Εσείς τί είδους βλάβες παρατηρήσατε στο αυτοκίνητό σας

Reaction score
62
Εντός εγγύησης, ε; Δεν τους έσπασες τα μούτρα;
Εκτός εγγύησης....
Έπρεπε να τα σπάσω στους τεχνικούς, που, ενώ το πήγαινα για σέρβις ανελλιπώς, δεν έκαναν τον κόπο να δουν αν είναι ΟΚ οι ιμάντες. Και μην μου πείτε ότι σπάει στα καλά καθούμενα, χωρίς καμία ένδειξη!!! Αλλά έχε χάρη, που, τουλάχιστον, μου έκαναν γενναία έκπτωση...
πάλι καλά...

Reaction score
3
Απάντηση: Εσείς τί είδους βλάβες παρατηρήσατε στο αυτοκίνητό σας

Παιδία... εντελώς πληροφοριακά... σε όχι δικό μου αυτοκίνητο αλλά σε ενός πρώτου μου ξαδέρφου και επειδή το ξέρω από πρώτο χέρι θα σας το πώ...
Πρίν μερικά χρόνια... και καθώς οδηγούσε το VW Golf IV με 110χλμ/ώρα και με 45.000χλμ (το λέω διότι μου έκανε εντύπωση) ξαφνικά άρχισε να κάνει θόρυβο η μηχανή...
Αλλάζει προορισμό ο ξάδερφος και πάμε κατευθείαν στην αντιπροσωπεία...
Ήταν λέει πλαστικά τα παρελκόμενα στον ιμάντα χρονισμού... όπως ρουλεμάν τεντωτήρα και αντλίας υγρού ψυγείου...:117:
Ευτυχώς που ήταν στην εγγύηση...:112:
Τη γλύτωσε!

Ζητώ συγνώμη που δεν αναφέρθηκα σε δικό μου αυτοκίνητο...

Reaction score
264

Ποιος γκαντεμης με ματιαξε και εχθες μου κοπηκε το κολαρο της εισαγωγης??:122:

Μαλον κανενας αντιbmwδακιας ιταλοφυλος θα ειναι η' καποιος γιαπωνεζακιας.....

Reaction score
0
Re: Απάντηση: Εσείς τί είδους βλάβες παρατηρήσατε στο αυτοκίνητό σας

Ποιος γκαντεμης με ματιαξε και εχθες μου κοπηκε το κολαρο της εισαγωγης??:122:

Μαλον κανενας αντιbmwδακιας ιταλοφυλος θα ειναι η' καποιος γιαπωνεζακιας.....
Αυτό μπορείς να το αλλάξεις και μόνος σου....!! :126: Στο βόλβο του πατέρα μου, είχε κάνει ραγάδες (ξεραθεί) και αλλάχθηκε προοληπτικά περί τα 160.000 χλμ.
Το καινούριο πια, να το συντηρείς με μια επάληψη λαδάκι (με το χέρι σου) αφού το αλείψεις την πρωτη φορά με λίγο γράσσο.!

Άλειψε λίγο λαδάκι και στα υπόλοιπα λάστιχα της μηχανής ώστε να προλάβεις μελλοντική φθορά. Αυτές οι σωλήνες είναι αρκετά επικίνδυνες. Είδικά του ψυγείου.... ποτέ δεν ξέρεις αν θα γίνει κάποια εκτόνωση σε μια σωλήνα, και φύγει όλο το παραφλού στο δρόμο.
(δεν το λέω για να γρουσουζέψω.... :137:)

Reaction score
264
Απάντηση: Re: Απάντηση: Εσείς τί είδους βλάβες παρατηρήσατε στο αυτοκίνητό σας

Αυτό μπορείς να το αλλάξεις και μόνος σου....!! :126: Στο βόλβο του πατέρα μου, είχε κάνει ραγάδες (ξεραθεί) και αλλάχθηκε προοληπτικά περί τα 160.000 χλμ.
Το καινούριο πια, να το συντηρείς με μια επάληψη λαδάκι (με το χέρι σου) αφού το αλείψεις την πρωτη φορά με λίγο γράσσο.!

