Γράψε ό,τι σκέφτεσαι αυτή τη στιγμή

Reaction score
0
Απάντηση: Γράψε ό,τι σκέφτεσαι αυτή τη στιγμή...

πειτε κατι ρε παιδια να γράψω

δεν εχω κατι συγκεκριμένο τωρα

ΑΑΑΑΑ

το βρηκα

Ερχονται τα Χριστουγεννα

Reaction score
3.367
Re: Απάντηση: Γράψε ό,τι σκέφτεσαι αυτή τη στιγμή...

πειτε κατι ρε παιδια να γράψω

δεν εχω κατι συγκεκριμένο τωρα

ΑΑΑΑΑ

το βρηκα

Ερχονται τα Χριστουγεννα

Να χαμε κανένα μελομακάρονο :140:

lakiss51

"Επαγγελματίας"
Reaction score
2.427
A καλά, τα ορθοπεδικά δεν παίζονται...
Περαστικά και υπομονή....

Είχα κάνει εγχείριση στο αριστερό μου χέρι -κομμένος τένοντας- πριν χρόνια...
Την πρώτη φορά το χειρουργείο αναβλήθηκε λόγω πολυτραυματιών απο τροχαίο.. τη δεύτερη (προγραμματισμένη) φορά έπεσα σε στάση του προσωπικού οπότε μου κάνανε την επέμβαση στα έκτακτα...
Φεύγοντας από εκεί, δεν μου γράψανε κανένα παυσίπονο (δεν τους κατηγορώ γινότανε χαμός από συνεχείς εισαγωγές). Πήγα σπίτι και μόλις πέρασε η νάρκωση τα είδα όλα... έμεινα 3 μέρες στο νηστικός και χωρίς να μπορώ να πιω ούτε νερό απο τον πόνο... Ουτε να μιλήσω δεν μπορούσα...
Όταν τό ειπα μετά απο μέρες στον ορθοπεδικό σαλτάρησε, μου είπε "πως άντεξες?" Σημειωτέον: είχαν βάλει και "καρφί" μέσα στο οστό και μόλις πέρασε η νάρκωση νόμιζα ότι μου άνοιγε το κόκκαλο στη μέση...

χαλάλι όμως ο πόνος, ο ορθοπεδικός ήταν καταπληκτικός και το χέρι μου τώρα είναι perfect!
Σουκακος και σια;

abcd

Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος
Super Moderator
Reaction score
103.464

Έχεις μεθύσει με Baileys να δεις τη γλύκα;:140:

abcd

Super Moderator
Reaction score
103.464

Βρε Γιώτα, πιες μερικά Baileys παραπάνω για να πεις του Νίκου πως νιώθεις! :138:

abcd

Super Moderator
Reaction score
103.464

Το γουρουνόπουλο μετά; :414:

Reaction score
33
Σουκακος και σια;
Όχι Σουκάκος, αλλά η σια!

Έπεσα σε ένα καταπληκτικό χειρούργο ορθοπεδικό, Ζαχαρής είναι το όνομά του.
ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΟΣ επιστήμονας και ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΟΣ άνθρωπος! Αυτά πάνε παρέα κατά τη γνώμη μου.
Ούτε που τον είχα ξαναδεί τον άνθρωπο, και μου φέρθηκε σαν να ήμουν ο καλύτερός του φίλος. Για λάδωμα? ΑΠΛΑ ΔΕΝ ΤΟΛΜΑΓΕΣ!
Οι πληροφορίες που κυκλοφορούσαν για αυτόν, γιατί είμαστε αρκετά μικρή πόλη και όλα μαθαίνονται ήταν: "μην κάνεις κανένα λάθος και του πεις για λεφτά είναι ικανός να σε βαρέσει".
Ήταν απόλυτη αλήθεια, ούτε καφέ απο το κυλικείο του νοσοκομείου δεν δέχθηκε να τον κεράσω! Κυριολεκτώ!!!
Η δουλειά που έκανε στο χέρι μου? απίστευτη! Και ξέρω πολύ καλά τι λέω, έκανα μια επέμβαση και 2 μικροεπεμβάσεις μετά (προγραμματισμένες απο την αρχή, ήταν η σωστή διαδικασία).
Το χέρι μου? σαν να μην έγινε ποτέ τίποτε!
Ένας ΓΙΑΤΡΟΣ (με κεφαλαία) που τιμάει τον Τίτλο του, την Αξιοπρέπειά του, την Ανθρωπιά του.
Βεβαίως μετά από λίγο καιρό έφυγε απο το Π. Ν. και ιδιωτεύει πλέον.

