Tί γίνεται αντιληπτό ως ''λάθος'' στη φωτογραφία

Bhutia

Hidden Guru
Editor
Μηνύματα
18.045
Reaction score
60.003
Απάντηση: Tί γίνεται αντιληπτό ως ΄΄λάθος΄΄ στη φωτογραφία

Όταν οι πύραυλοι πέφτουν,φροντίζουμε να μη χάσουμε το επόμενο αεροπλάνο:612:



(Καλού-κακού ας ακονίσουμε και τα...κουτάλια μας)

 

Bhutia

Hidden Guru
Editor
Μηνύματα
18.045
Reaction score
60.003
Απάντηση: Tί γίνεται αντιληπτό ως ΄΄λάθος΄΄ στη φωτογραφία

 

Pin

Θεΐτσα
Μηνύματα
8.042
Reaction score
4.486
Απάντηση: Tί γίνεται αντιληπτό ως ΄΄λάθος΄΄ στη φωτογραφία



:138::137::138:
 

Pin

Θεΐτσα
Μηνύματα
8.042
Reaction score
4.486
Απάντηση: Tί γίνεται αντιληπτό ως ΄΄λάθος΄΄ στη φωτογραφία



:142:
 


Bhutia

Hidden Guru
Editor
Μηνύματα
18.045
Reaction score
60.003
Απάντηση: Tί γίνεται αντιληπτό ως ΄΄λάθος΄΄ στη φωτογραφία

 


Pin

Θεΐτσα
Μηνύματα
8.042
Reaction score
4.486
Απάντηση: Tί γίνεται αντιληπτό ως ΄΄λάθος΄΄ στη φωτογραφία

Αηδία...μπλιαχ!:419:

υγ. Σήμερα είναι η τυχερή σου μέρα! Έγραψες το ποστ #666
:142:
 

Bhutia

Hidden Guru
Editor
Μηνύματα
18.045
Reaction score
60.003
Απάντηση: Tί γίνεται αντιληπτό ως ΄΄λάθος΄΄ στη φωτογραφία

Όπως όταν η θερμοκρασία μας είναι κατώτερη της κανονικής λέμε ότι έχουμε υποθερμία,έτσι και όταν η κρίση μας είναι κατώτερη της κανονικής θ'άξιζε να λέμε ότι έχουμε...υποκρισία:126:
Σβήστο γρήγορα .... είναι αηδιαστικό!

Αηδία...μπλιαχ!:419:
υγ. Σήμερα είναι η τυχερή σου μέρα! Έγραψες το ποστ #666
:142:

:612:
 

Pin

Θεΐτσα
Μηνύματα
8.042
Reaction score
4.486
Απάντηση: Tί γίνεται αντιληπτό ως ΄΄λάθος΄΄ στη φωτογραφία

 

Pin

Θεΐτσα
Μηνύματα
8.042
Reaction score
4.486
Απάντηση: Tί γίνεται αντιληπτό ως ΄΄λάθος΄΄ στη φωτογραφία

Όταν οι πύραυλοι πέφτουν,φροντίζουμε να μη χάσουμε το επόμενο αεροπλάνο:612:...
(Καλού-κακού ας ακονίσουμε και τα...κουτάλια μας)


ΓΛΑΡΟΣΟΥΠΑ à la Ιωνάθαν Λίβινγκστον
:142:
ΥΛΙΚΑ ΣΥΝΤΑΓΗΣ
1 Γλάρος
Νερό θάλασσας
1 κρεμμύδι κομμένο στη μέση
2 καρότα κομμένα στη μέση
3 πατάτες κομμένες στα τέσσερα
3 κοτσάνια σέλινο με φύλλα
1 κουταλιά της σούπας καλά υδρογονωμένου λίπους
διάφορα μυρωδικά
λίγο τυρί
λίγο πιπέρι
αλάτι
8 κουταλιές της σούπας ρύζι
2 αβγά γλάρου
1 λεμόνι