Άλειψε λίγο λαδάκι και στα υπόλοιπα λάστιχα της μηχανής ώστε να προλάβεις μελλοντική φθορά. Αυτές οι σωλήνες είναι αρκετά επικίνδυνες. Είδικά του ψυγείου.... ποτέ δεν ξέρεις αν θα γίνει κάποια εκτόνωση σε μια σωλήνα, και φύγει όλο το παραφλού στο δρόμο.
(δεν το λέω για να γρουσουζέψω.... :137:)
Aπο δευτερα παραγκελνω καινουργιο.Κατα τα αλλα αυτα ειναι ευκολα πραγματα.Του κανω σερβις μονος μου,ακομα και την αναρτηση την αλλαξα μονος μου.Εκει που ειναι μεγαλο μανηκι,ειναι το ξηλωμα του εσωτερικου για να περασεις καλωδιωση για ηχοσυστημα.Μεγαλο ζορι και αν εισαι και λιγο φαπ-φουπ και αργαμπος..........πανε τα πλαστικα τα εσπασες.Προσοχη θελει οταν ξαναμονταρεις τις ταπετσαριες στις πορτες γιατι θελουνε καινουργιες κομπιτσες.Διαφορετικα θα το κανεις κουδουνηστρα.:142:

Reaction score
1
Mιας και μιλάμε για αξιοπιστία αυτοκινήτου έχω να πω τούτο:
Ο αδερφός μου είναι απόφοιτος Μηχανικός Αυτοματισμών και σε κάποιο εκπεδευτικό ταξίδι σε Γερμανική αυτοκινητοβιομηχανία συζητώντας με τους υπευθύνους παραγωγής περι αξιοπιστίας τους είπαν πως οι αυτοκιν/ιες προκειμένου να αυξήσουν τους ρυθμούς παραγωγής και να μειώσουν τους χρόνους και τα κόστη κατασκευής έκαναν ένα καλό τρύκ μέρκετινγκ: τι δηλαδή... αύξησαν τα έτη εγγύησης και "μετέθεσαν" τον τελικό ποιοτικό έλεγχο του αυτοκινήτου στον πελάτη.
Ο εν λόγω διευθυντής που το ανέφερε αυτό βέβαια ήταν σε εταιρεία που έδινε μόνο 2 έτη εγγύηση στα μηχανικά μέρη και το έλεγε για να υποστιρίξει οτι εκείνοι έκαναν καλύτερο ποιοτικό έλεγχο απο αυτούς που δίνουν 7 χρόνια εγγύηση .
Τα συμπεράσματα δικά σας...

Reaction score
3

Άρχισαν και οι μηχανολόγοι να δίνουν απαντήσεις πολιτικάντηδων!
Έπρεπε να τους ζητήσουμε έκπτωση στην αγορά του αυτοκινήτου επειδή συμμετέχουμε ενεργά στον έλεγχο και τη βελτίωσή του:142:

Reaction score
3

Σήμερα το απόγευμα το VW POLO (150.000χλμ) μου παρουσίασε μία ανωμαλία στο κεντρικό κλείδωμα...
Ανοίγουν οι ασφάλειες με τα μοτεράκια τους αλλά η πόρτα πίσω από τον συνοδηγό, δεν ανοίγει με τίποτε... Τη μικρή μου την πήγα στα αγγλικά, και της άνοιξα αναγκαστικά την αριστερή πίσω πόρτα της κίνησης των αυτοκινήτων...
Ήρθα στο σπίτι και πάλι τίποτε... ούτε με το από έξω χερούλι δεν ανοίγει...:117:
Θα το δώ αύριο με το φως και την ησυχία μου...

Αυτά...

Reaction score
0

Σήμερα το απόγευμα το VW POLO (150.000χλμ) μου παρουσίασε μία ανωμαλία στο κεντρικό κλείδωμα...
Ανοίγουν οι ασφάλειες με τα μοτεράκια τους αλλά η πόρτα πίσω από τον συνοδηγό, δεν ανοίγει με τίποτε... Τη μικρή μου την πήγα στα αγγλικά, και της άνοιξα αναγκαστικά την αριστερή πίσω πόρτα της κίνησης των αυτοκινήτων...
Ήρθα στο σπίτι και πάλι τίποτε... ούτε με το από έξω χερούλι δεν ανοίγει...:117:

Αυτά...
Μπορεί να χάλασε κανα πηνίο. Δέν έχουν μοτεράκια, κουνιούνται ηλεκτρομαγνητικά.!
Κοίταξε, πρίν αρχίσεις να βγάζεις ταπετσαρίες, άν ακούγεται θόρυβος απο την κλειδαριά όταν πειράζεις το κεντρ. κλείδωμα...!!

gstriftos

gilectronikos
Reaction score
4.437

Αυτά...
Π΄'ηγαινε πρώτα σε μια VW πρίν βάλεις χέρι.Γιατί πολυ απλά αν είναι αυτό που φαντάζομαι(πηνίο)δεν πρόκειται να δεις τιποτα όταν ανοίξεις την πόρτα.

Reaction score
0

Peugeot 207 - 44.000 χλμ, αγορασμένο κάτι μήνες παραπάνω απο 2 χρόνια.

- Με την παράδοση, χαλασμένο κουμπί για το on-off του αυτόματου κλειδώματος και τποθετημένες λάθος πινακίδες. Άλλο νούμερο έλεγε η άδεια, άλλο οι πινακίδες. Επίσης η μοκέτα απο τη μεριά του συνοδηγού ξεκρέμαγε με το που έβαζε κάποιος τα πόδια του και φαινόταν ο υαλοβάμβακας...

