Η γνωμη σου για τις el34, σε σχεση με τις 6550;Ευχαριστώ. Τώρα έχει απάνω ΚΤ90 Electro Harmonix. Αλλά έχω και κουστούμι με 6550Α Tung Sol και ΚΤ88 Electro Harmonix.
Τα αλλάζω πότ πότε αλλά νομίζω ότι αυτό που έχω τώρα είναι το ποιό καλό για τα γούστα μου.:137:
Στο ρωταω γιατι στα δικα μου αυτια οι el34 ακουστηκαν καλυτερα στα φωνητικα και στα οργανα.
Αμάν τι γλομπο-πανδαισία είναι αυτή; Αυστηρώς ακατάλληλο θέαμα για λαμπάκηδες, μπορεί να πυροδοτήσει σύνδρομο στέρησης=))
Αν μου επιτρέπεις την παρέμβαση ισχύει ότι και με τα καλώδια, δηλαδή ανάλογα με το σύστημα και τη μουσική που ακούς μπορεί ανά περίπτωση οι χ λάμπες να ακούγονται σωστότερες από τις ψ. Γενικά οι Tungsol 6550 έχουν πολύ ισοροπημένο ήχο και καλές μεσαίες ώστε να μην μου λείπουν οι EL34, ενώ τις ξεπερνάνε αρκετά σχεδόν σε όλα, αλλά αυτά είναι γούστα.Η γνωμη σου για τις el34, σε σχεση με τις 6550;
Genalex Gold Lion KT88 Reissue Αυτες τις εχετε δοκιμασει? Αν ναι πως ειναι σε σχεση με τις προαναφερθεισες? Γιατι μαλλον παω για αλλαγη λυχνιων και θα χρειαστω 12.