ΕΚΤΕΛΕΣΗ ΣΥΝΤΑΓΗΣ
Ξεκινάμε αυτήν την υπέροχη συνταγή γλαρόσουπας ξεπουπουλιάζοντας το πουλί. Ακρωτηριάζουμε τα άκρα, αφαιρούμε το ράμφος και τα εντόσθια και πλένουμε το γλάρο καλά μέσα και έξω ώστε να φύγει η έντονη ψαρίλα. Τοποθετούμε ευλαβικά το πλι στην μπανιέρα και προσθέτουμε άφθονο θαλασσινό νερό.
Αφήνουμε τον γλάρο να επιπλέει για τουλάστιχον 12 ώρες και μετά αλλ'αζουμε νερό. Επαναλαμβάνουμε την διαδικασία αυτή τρεις φορές μέχρι να σιτέψει επαρκώς.
Μεταφέρουμε το κουφάρι σε κατσαρόλα και προσθέτουμε περισσότερο θαλάσσιο νερό. Μόλις πάρει βράση, αδειάζουμε το πρώτο νερό (για να μη μυρίζει). Ξαναγεμίζουμε με ζεστό θαλάσσιο νερό (που έχουμε ήδη βράσει). Αφήνουμε να πάρει πάλι βράση και χαμηλώνουμε τη φωτιά, αφαιρώντας τον αφρό λίγο-λίγο, τηρώντας πάντα όλες τις προφυλάξεις για την επεξεργασία βιοεπικίνδυνων απόβλητων.
Μετά προσθέτουμε και τα υπόλοιπα υλικά και βράζουμε για αρκετή ώρα.
Όταν μαλακώσει ο γλάρος, αφαιρούμε όλα τα υλικά, αφήνουμε μόνο το ζουμί.
Προσθέτουμε το ρύζι και το αφήνουμε να βράσει για ένα τέταρτο περίπου.
Σε μπολ χτυπάμε τα αβγά γλάρου και το χυμό του λεμονιού, για να γίνει το αβγολέμονο.
Στο ίδιο μπολ προσθέτουμε μια κουτάλα βαθιά μαγειρέματος ζουμί και ανακατεύουμε καλά.
Αβγοκόβουμε τη σούπα ρίχνοντας λίγο-λίγο το αβγολέμονο κι ανακατεύοντας γρήγορα και φιλώντας στον αέρα, για να μη μας κόψει. Προσθέτουμε αν θέλουμε τα τρυφερά βιοενεργά κρεατάκια του γλάρου, ψιλοκομμένα.

Η σούπα έχει εξαιρετικές υπακτικές ιδιότητες και πρέπει να σερβίρεται πάντα κρύα.

:612::126:
 

Μηνύματα
10.380
Reaction score
6
Re: Απάντηση: Tί γίνεται αντιληπτό ως ΄΄λάθος΄΄ στη φωτογραφία

ΓΛΑΡΟΣΟΥΠΑ à la Ιωνάθαν Λίβινγκστον

ΥΛΙΚΑ ΣΥΝΤΑΓΗΣ
1 Γλάρος
Νερό θάλασσας
1 κρεμμύδι κομμένο στη μέση
2 καρότα κομμένα στη μέση
3 πατάτες κομμένες στα τέσσερα
3 κοτσάνια σέλινο με φύλλα
1 κουταλιά της σούπας καλά υδρογονωμένου λίπους
διάφορα μυρωδικά
λίγο τυρί
λίγο πιπέρι
αλάτι
8 κουταλιές της σούπας ρύζι
2 αβγά γλάρου
1 λεμόνι

ΕΚΤΕΛΕΣΗ ΣΥΝΤΑΓΗΣ
Ξεκινάμε αυτήν την υπέροχη συνταγή γλαρόσουπας ξεπουπουλιάζοντας το πουλί. Ακρωτηριάζουμε τα άκρα, αφαιρούμε το ράμφος και τα εντόσθια και πλένουμε το γλάρο καλά μέσα και έξω ώστε να φύγει η έντονη ψαρίλα. Τοποθετούμε ευλαβικά το πλι στην μπανιέρα και προσθέτουμε άφθονο θαλασσινό νερό.
Αφήνουμε τον γλάρο να επιπλέει για τουλάστιχον 12 ώρες και μετά αλλ'αζουμε νερό. Επαναλαμβάνουμε την διαδικασία αυτή τρεις φορές μέχρι να σιτέψει επαρκώς.
Μεταφέρουμε το κουφάρι σε κατσαρόλα και προσθέτουμε περισσότερο θαλάσσιο νερό. Μόλις πάρει βράση, αδειάζουμε το πρώτο νερό (για να μη μυρίζει). Ξαναγεμίζουμε με ζεστό θαλάσσιο νερό (που έχουμε ήδη βράσει). Αφήνουμε να πάρει πάλι βράση και χαμηλώνουμε τη φωτιά, αφαιρώντας τον αφρό λίγο-λίγο, τηρώντας πάντα όλες τις προφυλάξεις για την επεξεργασία βιοεπικίνδυνων απόβλητων.
Μετά προσθέτουμε και τα υπόλοιπα υλικά και βράζουμε για αρκετή ώρα.
Όταν μαλακώσει ο γλάρος, αφαιρούμε όλα τα υλικά, αφήνουμε μόνο το ζουμί.
Προσθέτουμε το ρύζι και το αφήνουμε να βράσει για ένα τέταρτο περίπου.
Σε μπολ χτυπάμε τα αβγά γλάρου και το χυμό του λεμονιού, για να γίνει το αβγολέμονο.
Στο ίδιο μπολ προσθέτουμε μια κουτάλα βαθιά μαγειρέματος ζουμί και ανακατεύουμε καλά.
Αβγοκόβουμε τη σούπα ρίχνοντας λίγο-λίγο το αβγολέμονο κι ανακατεύοντας γρήγορα και φιλώντας στον αέρα, για να μη μας κόψει. Προσθέτουμε αν θέλουμε τα τρυφερά βιοενεργά κρεατάκια του γλάρου, ψιλοκομμένα.

