Αφιερωμένο στον Βλάση

Kotsidis John

Photography
Moderator
Reaction score
35.878
Nαι ρε Μιχαλη δηλαδη ειναι κριμα να μην παρουμε κι εμεις δυο πραματακια απο την εμπειρια σου κ τις εντυπωσεις σου!!

υγ....και τα ρεστα απ αυτα που δε θα χρειαζεσαι για μενα ετσι???:138::138:

Zizik

Safety Last * tl;dr *
Super Moderator
Reaction score
76.473
Bravo!!! :607:

Σπουδαίο που βγάλατε φωτό απ' όλες τις αλλαγές! (Η σχεδόν όλες?)

Reaction score
15.543
Απάντηση: Αφιερωμένο στον Βλάση

Στέργιο έχεις δίκιο. Όπως θα έχεις δει, προσπαθώ να εκφράζω άποψη όπου τουλάχιστον έχω προσωπική εμπειρία.

Απλά δεν υπάρχει χρόνος καθόλου για γράψιμο.

Αυτό που έκανα με τη παρουσίαση αυτή ήταν πραγματικά μία υπέρβαση χρόνου.
Ήταν όμως μία υπόσχεση που είχα δώσει στον Βλάση και δεν μπορούσα να μη το κάνω.
Μιχαλη...πιστευω πως μπορεις(καποια στιγμη τουλαχιστον)να μας πεις δυο λογια για το καθε συστημα.....
Νομιζω οτι πρεπει να εισαι απο τους ελαχιστους που ειχαν στην κατοχη τους για ενα χρονικο διαστημα(εστω και μικρο)αυτα τα setup.
Αληθεια,ποιο ειδος μουσικης σου αρεσει ποιο πολυ:118:

Reaction score
829

Μετά τον Μιχάλη, άντε να βρεις κουράγιο να ανεβάσεις το σύστημα σου στις 'αποδράσεις' ....

vlasis

Φωτογράφος!
Reaction score
7.704

Μετά τον Μιχάλη, άντε να βρεις κουράγιο να ανεβάσεις το σύστημα σου στις 'αποδράσεις' ....
Ελα ελα....δεν μασσαμε νεε μου....για ανεβαζε φωτο και συ στο τσαρδι μας......ακους εκει...σιγα τα μηχανακια που ειχε ο Miles......ψευτικες φωτο ειναι και τις φτιαχνει με το Corel draw......ειδες ο μπαγασας τι καλλιτεχνης ειναι ....ααααα του βγαζω το καπελλο!!!!!!

:143::143::143:

stathis

Ultra Home Theater
Reaction score
36.424

ποιος ειπε οτι ειναι ευκολο να αποδρασεις?:138:

vlasis

Φωτογράφος!
Reaction score
7.704

ποιος ειπε οτι ειναι ευκολο να αποδρασεις?:138:
Για σκεψου ομως....να μην προσπαθησεις να το κανεις και καθολου........καθε φορα και καθε μερα τα ιδια??δεν λεει....ειναι ωραιο και το ταξιδι.......:137:

skaloumbakas

4Haris
Reaction score
1.677

Για σκεψου ομως....να μην προσπαθησεις να το κανεις και καθολου........καθε φορα και καθε μερα τα ιδια??δεν λεει....ειναι ωραιο και το ταξιδι.......:137:
Η γυναίκα σου είναι κοντά?

Reaction score
4.794
τι λες τωρα !!!

μιλαμε πρεπει να βαραμε προσοχη ολοι μαζι ετσι ?

το εχεις σκεφτει να κανεις επαγγελμα το χομπι σου ????

η ερωτηση γινεται πολυ ταπεινα ...

Bhutia

Hidden Guru
Editor
Reaction score
58.077

Εύχομαι τα προβλήματά σου όλα να περιστρέφονται αποκλειστικά γύρω από την εναλλαγή των μηχανημάτων.Μαγκιά και ΄΄καουμποϋλίκι΄΄ σου που τολμάς και τα επιδεικνύεις.Φαντάζομαι να έχεις τη συμπαράσταση(εάν είσαι παντρεμένος) της γυναίκας σου προς αποφυγήν... ηχομουρμούρας:142:

JOHN MARKOU

Münchhausen
Reaction score
27.883

Τα ρέστα μου, τα βλέπω, πάσσο, ........