- 2 μήνες μετά, χαλάει το ηλ. παράθυρο του οδηγού.

- 4 μήνες μετά ανεβάζει θερμοκρασία και μένει. Ελλατωματική παρτίδα κάποιας βαλβίδας εκ κατασκευης.

- 5 μήνες μετά σε πλύσιμο μπάζει ίσα με ένα λίτρο νερό κάτω απο το ντουλαπάκι του συνοδηγού. Το παώ αντιπροσωπεία και υποτίθεται το φτιάχνουν.

- καπάκι το πάω για πλύσιμο, ξανά τα ίδια. Πίσω στο σερβις για μπινελίκια. το φτιάχνουν ξανά υποτίθεται.

- καπάκι πάλι για πλύσιμο, @@ φτιάξανε! (εντός εγγύησης αυτά), μπινελίκια Νο2...

- δεν περνάει μήνας που να μη βαράει κάποια ηχητική προειδοποίηση για καμμένες ασφάλειες ή λάμπες

- τα αλάρμ ανάβουν μόνα τους κατα την πορεία συχνά....

- πριν λίγο καιρό και ενώ προχωρούσα, έπεσε απο το ταβανι το χερούλι του συνοδηγού

- την παρασκευή που πέρασε έμεινα πάλι κηφισίας. Ανέβασε θερμοκρασία. Τρόμπα νερού και ιμάντας γιοκ.

ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΠΕΖΟ(Σ) 2...

Σιγουρα έχουν συμβεί και άλλα που δε 8υμάμαι...

Το πουλάω. Το θέτε? :p

abcd

Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος
Super Moderator
Reaction score
110.197

Το πουλάω. Το θέτε?
Ναι,πόσα μου δίνεις;:137:

Reaction score
0

ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΠΕΖΟ(Σ) 2...
Ρε μεγάλε.... θα τρελαθώ... απο που το πήρες...??

- πριν λίγο καιρό και ενώ προχωρούσα, έπεσε απο το ταβανι το χερούλι του συνοδηγού
:143::143:

Reaction score
62

Φαντάζομαι την έκφρασή σου, όταν το έπαθες!!!:142:

Reaction score
0

SOS ,καλησπερα παιδια θελω την βπηθεια σας. εχω ενα matiz chevrolet 05 και τους τελευταιους 6 μηνες μου κανει κατι ναζια, εχει κατι σαν λοξυγγα. σαν να χανει καποιες στροφες η μηχανη.το πιανει ενα τρεμουλο. η συνηθεις απαντηση που παιρνω ειναι οτι φταιει η βενζινη. με προβληματιζει πολυ.:130:

Reaction score
4

Εγώ ο κακόμοιρος που δεν έχει χαλάσει ποτέ τίποτα τι να πω;;;;το ξέρω οτι θα ξεκινήσουν τώρα οι κατάρες...μπορει βέβαια να έκανα καλές επιλογές στην αγορά αυτοκινητων.πάρτε ιαπωνικά αυτοκίνητα να βρείτε την υγεία σας!!!

Reaction score
460

Ας μην αρχισω να λεω και εγω τον πονο μου γιατι.....θα γραψω βιβλιο,καμπριο MOD 2007,5.5 LT,387 hp, 18.500χλμ(αγοραστηκε απο την.......Μοναχου πρωην επισημου αντιπροσωπου, σαν καινουργιο με 3.000 χλμ αγρατζουνιστο),αμετρητες κατασκευαστικες αστοχιες,οι οποιες δεν επιδιορθωνονταν με τιποτα!Εγειναν αμετρητες επισκεψεις στην αντιπροσωπεια,το αμαξι εμεινε μεσα για πολυ καιρο,οι Γερμανοι απαντησαν οτι ειναι λαθη......κατασκευαστικα και δεν επιδιορθωνονται απλα πονταρουν στην εχεμυθεια μου.Για ευνοητους λογους δεν αναφερω την μαρκα του αυτοκινητου,καποιοι πιστευω οτι μπορει να καταλαβουν την μαρκα και το μοντελο απο τα λιγοστα στοιχεια που δινω.

Reaction score
4

Ας μην αρχισω να λεω και εγω τον πονο μου γιατι..... θα γράψω βιβλίο , καμπριο MOD 2007,5.5 LT,387 hp, 18.500χλμ(αγοραστηκε απο την ....Μοναχου επισημου αντιπροσωπου, σαν καινουργιο με 3.000 χλμ),αμετρητες κατασκευαστικες αστοχιες,οι οποιες δεν επιδιορθωνονταν με τιποτα!
:121:

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
176.866
Members
38.626
Νεότερο μέλος
silvain