heco victa 100-200-500-

Reaction score
7.131
Απάντηση: Re: Απάντηση: heco victa 100-200-500-

απαραδεκτη κινηση απο το μελος anton1383 αλλα απο την αλλη το skroutz ειναι το πρωτο πραγμα που συμβουλευεται κανεις για να δει τιμη για ενα προιον και εκει δυστυχως υπαρχει η συγκεκριμενη προσφορα πρωτη.Το εχουμε πει ενα εκατομυριο φορες,αυτα μονο με προσωπικο μηνυμα αλλα τελικα καποιοι εδω μεσα μπαινουν για να "ξεφορτωσουν" τα κομπλεξ τους

Reaction score
2

Τελείως τυχαία διάβασα την αγγελία και θέλησα να γράψω την γνώμη μου!Δεν ξέρω αν έχει διευκρινιστεί κάπου το ο,τι δεν γίνεται να κάνουμε post μια προσφορά(και αυτό πρέπει να γίνεται μόνο με προσωπικό μήνυμα)αλλά μου φαίνεται παράλογο!Αν εγώ βλέπω μια αγγελία και ξέρω ο,τι υπάρχει κάπου μια προσφορά γιατί να μην το γράψω δημόσια ώστε να καταφέρω εγώ καλύτερη τιμή ή τουλάχιστον να την δει και κάποιος τρίτος και να γνωρίζει!Αυτό δεν είναι το νόημα στα φόρουμ;;;Να μοιραζόμαστε και να συμβουλεύουμε;;;Δηλαδή όλα φανερά και όταν είναι να πουλήσουμε ή να αγοράσουμε όλα κρυφά;;;Αν και εγώ ήξερα για την προσφορά στο μαγαζί πώς έπρεπε να πράξω;;;Να στείλω προσωπικό μήνυμα στον άμεσα ενδιαφερόμενο με την προσφορά στο μαγαζί ή να κάνω πώς δεν ξέρω τίποτα;;;Ειλικρινά δεν καταλαβαίνω γιατί κατηγορείτε το συγκεκριμένο μέλος!

Nick Arvanitakis

Audio Pro
Reaction score
23.746

απαραδεκτη κινηση απο το μελος anton1383 αλλα απο την αλλη το skroutz ειναι το πρωτο πραγμα που συμβουλευεται κανεις για να δει τιμη για ενα προιον και εκει δυστυχως υπαρχει η συγκεκριμενη προσφορα πρωτη.Το εχουμε πει ενα εκατομυριο φορες,αυτα μονο με προσωπικο μηνυμα αλλα τελικα καποιοι εδω μεσα μπαινουν για να "ξεφορτωσουν" τα κομπλεξ τους

Μισό λεπτό.

Είναι δυνατόν να πωλείται κάτι μεταχειρισμένο στην τιμή καινούριου?

Μια χαρά ήταν η κίνηση του anton, εκτός αν τα ηχεία της αγγελίας είναι κι αυτά καινούρια.

Reaction score
11
Παιδια το πηρατε λαθος το θεμα .Εγω ζητησα μια καλυτερη τιμη απο την τιμη που τα βρισκω καινουρια.

Μελίδης Μιχάλης

Πρόεδρος ΕΒΒΕ
Reaction score
30.788
Απάντηση: heco victa 100-200-500-

Δεν είναι κακό να ενημερώσει κάποιος ότι κάπου υπάρχει μια καλύτερη τιμή.
Που είναι το απαράδεκτο;

Reaction score
7.131

Γιατι κανετε οτι δεν καταλαβαινετε τι εγινε? Κανεις εδω μεσα δεν ειναι ασχετος,οταν θελει να δει και να συγκρινει μια τιμη παει κατευθειαν στο skroutz. Αλλα ειναι ολοφανερο οτι η κινηση εγινε για σπασιμο.
Μακαρι να μπορουσε το μελος delfini να ριξει τη τιμη στο μισο απο την προσφορα του καταστηματος για να δουμε και εμεις ποσο πραγματικο θα ηταν το ενδιαφερον του anton1383.

Mαλλον τοτε δεν θα του αρεσε το χρωμα ή κατι τετοιο.