Reaction score
371

ΑΧ τι μου κάνετε, τί μου κάνετε...
Ποτέ μου δεν έχω γράψει τόσα posts (σηκώθηκα από τις 7 για να σας προλάβω).

Αλλά δεν φταίτε εσείς. Σε αυτές τις περιπτώσεις λένε ότι φταίει ο κ.......... σου.

Τέλος πάντων, ας ξεκινήσουμε.

Μιχαλη...πιστευω πως μπορεις(καποια στιγμη τουλαχιστον)να μας πεις δυο λογια για το καθε συστημα.....
Νομιζω οτι πρεπει να εισαι απο τους ελαχιστους που ειχαν στην κατοχη τους για ενα χρονικο διαστημα(εστω και μικρο)αυτα τα setup.
Αληθεια,ποιο ειδος μουσικης σου αρεσει ποιο πολυ:118:
Κυρίως ακούω τζαζ-μπλουζ και κλασσική αλλά δεν λέω όχι και σε καλή ροκ μουσική ή έντεχνη Ελληνική.

Δεν είναι έτσι.
Για τον καθένα μας το σύστημα του είναι μοναδικό.
Και εγώ κάποτε δεν είχα τη δυνατότητα να έχω τόσα συστήματα και όμως σας πληροφορώ ότι πάντα ευχαριστιόμουν αυτό που είχα.

τι λες τωρα !!!
μιλαμε πρεπει να βαραμε προσοχη ολοι μαζι ετσι ?
το εχεις σκεφτει να κανεις επαγγελμα το χομπι σου ????
η ερωτηση γινεται πολυ ταπεινα ...
Πολλές φορές σαν β' επάγγελμα βέβαια γιατί σαν κύριο στις Εληηνικές συνθήκες είναι πολύ δύσκολο.

Εύχομαι τα προβλήματά σου όλα να περιστρέφονται αποκλειστικά γύρω από την εναλλαγή των μηχανημάτων.Μαγκιά και ΄΄καουμποϋλίκι΄΄ σου που τολμάς και τα επιδεικνύεις.Φαντάζομαι να έχεις τη συμπαράσταση(εάν είσαι παντρεμένος) της γυναίκας σου προς αποφυγήν... ηχομουρμούρας:142:
Ευτυχώς η γυναίκα μου, έχει απόλυτη κατανόηση για την ''αρρώστεια'' μου.
Στην αρχή βέβαια δεν ήταν όλα εύκολα αλλά μετά από 33 χρόνια έχει πια συνηθίσει (βλέπετε ότι εδώ οι αλλαγές δεν είναι τόσο συχνές -αυτό για το καρφί του incognito).

Αυτά στα οποία κάθεται επάνω πρέπει να είναι Pass.
Τι τραβάει και ο γερο-Νέλσον! :116:
Όντως είναι ιδιοκατασκευές Pass

Reaction score
9
Mπράβο βρε Mike, ωραία πράγματα!

Ένα πουλάκι μου είπε ότι πλέον δεν αγοράζεις καινούργια! :143:

Από όλα τα ηχεία που είδα ΑΝ έπρεπε να διαλέξω ΕΝΑ ηχείο θα ήταν το σαμπανιζέ! :126:

Reaction score
371

Και για να μη νομίζετε ότι είμαι όλο μηχανήματα, να και μία φωτό από ένα μέρος της δισκοθήκης μου (το κομμάτι της βιβλιοθήκης που αποτελεί το σημείο των πρώτων ανακλάσεων που είχα αναφέρει σε προηγούμενο post)

Reaction score
371
Απάντηση: Re: Αφιερωμένο στον Βλάση

Mπράβο βρε Mike, ωραία πράγματα!

