Στην γωνια του antkots

Reaction score
777
Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Στην γωνια του antkots

Δες τις προδιαγραφές των ιμάντων όπου πάντα δίνεται ένα όριο ενδοτικότητας.

Πάντα σε ότι λέω είμαι σίγουρος! Αλλιώς λέω "ίσως", "πιθανόν", κ.τ.λπ..

:107:
ναι αλλα σε ρωτάω αν τελικά η ταλάντωση του ίδιου του ιμάντα είναι χειρότερη απο του μοτέρ.

Reaction score
11
Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Στην γωνια του antkots

ναι αλλα σε ρωτάω αν τελικά η ταλάντωση του ίδιου του ιμάντα είναι χειρότερη απο του μοτέρ.
Η όποια ταλάντωση του ιμάντα, όσο μικρή και αν είναι, προστίθεται σε αυτή του μοτέρ.

Reaction score
777
Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Στην γωνια του antkots

Η όποια ταλάντωση του ιμάντα, όσο μικρή και αν είναι, προστίθεται σε αυτή του μοτέρ.

λάθος κάνεις.το μοτέρ κάνει ταλαντώσεις πλήθος των οποίων ο ιμάντας τις απορροφά.
το φαινόμενο δέν είναι προσθαφαίρεση.έχει σχέση με συχνότητες, αρμονικές και ποιές απο αυτές εισέρχονται στο τελικό αποτέλεσμα.

Reaction score
1.685
Απάντηση: Στην γωνια του antkots

Ρε παιδια ημαρτον δηλαδη, ο ανθρωπος ρωταει μεταξυ Mersedes και Volvo και μεις του λεμε οτι το φιατακι εχει καλυτερα χαρακτηριστικα αρα τι να τα κανει τα αλλα...:140:

caravelle, ποσα πικαπ εχεις ακουσει στην ζωη σου?

Αντωνη ασε τα πολλα πολλα και παρε καμια δεκαρια ΜΚΙΙ οσο υπαρχουν γιατι αν χαλασει αυτο που εχεις καταστραφηκες, δεν προκειτε να ξαναβρεις πικαπ με τετοιες μετρησεις (τεφαρικι), ασε που σε λιγο θα μπορεις να το πουλησεις και οσο ενα διαμερισμα....:142:

Ελεος παιδια...

Reaction score
11
Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Στην γωνια του

λάθος κάνεις.το μοτέρ κάνει ταλαντώσεις πλήθος των οποίων ο ιμάντας τις απορροφά.
το φαινόμενο δέν είναι προσθαφαίρεση.έχει σχέση με συχνότητες, αρμονικές και ποιές απο αυτές εισέρχονται στο τελικό αποτέλεσμα.
Εξαρτάται!

Έχεις δει ποτέ αυτοκίνητο χωρίς αμορτισέρ;

Τα ελατήρια υποτίθεται ότι απορροφούν τους κραδασμούς από τις λακούβες. Χωρίς απόσβεση όμως, απλά τους μεγεθύνουν!

'Ετσι λοιπόν έχει να κάνει με τα ιδιαίτερα στοιχεία της κάθε κατασκευής και το πόσο προσεγμένη είναι.

Και αν υπολογίσουμε, συντελεστές κόπωσης του υλικού, φθορές πάσης φύσεως, αστοχίες στην ακρίβεια του μηχανισμού τροχαλίας, φθορά των κουζινέτων από την μονόπλευρη συνεχή άσκηση πίεσης στον άξονα μετάδοσης, η υστέρηση από το DD, που δεν έχει τέτοια προβλήματα, γίνεται μεγάλη.

Ωστόσο σου ετοιμάζω και ένα απόσπασμα από "white paper" σχετικό, αν και η σεβαστή παρέα ενδιαφέρεται και δεν έχει αντιρρήσεις.

Manos58

εγχειρισμένη
Reaction score
12.842

Ενα τραγουδακι για να σπασει η ηλεκτρισμενη ατμοσφαιρα

[YOUTUBE]2Jy6XTKivuY[/YOUTUBE]

Reaction score
11

Ρε παιδια ημαρτον δηλαδη, ο ανθρωπος ρωταει μεταξυ Mersedes και Volvo και μεις του λεμε οτι το φιατακι εχει καλυτερα χαρακτηριστικα αρα τι να τα κανει τα αλλα...:140:

caravelle, ποσα πικαπ εχεις ακουσει στην ζωη σου?

Αντωνη ασε τα πολλα πολλα και παρε καμια δεκαρια ΜΚΙΙ οσο υπαρχουν γιατι αν χαλασει αυτο που εχεις καταστραφηκες, δεν προκειτε να ξαναβρεις πικαπ με τετοιες μετρησεις (τεφαρικι), ασε που σε λιγο θα μπορεις να το πουλησεις και οσο ενα διαμερισμα....:142:

Ελεος παιδια...
Φίλε μου έλεος είναι και η αύξηση των γνώσεων...

Προκύπτει και μέσα από διαδικασίες όπως αυτή εδώ.

Ο φίλος ο antkots μπορεί να αγοράσει ότι θέλει, (με την άδειά σου).

Τα στοιχεία που παραθέτω ισοδυναμούν με άπειρες ακροάσεις...

Reaction score
1.685

Η γνωση ειναι καλη οταν μπορει να βρει πεδια εφαρμογης και εδω δεν βλεπω τετοια.

Τα πραγματα εχουν αλλαξει οπως και να το κανουμε....ολα τα υπολοιπα τα θεωρω φιλοσοφιες μιας αλλης εποχης που απλα μνημονευουμε...