Η σούπα έχει εξαιρετικές υπακτικές ιδιότητες και πρέπει να σερβίρεται πάντα κρύα.
:204::204:


σε κάποια άλλη ζωή δηλαδή..... :143:

Τέλειο! :615:
 

Bhutia

Hidden Guru
Editor
Μηνύματα
18.045
Reaction score
60.003
Απάντηση: Re: Απάντηση: Tί γίνεται αντιληπτό ως ΄΄λάθος΄΄ στη φωτογραφία


ΓΛΑΡΟΣΟΥΠΑ à la Ιωνάθαν Λίβινγκστον

ΥΛΙΚΑ ΣΥΝΤΑΓΗΣ
1 Γλάρος
Νερό θάλασσας
1 κρεμμύδι κομμένο στη μέση
2 καρότα κομμένα στη μέση
3 πατάτες κομμένες στα τέσσερα
3 κοτσάνια σέλινο με φύλλα
1 κουταλιά της σούπας καλά υδρογονωμένου λίπους
διάφορα μυρωδικά
λίγο τυρί
λίγο πιπέρι
αλάτι
8 κουταλιές της σούπας ρύζι
2 αβγά γλάρου
1 λεμόνι

ΕΚΤΕΛΕΣΗ ΣΥΝΤΑΓΗΣ
Ξεκινάμε αυτήν την υπέροχη συνταγή γλαρόσουπας ξεπουπουλιάζοντας το πουλί. Ακρωτηριάζουμε τα άκρα, αφαιρούμε το ράμφος και τα εντόσθια και πλένουμε το γλάρο καλά μέσα και έξω ώστε να φύγει η έντονη ψαρίλα. Τοποθετούμε ευλαβικά το πλι στην μπανιέρα και προσθέτουμε άφθονο θαλασσινό νερό.
Αφήνουμε τον γλάρο να επιπλέει για τουλάστιχον 12 ώρες και μετά αλλ'αζουμε νερό. Επαναλαμβάνουμε την διαδικασία αυτή τρεις φορές μέχρι να σιτέψει επαρκώς.
Μεταφέρουμε το κουφάρι σε κατσαρόλα και προσθέτουμε περισσότερο θαλάσσιο νερό. Μόλις πάρει βράση, αδειάζουμε το πρώτο νερό (για να μη μυρίζει). Ξαναγεμίζουμε με ζεστό θαλάσσιο νερό (που έχουμε ήδη βράσει). Αφήνουμε να πάρει πάλι βράση και χαμηλώνουμε τη φωτιά, αφαιρώντας τον αφρό λίγο-λίγο, τηρώντας πάντα όλες τις προφυλάξεις για την επεξεργασία βιοεπικίνδυνων απόβλητων.
Μετά προσθέτουμε και τα υπόλοιπα υλικά και βράζουμε για αρκετή ώρα.
Όταν μαλακώσει ο γλάρος, αφαιρούμε όλα τα υλικά, αφήνουμε μόνο το ζουμί.
Προσθέτουμε το ρύζι και το αφήνουμε να βράσει για ένα τέταρτο περίπου.
Σε μπολ χτυπάμε τα αβγά γλάρου και το χυμό του λεμονιού, για να γίνει το αβγολέμονο.
Στο ίδιο μπολ προσθέτουμε μια κουτάλα βαθιά μαγειρέματος ζουμί και ανακατεύουμε καλά.
Αβγοκόβουμε τη σούπα ρίχνοντας λίγο-λίγο το αβγολέμονο κι ανακατεύοντας γρήγορα και φιλώντας στον αέρα, για να μη μας κόψει. Προσθέτουμε αν θέλουμε τα τρυφερά βιοενεργά κρεατάκια του γλάρου, ψιλοκομμένα.
Η σούπα έχει εξαιρετικές υπακτικές ιδιότητες και πρέπει να σερβίρεται πάντα κρύα.
σε κάποια άλλη ζωή δηλαδή.....
Τέλειο!


