Re: Απάντηση: ΤΙ ΔΕΝ ΣΑΣ ΑΡΕΣΕΙ ΣΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΜΟΥ????
στο οτι ο χώρος παίζει ρόλο εχεις δίκιο
ακούω σε μεγάλες εντάσεις αλλά την μεγάλη εικόνα που λες την εχω.... με το παραπάνω δεν είναι αυτό το πρόβλημα μου
Ευχαριστώ για την απάντηση σουΤα ηχεια σου ειναι για μεγαλα γουστα :107:. Βασικα ολες οι μοναδες που εχεις ειναι πολυ καλες. Ο χωρος σου ομως παραειναι μικρος.
Εχω την εντυπωση οτι τα ηχεια σου δεν μπορουν να αναπνευσουν στον μικρο χωρο. Ισως χρειαστεις να κανει καποιο πειραμα σε καποιο μεγαλυτερο χωρο στο σπιτι σου, μονο και μονο για να ακουσεις τις διαφορες.
Οταν το μπασο κατεβαινει κατω απο τα 20HZ, πως να εκτονωθει αυτη η ενεργεια σε 15 τ.μ.? Εκ των πραγματων θα πρεπει να ακους σε μικρες εντασεις με οτι συνεπαγεται απ αυτο. Κατα κανονα σ αυτα τα τετραγωνικα μπαινουν ηχεια βασης.
Εχω την αισθηση οτι οταν ακους σε χαμηλες εντασεις θα πρεπει να σου ακουγονται καλα, και οταν πας να το απολαυσεις ανοιγοντας το βολιουμ, θα ηθελες το κατι παραπανω, που δεν το εχεις. Μια ατμοσφαιρικοτητα και ενα ηχο "μεγαλο" σε ορχηστρικα κομματια κλασικης μουσικης και σε μεγαλες μπαντες τζαζ θα σου λειπουν.
Εγω υποθεση κανω, αλλα εσυ μπορεις να γινεις πιο συγκεκριμενος.
στο οτι ο χώρος παίζει ρόλο εχεις δίκιο
ακούω σε μεγάλες εντάσεις αλλά την μεγάλη εικόνα που λες την εχω.... με το παραπάνω δεν είναι αυτό το πρόβλημα μου