Manos58
εγχειρισμένη
- Reaction score
- 12.842
Απάντηση: Συγκέντρωση - μπυροκατάνυξη στην Θεσσαλονίκη...
στον προβολεα εννοεις ?
στον προβολεα εννοεις ?
:116::116::116:Μπράβο ρε παιδιά, ωραία περάσατε!!!
Τhe day after...
Nίκο όντως περάσαμε ωραία, έπρεπε νάρθεις!!
Το ευχαριστήθηκα έχοντας ξεκινήσει απο την παρέα του Μάνου, που ήρθε Βόλο την Παρασκευή και ανεβήκαμε μαζί Σαλλόνικα.
Εκεί βέβαια χαλάστηκα λιγουλάκι ανακαλύπτοντας ότι τα έχει -επίσημα, σπιτωμένος- και με το Βλάσση, μπατ είναι καψούρης κ με τον Δολοφονάκη!!
Πραγματικά δεν ξέρω τι να πράξω, θα μιλήσω με τον Κόγια..
Με τον οποίονε αφήσαμε πολλές κουβέντες ανοιχτές για αύριο απόγευμα σπίτι μου, ακούγοντας κάτι παληοΛΙΠΙΝΣΚΙΑ!!!!
Του γνωστού μαστερά και εμπόρου Χατζηστάμου πούχει κ αυτός βεβαρυμένο παρελθόν -ατάσθαλος κ έξαλλος νέος, τώρα πούρεψε- όπως μου απεκάλυψε στη γνωστή συγκέντρωση του Κωσταυτιά.
Στην οποία δεν θάφθανε ούτε αυτός ούτε κ γώ αν δεν διαχειριζόταν την κατάσταση ο Κωσταυτιαδελφός, γνωστός κ ως ταύρος διαχειριστής Νίκος.
Δίπλα στον οποίο καθόταν όλη την ώρα ο Κορίνθιος STAR Βλάσσης, όταν πηγαίναμε για καφέ, μπας κ τον κοιτάξει κ αυτόν κάνα πιπίνι, αλλά...μπεεεέ!
Τα πιπίνια χτύπαγαν Νίκο και μετά Τάκη, όστις παρόλο τον τρόμο που του προκάλεσε το δωμάτιο που κοιμήθηκε, μπόρεσε να καμπακάρει, βρισκόμενος σε μεγάλες φόρμες στις παληοσυνάξεις μας.
Που αν δεν υπήρχε ο Πρόεδρος με την αυταπάρνησή του το Σαββατόβραδο θα δαγκώναμε τα ρίμπον του Κωσταυτιά!!
Ο οποίος τρείς φορές με επέπληξε -αδίκως- για πιοτό, φαγητό, παγωτό και τούχω άχτι τρανό!
Το ίδιο κ με τον Κακαλιό. αλλά δήλωσε μετανοιώμενος κ τον συγχώρεσα...
Όχι όμως κ τον φούστη τον Κοτσίδη που έκλεψε την παράσταση κ δεν μπόρεσε να λάμψει το δικό μου άστρο (είχα ταγεράκι στο αυτοκίνητο)!!
Και ο Αντώνης κάτι είχε φέρει μαζί, μπατ μετά τον Κοτσίδη το χάος!
Ρε Κωστή, είσαι άρχοντας!!!
Πολλές ευχαριστίες για τις καταπληκτικές σου ετοιμασίες, μα πάνω απ'όλα για τη διάθεσή σου να ανοίξεις το σπίτι σου σε τόσο κόσμο και να κάνεις τόσο κόπο για να περάσουμε όλοι καλά κ με το παραπάνω.
Έχω εγώ μάστορα. Αναμείνατε ανεβαίνουν οσονούπω.Τελικά δηλ. τα ψητά σας άρεσαν ε;
Έχει κανείς φωτό από την ψησταριά όταν πήρε φωτιά από τα λάδια και ψάχναμε τον πυροσβεστήρα;
Κοντέψαμε να καούμε σαν τα ποντίκια.
δώσε υλικό! όλες τις φωτός που τράβηξες!Έχω εγώ μάστορα. Αναμείνατε ανεβαίνουν οσονούπω.
μέσα έπεσες και στα δυό! και πολύ ωραία περάσαμε, κι έτσι κάπως ήταν την επόμενη μέρα (χωρίς τη φωτιά δηλαδή), οπότε δυστυχώς δε μπόρεσα να ακολουθήσω την παρέα την Κυριακή για καφεδάκι, γιατί έπεσε ολίγη παντόφλα και έκανα το "καθήκον μου" δίπλα στη σύζυγο για συμμάζεμα μέχρι αργά το βράδυ, αλλά όλα επανήλθαν στην "τάξη", οπότε ούτε γάτα ούτε ζημιά! :612:Μπράβο ρε παιδιά, ωραία περάσατε!!!
Τhe day after...
Όση και να είναι η καψούρα του εγώ είμαι αλλού… Τι το πέρασε «Μπάτε σκύλοι αλέστε και αλεστικά μη δώσετε».Nίκο όντως περάσαμε ωραία, έπρεπε νάρθεις!!
Το ευχαριστήθηκα έχοντας ξεκινήσει απο την παρέα του Μάνου, που ήρθε Βόλο την Παρασκευή και ανεβήκαμε μαζί Σαλλόνικα.
Εκεί βέβαια χαλάστηκα λιγουλάκι ανακαλύπτοντας ότι τα έχει -επίσημα, σπιτωμένος- και με το Βλάσση, μπατ είναι καψούρης κ με τον Δολοφονάκη!!
Πραγματικά δεν ξέρω τι να πράξω, θα μιλήσω με τον Κόγια..