http://www.youtube.com/watch?v=-O7u38rskNU
:204:
 


Μηνύματα
5.197
Reaction score
20
Απάντηση: Tί γίνεται αντιληπτό ως ΄΄λάθος΄΄ στη φωτογραφία

Ε, ας βάλω κι εγώ μια... "φωτό"... :121:
Προσοχή, λοιπόν, οσονούπω κίνδυνος... εκτροχιασμού... :112:



:108:
 

Μηνύματα
5.197
Reaction score
20
Απάντηση: Tί γίνεται αντιληπτό ως ΄΄λάθος΄΄ στη φωτογραφία

Από τα ομορφότερα ΟΣΤ που έχω ακούσει,
και από τις καλύτερες "ταινίες" που έχω δει!
:126:

Philip Glass: The War to End All Wars
(The Fog of War Soundtrack)

http://www.youtube.com/watch?v=8oxZ6OeX0Ts&feature=related

[YOUTUBE]8oxZ6OeX0Ts&feature=related[/YOUTUBE]

Philip Glass: Rolling Thunder
(The Fog of War Soundtrack)

http://www.youtube.com/watch?v=2OsuQ11rzxg&feature=related

[YOUTUBE]2OsuQ11rzxg&feature=related[/YOUTUBE]
 

Bhutia

Hidden Guru
Editor
Μηνύματα
18.045
Reaction score
60.003
Απάντηση: Re: Tί γίνεται αντιληπτό ως ΄΄λάθος΄΄ στη φωτογραφία

Άστο παπούλη, σε έκανε σκόνη λέμε.....:143::143:


Μου δίνεις την καλύτερη ευχή χωρίς να το ξέρεις κι αισιοδοξώ να υλοποιήσω την παροιμία ΄΄από το στόμα σου και στου Θεού τ'αυτί΄΄:612:
Προς το παρόν,απολαμβάνω τις...γλαροσουπιές που μου προσφέρονται :142:

 

Pin

Θεΐτσα
Μηνύματα
8.042
Reaction score
4.486
Απάντηση: Tί γίνεται αντιληπτό ως ΄΄λάθος΄΄ στη φωτογραφία




:142::142::142:
 

Μηνύματα
10.380
Reaction score
6
Re: Απάντηση: Re: Tί γίνεται αντιληπτό ως ΄΄λάθος΄΄ στη φωτογραφία

Μου δίνεις την καλύτερη ευχή χωρίς να το ξέρεις κι αισιοδοξώ να υλοποιήσω την παροιμία ΄΄από το στόμα σου και στου Θεού τ'αυτί΄΄
Προς το παρόν,απολαμβάνω τις...γλαροσουπιές που μου προσφέρονται

Κλείσε πρώτα τα φτερά. Μετά από 100 ζωές θα καταλάβεις. τα νόστιμα τα ψάρια είναι πολύ πιο βαθιά. :144:







:142:


[youtube]FFiymTftCw4[/youtube]

:142:
 

Bhutia

Hidden Guru
Editor
Μηνύματα
18.045
Reaction score
60.003
Απάντηση: Tί γίνεται αντιληπτό ως ΄΄λάθος΄΄ στη φωτογραφία

Ε, ας βάλω κι εγώ μια... "φωτό"... :121:
Προσοχή, λοιπόν, οσονούπω κίνδυνος... εκτροχιασμού... :112:
:108:
http://www.petercallesen.com/index/index2.html

H Πτώση...



Και ο...διάφανος Θεός:
 


Staff online

  • xfader
    Segregation supporter
  • abcd
    Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.860
Μηνύματα
3.031.090
Members
38.508
Νεότερο μέλος
koskef
Top