Ένα πουλάκι μου είπε ότι πλέον δεν αγοράζεις καινούργια! :143:

Από όλα τα ηχεία που είδα ΑΝ έπρεπε να διαλέξω ΕΝΑ ηχείο θα ήταν το σαμπανιζέ! :126:
Μιχάλη δεν είναι τελείως σωστό.
Αγοράζω βέβαια κατά κύριο λόγο μεταχειρισμένα για να μη χάνω πολλά λεφτά με τις συχνές αλλαγές που κάνω αλλά αν πράγματι μου αρέσει θα το πάρω και καινούργιο.

όσον αφορά το ηχείο, αν εννοείς αυτό

είναι το Kharma 1.1
Ένα αξιόλογο ηχείο, με ουδέτερο χαρακτήρα αλλά για τα δικά μου γούστα πολύ ουδέτερο.
Του έλειπαν τα ηχοχρώματα που μου έδωσαν άλλα ηχεία και δεν θα ήταν μέσα στις πρώτες μου επιλογές.

Bhutia

Hidden Guru
Editor
Reaction score
58.077

ΑΧ τι μου κάνετε, τί μου κάνετε...
Ποτέ μου δεν έχω γράψει τόσα posts (σηκώθηκα από τις 7 για να σας προλάβω).
Αλλά δεν φταίτε εσείς. Σε αυτές τις περιπτώσεις λένε ότι φταίει ο κ.......... σου....
Δεν είναι έτσι. Για τον καθένα μας το σύστημα του είναι μοναδικό.
Και εγώ κάποτε δεν είχα τη δυνατότητα να έχω τόσα συστήματα και όμως σας πληροφορώ ότι πάντα ευχαριστιόμουν αυτό που είχα.
Πολλές φορές σαν β' επάγγελμα βέβαια γιατί σαν κύριο στις Ελληνικές συνθήκες είναι πολύ δύσκολο.
Ευτυχώς η γυναίκα μου, έχει απόλυτη κατανόηση για την ''αρρώστεια'' μου.
Στην αρχή βέβαια δεν ήταν όλα εύκολα αλλά μετά από 33 χρόνια έχει πια συνηθίσει (βλέπετε ότι εδώ οι αλλαγές δεν είναι τόσο συχνές -αυτό για το καρφί του incognito).
Χαίρομαι πραγματικά που διαβάζω έναν άνθρωπο ευτυχισμένο που λέει τα πράγματα με τ'όνομά τους...Και δίνει θάρρος σε μας ότι ΄΄τ'αγαθά κόποις κτώνται΄΄.

Manos58

εγχειρισμένη
Reaction score
12.842

Ωραιος φιλε....πολυ ωραιος

Ειμαι σιγουρος οτι πολυ εδω μεσα μακαριζουν την ευχερεια σου να αλλαζεις τον ηχο σου καθε τοσο.Και αμα μπορουσαν θα εκαναν ακριβως το ιδιο.(εμου συμπεριλαμβανομενου).Αλλωστε αυτο ακριβως ειναι το hobby. Το κυνηγι της τεχνολογιας του ηχου και τα καπριτσια του.Η μουσικη δεν ειναι ο σκοπος αλλα το μεσον για τον Χαϊφιντελιστα.(και ας φωναξουν μερικοι).

Οσα δεν φτανει η αλεπου τα κανει κρεμασταρια

Να'σαι παντα καλα και ευρρωστος οικονομικα να παιζεις.
Ολα τα αγορακια ειμαστε παιχνιδιαρικα μεχρι τα βαθεια γεραματα αλλωστε

Reaction score
2.566
Παιδιά σας λέει ψέματα!! Μην τον πιστεύετε!!! Δεν έχει αυτά τα μηχανήματα!!!!

Έχει κι άλλα που παίζουν από εδώ και απο εκεί διάσπαρτα στο σπίτι του και κάθονται!!!:116:
Γεια σου Μιχάλη!!

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
173.836
Members
38.246
Νεότερο μέλος
TimoleonTimoleon