Ζυγαρια για ρυθμιση βαρους

Reaction score
5.825
Το πρωι εψαχνα για ενα φιλο που ζητησε μια ζυγαρια.
Βρηκα πολλες επωνυμες απο 60ευρω εως .......:111:
Και πολλες no name απο 20 ευρω εως 80 η ακριβοτερη.
Ποιες οι διαφορες τους ωστε οι επωνυμες να στοιχιζουν τοσο????

http://shop.ebay.co.uk/?_from=R40&_...&_nkw=scales+stylus&_sacat=See-All-Categories

Reaction score
19
Απάντηση: Ζυγαρια για ρυθμιση βαρους

Οι διαφορές τους είναι από καμία μέχρι τεράστιες. Το ερώτημα είναι τι απαιτήσεις για ακρίβεια έχεις εσύ.

stathis

Ultra Home Theater
Reaction score
36.424

η διαρκεια ζωης!

Reaction score
7
Το πρωι εψαχνα για ενα φιλο που ζητησε μια ζυγαρια.
Βρηκα πολλες επωνυμες απο 60ευρω εως .......:111:
Και πολλες no name απο 20 ευρω εως 80 η ακριβοτερη.
Ποιες οι διαφορες τους ωστε οι επωνυμες να στοιχιζουν τοσο????

http://shop.ebay.co.uk/?_from=R40&_...&_nkw=scales+stylus&_sacat=See-All-Categories
Δεν είναι όλες ακριβείς στις μετρήσεις τους με συγκεκριμένες κεφαλές,πχ.με τις κeφαλές της Benz.Ψάχτω λίγο στο δίκτυο και θα βρείς και άλλους χρήστες που δοκιμάσανε τις κινέζικες απομιμήσεις με ανακριβείς μετρήσεις σε σχέση με της Clearaudio την ζυγαριά.

PeterMeni

DIY - "Επαγγελματίας"
Moderator
Reaction score
12.823
Είναι ακριβώς οι ίδιες ζυγαριές αλλά με τη σφραγίδα εταιρίας.

Σιγά μην βγάζει η κάθε εταιρία κεφαλών και ζυγαριές.

Ένα αλφάδι επιφανειών μπορείς να το αγοράσεις με 4,5 ευρώ από το μαγαζί με εργαλεία της γειτονιάς σου ή να το πληρώσεις 25 ευρώ με τη φίρμα κάποιας εταιρίας High-End τυπωμένη επάνω του.:131:

Reaction score
0

Τέτοιες ζυγαριές πάντως πουλάνε και στα καταστήματα ηλεκτρονικών στην στοά φέξη και εκέι γύρω... Δεν νομίζω πως το ebay είναι μονόδρομος. Ένα σχετικά ακριβό μοντέλο που χρησιμοποιώ προσωπικά εδώ και χρόνια είναι με φίρμα ΤΑΝΙΤΑ Model 1479V.

Την έχω για να ζυγίζει από 0,1γρ μέχρι 120 γρ (Ρύθμιση δόσεων.... ΚΑΦΕ!!!!!!!)

Reaction score
2.248

Καλημέρα παίδες

Οι καλές ζυγαρίες είναι ακριβείας βήματος 0.05 gr αντί για 0.1 gr. Ετσι για να βρίσκεις και τα optimun μερικών κατασκευαστών (1.75 tracking πχ) και μείωσης λάθους. Οχι ότι δεν μπορείς και με βήμα 0.1 gr ...αλλά λέμε τώρα.....
Επίσης για βραχίονες με dynamic force (που θες ακρίβεια)
Επίσης έχουν δυνατότητα καλιμπλαζίσματος για τον ελεγχό τους.

Ολα αυτά είναι μέσα στο πλαίσιο του επιπέδου των ρυθμίσεων που θες να κάνεις στο πλατό σου σε συνάρτηση με τα συνοδά σου.....

JOHN MARKOU

Münchhausen
Reaction score
27.327

Ρε αντε απο κει πέρα , που πήρες μια κεφαλή του κώλου και νομίζεις οτι κάτι έκανες.
Χασάπη!!! ε χασάπη!!!.
Διότι ως γνωστόν όλοι οι χειρουργοί είναι χασάπηδες.
Καλά δεν το συζητώ οι ορθοπεδικοί είναι οι χειρότεροι απο όλους , αλλά λέμε τώρα..!!!
Ε λέμε και καμιά μαλάκία να περνά η ώρα.Βάλε μάναμ 1,2 gr στο βραχίονα του sl σου και είσαι οκ.Αφου βέβαια προηγουμένως ρυθμίσεις σωστά την ισορροπία του βραχίονα με μηδενικό βάρος, να είναι απόλυτα οριζόντιος, και οχι μισή μοίρα πάνω -μισή κάτωκαι είσαι οκ στο 99% .Οταν με το καλό βρούμε και ζυγαριές ακριβείας , το ξαναβλέπουμε.
ακριβείας εννοώ χωρίς να δώσουμε το αντίστοιχο κόστος 1000 δόσεων κόκκας.

