- Reaction score
- 137.817
Απάντηση: μηχανική γείωση και απομόνωση, ή όλα όσα θέλετε να ξέρετε για τα "αντικραδα
πηγή για το κείμενο που έγραψα εννοείς; λινκ;
πηγή για το κείμενο που έγραψα εννοείς; λινκ;
Ε ναι.Αν υπάρχει βάλε κανα λινκάκι...πηγή για το κείμενο που έγραψα εννοείς; λινκ;
δε ξέρω κάπου να γράφονται αυτά τα οποία έγραψα τσάκα-τσάκα, στα χρονικά κενά ανάμεσα σε 3 ασθενείς στο ιατρείο μου...Ε ναι.Αν υπάρχει βάλε κανα λινκάκι...
Τι είναι αυτά? Σοβαρά ρωτάω, δεν ξέρω...εγώ και το ντεμαγκετάιζερ της μπεντίνι έχω αγορασμένο. Το ακριβό μοντέλο. Και 3 στυλά για να βάφεις τα CD γύρω γύρω. Άσε, μεγάλη ιστορία...
Νταξ...Δέν πειράζει...δε ξέρω κάπου να γράφονται αυτά τα οποία έγραψα τσάκα-τσάκα, στα χρονικά κενά ανάμεσα σε 3 ασθενείς στο ιατρείο μου...
αλήθεια, ιδέαν δεν έχω...
Κοίτα, πιστεύω ΑΚΡΑΔΑΝΤΑ ότι αν βάλεις στη metric ποδαράκια, θα την κοπανήσει τάχιστα κι εσύ θα την κυνηγάς από πίσω...:204:Τώρα μή μου πείτε οτι πρέπει να βάλουμε και στην metric ποδαράκια γιατί θα τρελαθώ τελείως...
Κώστα η Revel εδώ: http://www.revelspeakers.com/ProductDetails.aspx?prdid=18 αν πας δεξιά στα downloads και κατεβάσεις το manual σε .pdf στην σελίδα 12 προτείνει για σκληρά πατώματα τα λαστιχένια ποδαράκια, μηχανική απομόνωση δηλαδή, όχι γείωση των κραδασμών, άρα το αντίθετο.Πρώτο παράδειγμα: Ηχείο.
Ναι, αλλά πως συμπεριφέρεται το δάπεδο? Αυτό εξαρτάται από την κατασκευή του δαπέδου. Αν έχουμε ένα σκληρό δάπεδο μεγάλης μάζας, πχ από γρανίτη ή από πλακάκι, τότε οι κραδασμοί του ηχείου μας παν στο δάπεδο και εκεί αποσβέβονται τάχιστα στη μεγάλη μάζα του δαπέδου, χωρίς παρατράγουδα. Αν όμως έχουμε δάπεδο μικρής μάζας, πχ ξύλινο δάπεδο, τότε έχουμε πρόβλημα. Διότι όταν περνάν οι κραδασμοί του ηχείου στο δάπεδο, αρχίζει να δονείται όλο το ξύλινο δάπεδο με αποτέλεσμα χειρότερο απ'ότι αν δονούνταν μόνο η καμπίνα του ηχείου. Άρα, σε αυτή την περίπτωση θέλουμε μηχανική απομόνωση, ώστε να μη περάσουν οι κραδασμοί του ηχείου στο δάπεδό μας.