AΘΗΝΑ High End Εκθεση 2010

Manos58

εγχειρισμένη
Reaction score
12.842
Απάντηση: AΘΗΝΑ High End Εκθεση 2010

Τα ηχεια ειναι κατασκευη του κου Βλαχου?

Reaction score
1.187

Μια χαρά έπαιζε ο τρίπαθος με τις ιδιοκατασκευές!

Reaction score
460

ο καλύτερος ήχος της έκθεσης ήταν τα λιπίνσκι με τη μέτρικ. (ασχέτως κοστολογίου, προτιμήσεων και χροιών)

και στις μετρήσεις δε θα κολλούσαν, όλως περιέργως δηλαδή...

τυχεροί είστε που δεν ήρθα, θα έπεφτε θάψιμο με μεγάλα φτυάρια...

ΥΓ τα mbl να τα αγοράζουν οι συγγενείς του κατασκευαστή σε τιμή "χώμα", έτσι, ναι.
Προδοτη

Reaction score
1.788

θα ξαναγραψω οτι ο μικρος spl με τις el34 ηταν πολυ καλος!!! παντα ομως τα ακουμε με τα δικα τους ηχεια.

Reaction score
2
Στην αρχή όλα καλά.. Το ηχείο λάλαγε. Μετά όμως που μπήκαν κάτι φωνές δυστηχώς άρχισαν να ξυρίζουν τα πρίμα..Αυτό το σσσσσσίγμα γ@μώτο είναι μεγάλο θέμα
Δεν ελαβες υπ οψιν οτι δεν ακουσες τα ηχεία αλλά ενα σύστημα
αποτελούμενο απο το bonec-mactone-pmc και τον ιταλό με τα μονομπλόκ τελικούς

εχω ακούσει και τα pmc πέρισυ και λάλαγαν και πραγματικά πιστευω οτι η εταιρεία ξέρει απο ηχεία
Πίστευω οτι τα ενισχυτικά ήταν το πρόβλημα η ηλεκτρικίλα των ψηφιακών ενισχυτών δυστυχώς φαίνεται

Reaction score
3.917
Απάντηση: Re: AΘΗΝΑ High End Εκθεση 2010

Δεν ελαβες υπ οψιν οτι δεν ακουσες τα ηχεία αλλά ενα σύστημα
αποτελούμενο απο το bonec-mactone-pmc και τον ιταλό με τα μονομπλόκ τελικούς

εχω ακούσει και τα pmc πέρισυ και λάλαγαν και πραγματικά πιστευω οτι η εταιρεία ξέρει απο ηχεία
Πίστευω οτι τα ενισχυτικά ήταν το πρόβλημα η ηλεκτρικίλα των ψηφιακών ενισχυτών δυστυχώς φαίνεται

Αυτά είναι τα ωραία του αθλήματος!

Έχω ακριβώς την αντίθετη άποψις. Καρασυμπιεσμένο πέρισυ, πολύ καλύτερο φέτος, αλλά συμφωνώ με τον Τάκη κ μάλιστα ποιό χοντρά: σκληρά σαν αίσθηση σε όλο το φάσμα μεσουψηλά-ψηλά!

Περί ορέξεως...:137:

Reaction score
4

Τόπιασες βλέπω!

Μακράν το καλύτερο δωμάτιο από πλευράς ήχου και εμφάνισης...

χαχαχα και πανω που σκεφτομουν να ρωτησω το δωματιο με ενα παππου και κατι ντιουικα συστηματα τι ρολο επαιζε :125:

του A.C.A. ηταν αυτο; λιγο που εκατσα καλα ητανε :119: αλλα δεν ειδα πουθενα να λεει τι ειναι αυτο το δωματιο και απορημενος εφυγα (δεν ενοχλησα τον παππου που απολαμβανε τις μουσικες του)

Reaction score
11.663
Έλεγε, κοτζάμ αφίσα είχε στην πόρτα. Και εγώ μπήκα μέσα, θαύμασα για λίγο τα μηχανήματα (τον ψηφιακό ενισχυτή!) είδα και κάτι κυρίους που έπιναν ένα διαφανές υγρό αλλά επειδή δεν ήξερα κανέναν, έφυγα.

Reaction score
777
Καλά βρε...περάσατε απο την αίθουσα και δέν μας είπατε κανα γειά????
βέβαια είδα πολλά μέλη με τα οποία είχα την τύχη να συνομιλήσω...όπως οι johnkotsidis,gstriftos και Βασίλης Τσαντουλής.

τσ τσ τσ...ψωνάρες...:107:

Reaction score
3.917

Επίσης έχω την ακριβώς αντίθετη εντύπωση απο το φίλο μου το Νίκο (γειά σου αγορίνα!) για το μεγάλο σύστημα που οδηγούσαν οι Plinius ...τραγικό....
Τα πανέμορφα Ιταλικά ηχεία των 18.000 διέχεαν τόνους μουντάδας στο μεσοχαμηλό-χαμηλό, τόσο, που όσες φορές προσπάθησα να ακούσω κάτι, έφευγα στο λεπτό.

Κάτι δεν πήγαινε καλά πιστεύω, διότι έχω ακούσει πολύ καλύτερο αποτέλεσμα απο μικρότερα μοντέλα της.:110:

Reaction score
3.917

Αφού ξεμπέρδεψα με τις αντιθέσεις, να το πάω ομαλά τώρα..μετά την επιστροφή στα γνωστά λημέρια τσι Θεσσαλίας!

Πολύ χάρηκα την Έκθεση!!!!!!!!!

Είδα τους φίλους και γνώρισα ωραίους ανθρώπους.
Θα επανέλθω αύριο με το υπό της ημέρας φώς, γιατί έχω το κάτι τις να γράψω.

Πριν καληνυχτίσω όμως, να επιδώσω στον Ανδρέα τα εύσημα για τη συμμετοχή του φόρουμ κ σ' 'ολα τα παιδιά που βάλαν πλάτη για την υλοποίηση.

Το να ξεχωρίσω την πλάτη του Στριφτού και του Μάνου πιστεύω ότι δε θα στεναχωρέσει τους υπόλοιπους, έ?

Ο Ζώρζ αεικίνητος, ψυχή χωρίς διαλλείμματα ανάπαυσης κ ο παληόγερος ο Κορινθιοδιαμένων έδωσε ρέστα για όλους κ όλα!!

Reaction score
89
δε τα καταφερα φετος να ερθω.. γμτ επεσε ηλιος αρκετος το σ/κ και φυγα με τη γυναικα για παραλιες !!!!

αντε παμε για του χρονου πλεον!!!!! :143:

Manos58

εγχειρισμένη
Reaction score
12.842

Καποιος παρακαλουσε για βροχη το Σ/Κ.Κατι ηξερε φαινεται

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.172
Members