Αυτά για να αναφέρουμε και τα διαμάντια που υπάρχουν ανάμεσα στον σωρό των γιατρών.

Μελίδης Μιχάλης

Πρόεδρος ΕΒΒΕ
Reaction score
29.928
Απάντηση: Re: Γράψε ό,τι σκέφτεσαι αυτή τη στιγμή...

Ένας ΓΙΑΤΡΟΣ (με κεφαλαία) που τιμάει τον Τίτλο του, την Αξιοπρέπειά του, την Ανθρωπιά του.

Αυτά για να αναφέρουμε και τα διαμάντια που υπάρχουν ανάμεσα στον σωρό των γιατρών.
Έτσι πρέπει, να μην τους τσουβαλιάσουμε όλους.
Υπάρχουν και τέτοιοι γιατροί.

skaloumbakas

4Haris
Reaction score
1.677

Μπερδεύτηκα πάλι!!! :108:

Δηλαδή το γάλα με κακάο και μαύρο ψωμί με βούτυρο και μέλι το πρότεινε ο γιατρός του Χρήστου για τον Μιχάλη, για να πέσουν τα σάλια της Γιώτας και έτσι τελικά να έρθει σε επαφή ο Χρήστος με τη Γιώτα? :139:

lakiss51

"Επαγγελματίας"
Reaction score
2.427
Όχι Σουκάκος, αλλά η σια!

Έπεσα σε ένα καταπληκτικό χειρούργο ορθοπεδικό, Ζαχαρής είναι το όνομά του.
ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΟΣ επιστήμονας και ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΟΣ άνθρωπος! Αυτά πάνε παρέα κατά τη γνώμη μου.
Ούτε που τον είχα ξαναδεί τον άνθρωπο, και μου φέρθηκε σαν να ήμουν ο καλύτερός του φίλος. Για λάδωμα? ΑΠΛΑ ΔΕΝ ΤΟΛΜΑΓΕΣ!
Οι πληροφορίες που κυκλοφορούσαν για αυτόν, γιατί είμαστε αρκετά μικρή πόλη και όλα μαθαίνονται ήταν: "μην κάνεις κανένα λάθος και του πεις για λεφτά είναι ικανός να σε βαρέσει".
Ήταν απόλυτη αλήθεια, ούτε καφέ απο το κυλικείο του νοσοκομείου δεν δέχθηκε να τον κεράσω! Κυριολεκτώ!!!
Η δουλειά που έκανε στο χέρι μου? απίστευτη! Και ξέρω πολύ καλά τι λέω, έκανα μια επέμβαση και 2 μικροεπεμβάσεις μετά (προγραμματισμένες απο την αρχή, ήταν η σωστή διαδικασία).
Το χέρι μου? σαν να μην έγινε ποτέ τίποτε!
Βεβαίως μετά από λίγο καιρό έφυγε απο το Π. Ν. και ιδιωτεύει πλέον.

Εμεις (δλ ο γιος μου) πηγαμε στον Ξενακη. Αν σου πω οτι εσωσε το ποδι του παιδιου (17αρης τοτε) απο κατι ανικανους στο εδω Γενικο;(Λαρισας). Χωρις εξτρα, αλλα (οπως εμαθα απο αλλους) δεν λεει...οχι. Καλος με + και- !

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
174.502
Members
38.332
Νεότερο μέλος
Chris59