JOHN MARKOU

Münchhausen
Reaction score
27.327

Δεν εχεις παράπονο jeorge , γαλλιστί , καλά σε κράζω , ετσι για να περνά η ώρα.
Ξέρω θα πάρεις το αίμα σου πίσω , αν ασχοληθείς με την περιοδοντίτιδά μου.:114:

JOHN MARKOU

Münchhausen
Reaction score
27.327

Τι έγινε ρε φούστη μου ? μόνος μου μιλάω?:118:

Manos58

εγχειρισμένη
Reaction score
12.841

Αγορασα την ζυγαρια της Project.Την τεσταραμε με την Clearaudio στο μαγαζι.
Perfect match.Ενδειξη χ,χχχ gr
Πηγαινε στους Μιχαηλους (Ορφεας audio ) και παρε μια.Η βρες καποιο φιλο που εχει καποια και μετρησου.Αν δεν αλλαζεις κεφαλες συχνα δεν αξιζει το εξοδο

Reaction score
3.889

Αγορασα την ζυγαρια της Project.Την τεσταραμε με την Clearaudio στο μαγαζι.
Perfect match.Ενδειξη χ,χχχ gr
Πηγαινε στους Μιχαηλους (Ορφεας audio ) και παρε μια.Η βρες καποιο φιλο που εχει καποια και μετρησου.Αν δεν αλλαζεις κεφαλες συχνα δεν αξιζει το εξοδο
Πόσο το μαλλάκι?

...Αλλάζω!!:120:

Reaction score
5.825

Πόσο το μαλλάκι?

...Αλλάζω!!:120:
http://www.orpheusaudio.gr/content/measure-it

To πρωι ειχα παει στο σπιτι ενος φιλου για καφεδακι,και συζητησαμε το θεμα περι ζυγαριων,και ανοιγει το συρταρι και μου δειχνει την δικια του..http://cgi.ebay.co.uk/Digital-Mini-..._Measurement_Equipment_ET&hash=item35aa97510c
και επαθα πλακα.:111:Και ο ανθρωπος εχει πολλα χρονια λοξα με τα πικα απ,και εχει πολλες γνωσεις πανω στο σπορ. Τι να πω....!!!

Reaction score
3.889

http://www.orpheusaudio.gr/content/measure-it

To πρωι ειχα παει στο σπιτι ενος φιλου για καφεδακι,και συζητησαμε το θεμα περι ζυγαριων,και ανοιγει το συρταρι και μου δειχνει την δικια του..http://cgi.ebay.co.uk/Digital-Mini-..._Measurement_Equipment_ET&hash=item35aa97510c
και επαθα πλακα.:111:Και ο ανθρωπος εχει πολλα χρονια λοξα με τα πικα απ,και εχει πολλες γνωσεις πανω στο σπορ. Τι να πω....!!!
γιατί βρέ?
ωραίο φαίνεται, τι σε χαλάει?:118:

Reaction score
5.825

γιατί βρέ?
ωραίο φαίνεται, τι σε χαλάει?:118:
Eμενα δεν με χαλαει φυσικα!!!
Απλα βλεπω την κοροιδια που υπαρχει σε πολλα αξεσουαρ στο hifi για να μας αδειαζουν τις τσεπες.
Ειναι σαν το παραδειγμα με το αλφαδι που γραφει παραπανω ο φιλος Petermeni!:142:

Reaction score
3.889

Eμενα δεν με χαλαει φυσικα!!!
Απλα βλεπω την κοροιδια που υπαρχει σε πολλα αξεσουαρ στο hifi για να μας αδειαζουν τις τσεπες.
Ειναι σαν το παραδειγμα με το αλφαδι που γραφει παραπανω ο φιλος Petermeni!:142:

Αααα!
μαζί σου με 1000!!!
Πάντως, ισχύει στο εμπόριο η υπερ-κερδής πώληση σε συγκεκριμένες ομάδες πελατών.
Ένα κατσαβιδάκι εμφυτευμάτων μου το χρεώνει η εταιρεία 100 Ε, ενώ χονδρική στο Praktiker θα τόδινε 2Ε.

Μέλη online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
173.270
Members
38.167
Νεότερο μέλος
portokali