Manos58

εγχειρισμένη
Reaction score
12.842

Τα πραγματα εχουν αλλαξει οπως και να το κανουμε....ολα τα υπολοιπα τα θεωρω φιλοσοφιες μιας αλλης εποχης που απλα μνημονευουμε...
Μα για πικαπ συζητατε

Reaction score
1.685

Ο φίλος ο antkots μπορεί να αγοράσει ότι θέλει, (με την άδειά σου).

Τα στοιχεία που παραθέτω ισοδυναμούν με άπειρες ακροάσεις...
Οκ φιλε μου caravelle, σε εκτιμω βαθυτατα αλλα, θα ηθελα να μου επιτρεψεις να μην συνεχισω αλλο αυτην την ανουσια κουβεντα...ιδιαιτερα στο νημα του Αντωνη..

Reaction score
11

Οκ φιλε μου caravelle, σε εκτιμω βαθυτατα αλλα, θα ηθελα να μου επιτρεψεις να μην συνεχισω αλλο αυτην την ανουσια κουβεντα...
Φίλε Κώστα η εκτίμηση είναι αμοιβαία.

Επί της ουσίας, στο post # 248, ο φίλος ο antkots λέει πως τον ενδιαφέρει η τεχνική, (TECHNICS που λέει ο λόγος ασούμε ναούμ), συζήτηση...

Reaction score
460

Απορω με την αποψη του caravelle και προβληματιζομαι!!
Εχεις κανει συγκριτικα μεταξυ του μκιι και αλλων ακριβων πλατω?
Εσυ προσωπικα ομως,οχι εαν εχεις ακουσει κατι απο καποιον,και εαν ναι με ποια?
Εχει ενδιαφερων η αποψη σου.Σε ευχαριστω πολυ.

Reaction score
777
Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Στην γωνια

Εξαρτάται!

Έχεις δει ποτέ αυτοκίνητο χωρίς αμορτισέρ;

Τα ελατήρια υποτίθεται ότι απορροφούν τους κραδασμούς από τις λακούβες. Χωρίς απόσβεση όμως, απλά τους μεγεθύνουν!

'Ετσι λοιπόν έχει να κάνει με τα ιδιαίτερα στοιχεία της κάθε κατασκευής και το πόσο προσεγμένη είναι.

Και αν υπολογίσουμε, συντελεστές κόπωσης του υλικού, φθορές πάσης φύσεως, αστοχίες στην ακρίβεια του μηχανισμού τροχαλίας, φθορά των κουζινέτων από την μονόπλευρη συνεχή άσκηση πίεσης στον άξονα μετάδοσης, η υστέρηση από το DD, που δεν έχει τέτοια προβλήματα, γίνεται μεγάλη.

Ωστόσο σου ετοιμάζω και ένα απόσπασμα από "white paper" σχετικό, αν και η σεβαστή παρέα ενδιαφέρεται και δεν έχει αντιρρήσεις.

και ο ιμάντας έχει και αποσβεστικές ικανότητες.βασικά κάθε υλικό μόλις παραμορφωθεί ελαστικά(όχι πλαστικά) τείνει να ξαναγυρίσει στην αρχική του θέση.
το αυτοκίνητο αποτελεί ένα τελείως διαφορετικό σύστημα.εκεί έχεις να αντιμετωπίσεις δυναμικά φορτία μή περιοδικά και σύντομα σε χρονική διάρκεια.

θα σου πώ το λάθος που κάνεις.έχεις ένα άρτιο πικάπ DD και βγάζεις κάποια συμπεράσματα.αν πάρεις ένα κακό DD θα δείς οτι απλά δέν ακούγεται.ο θόρυβος του κακού ηλεκτροκινητήρα είναι ανυπόφορος και εισέρχεται άμεσα στο σήμα.
αν ακούσεις ένα κακό belt drive θα σου φανεί κλάσης ανώτερο.το αίτιο είναι οτι απομονώνεται ο κινητήρας.

εγώ θα σου θέσω και ένα ερώτημα.πές μου αν γνωρίζεις κάποια μηχανολογική κατασκευή που έχει κινητήρα και ΔΕΝ έχει ιμάντα.είτε θές να το πείς αυτοκίνητο, είτε μηχανή παραγωγής ενέργειας, είτε πλυντήριο.
ξέρεις είχα πειστεί μέχρι πρότινος οτι τελικά τα DD κάτι λένε.αλλα όταν μου λές οτι μετράν τον κινητήρα...εκεί αλλάζει...

επίσης αν έχεις κάποιο paper ευχαρίστως να το δούμε ίσως σε κάποιο άλλο θέμα.μήν είναι όμως τίποτα λίνκ με φόρουμ....

Reaction score
11

Η ασημαντότητα μου προτείνει τον ChrisHat, τον γκουρού μηχανικό ήχου!

Reaction score
777
Re: Απάντηση: Στην γωνια του antkots

πάντως Αντώνη ο πατέρας μου έχει το pink triangle aniversary νομίζω...
είναι αναρτώμενο, έχει εξωτερική τροφοδοσία και είναι BD.φοράει πάνω τον sme V και μία van den hull.
νομίζω οτι είναι το μόνο μηχάνημα που έχει μείνει εδώ και χρόνια στο ράφι.όλα τα άλλα έχουν αλλάξει.αν και η εταιρεία έχει κλείσει.

Reaction score
460

Αλεξανδρε ο πατερας σου εχει στησει καταπληκτικο συστημα!!!

Reaction score
460

Η ασημαντότητα μου προτείνει τον ChrisHat, τον γκουρού μηχανικό ήχου!

Ο χρηστος ειναι φιλος,δεν του ριχνεις καποιο πμ να μπει στην κουβεντα?

Staff online

• abcd
    Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
174.204
Members
38.303
Νεότερο μέλος
tagar