε να σε καμαρωσω βρε!!!!!!!!!!!!
...μήπως αντί για φώτο προτιμάς να έρθεις με την συνοδεία αθλητών???...οχι τίποτα άλλο να έχεις μια πιο ολοκληρωμένη εικόνα των υποψήφιων κ@$ων 2010...:142:

Reaction score
0

..πήγα στο σουπερ μαρκετ χωρίς πορτοφόλι...μήπως να αρχίσω να ανησυχώ???:138:

Reaction score
2.560
Re: Απάντηση: Γράψε ό,τι σκέφτεσαι αυτή τη στιγμή...

..πήγα στο σουπερ μαρκετ χωρίς πορτοφόλι...μήπως να αρχίσω να ανησυχώ???:138:

Χρέωσέ τα στον προηγούμενο :116:

Reaction score
2.560
Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Γράψε ό,τι σκέφτεσαι αυτή τη στιγμή...

Συμφωνώ.

Δεν μπορώ να διαλέξω σε ποια παραλία να πάω σήμερα..... άτιμο Ιόνιο... :143:

Και κάθεσαι στον η/υ αντί να είσαι στην παραλία; :139:

vlasis

Φωτογράφος!
Reaction score
7.605
Απάντηση: Re: Γράψε ό,τι σκέφτεσαι αυτή τη στιγμή...

Κ@ΡΙΟΛ@
Ποιος ηρθε??????????
Εχουμε χασει τιποτις επεισοδια Γιωτα μας???????

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
173.477
Members
38.187
Νεότερο μέλος
kotsos134