ελατε τωρα ειναι τοσο προβλεψιμοι καποιοι

Reaction score
2

Αν το έκανε για σπάσιμο αυτό δεν το ξέρω και δεν κατάλαβα κάτι τέτοιο προσωπικά!Αλλά αν το έκανε με αυτό το σκοπό σίγουρα είναι άσχημο!!Αλλά από την άλλη ενημερώθηκαν κάποιοι!Κάνοντας τον δικηγόρο του διαβόλου θα μπορούσαμε κάλλιστα να ισχυριστούμε ο,τι και ο άνθρωπος που έβαλε την αγγελία εν γνώση του είχε δει την προσφορά,είχε κοιτάξει στο σκρουτζ αλλά θέλησε να δοκιμάσει μπάς και βρει κάποιον....!!!Αυτά συμβαίνουν!Προσωπική μου μου γνώμη χρειάζεται λίγο ευγένεια παραπάνω,ειλικρίνεια,από όλους μας και καλή διάθεση και όλα λύνονται!Χαλάσαμε και την αγγελία του ανθρώπου(ή την διορθώσαμε)όπως το πάρει κανείς. :102:

gid

Reaction score
10.294

Γιατι κανετε οτι δεν καταλαβαινετε τι εγινε? Κανεις εδω μεσα δεν ειναι ασχετος,οταν θελει να δει και να συγκρινει μια τιμη παει κατευθειαν στο skroutz. Αλλα ειναι ολοφανερο οτι η κινηση εγινε για σπασιμο.
Μακαρι να μπορουσε το μελος delfini να ριξει τη τιμη στο μισο απο την προσφορα του καταστηματος για να δουμε και εμεις ποσο πραγματικο θα ηταν το ενδιαφερον του anton1383.
και μηδενικό ενδιαφέρον να είχε, πολύ καλά έκανε και πόσταρε

φοβάμαι πως την έχεις πάρει πολύ στραβά την υπόθεση των αγγελιών

όλα στο φώς φίλε, η αλήθεια δεν φοβάται κανέναν και τίποτε, και δεν απολογείται σε κανέναν

Reaction score
1

Σεβαστες οι αποψεις ολες. Εγω μια παρατηρηση εκανα. Στην ουσια τα ηχεια που δινει το μελος delfini ειναι καινουργια ( οπως περιγραφει) και εχεις την δυνατοτιτα να πας να τα δεις και να τα ακουσεις απο κοντα στο σπιτι του. Το συγκεκριμενο καταστημα ειναι ιντερνετικο, το προιον δεν υπαρχει , το παραγγελνεις και στο φερνουν μετα μερες. Αυτο τουλαχιστον δεν επισημανθηκε , που προσωπικα νομιζω οτι , η επαφη με το προιόν ειναι συμαντικο θεμα. Αυτα . Παντως δεν ειναι και τοσο σπουδαιο το θεμα. Μερικες παρατηρησεις και αποψεις ειπωθηκαν . Εγω πχ που ενδιαφερομαι για τα 200αρια , στην ιδια τιμη θα προτειμουσα να παρω τα μεταχειρισμενα με την προυπόθεση ομως να μπορω να τα δω και να τα ακουσω απο κοντα. :102:

Reaction score
7.131

και μηδενικό ενδιαφέρον να είχε, πολύ καλά έκανε και πόσταρε
ωραια,να το καθιερωσουμε σαν πολιτικη για τις αγγελιες τοτε? να ποσταρουμε οτι θελουμε σε αγγελιες που δεν μας ενδιαφερουν? τελεια.

Reaction score
84

Το cener 100 το δίνεις ξεχωριστά και αν ναι πόσο?

Reaction score
2

ρε παιδια δεν εβαλα αγγελια για να γινει θεμα,οσο για τα ηχεια ειναι ολοκαινουργια αγρατζουνιστα και δεν εχουν ουτε σκονη πανω τους ,επειτα οταν καποιος πουλαει πρεπει να γινει σεβαστος και ο πωλητης και ο αγοραστης .σχετικα με τις τιμες ,εχω και εγω παραγγειλει απο μαγαζι που πουλα 40%ποιο κατω,απο ολα τα αλλα μαγαζια και ακομα περιμενω -περιμενω -περιμενω ...μεχρι που ακυρωθηκε .στο μαρκετινγκ των διαφημισεων γινεται πολεμος πονηριας .
επιπλεον εχω πμ αν καποιος θελει καλυτερη τιμη,ασ μιλησει μαζι μου οπως ο joncr.
σχετικα με τον φιλο criss,αν δεν κλεισω τουλαχιστον 2 κομματια για πωληση δεν μπορω να το σπασω αν ομως γινει και κλεισω καποιο θα εισαι πρωτος.σχετικα με την τιμη τωρα στο σετ δινω δωρω και βασεις για τα σαραουντ αν καποιος παρει το σετακι.

Reaction score
2

η τιμη στα 330ε και δωρο 2 βασεις δαπεδου για οποιον παρει ολο το σετ(130Ε οι βασεις καινουργιες).

Reaction score
2

TA HECO VICA 500 πουληθηκαν(ευχαριστω φιλε beredimasa,καλες ακροασεις).

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
176.304
Members
38.538
Νεότερο μέλος
intergrale