Nick Arvanitakis
Audio Pro
- Reaction score
- 23.743
Απάντηση: Γράψε ό,τι σκέφτεσαι αυτή τη στιγμή...
Σήμερα θα πρωτοτυπήσω...
Πάω για μπανάκι!
Σήμερα θα πρωτοτυπήσω...
Πάω για μπανάκι!
from santa barbara..........Αυτά τα μπλουζάκια με το άλογο και τον αναβάτη είναι πολύ ιν μου φαίνεται.:113:
Φαντάζομαι πως όσο μεγαλύτερο το σήμα τόσο μεγαλύτερη και η τιμή τους. Και σ αυτό το σημείο γενναται το ερώτημα για ποιο λόγο να δώσει κάποιος περισσότερα χρήματα για να αγοράσει αυτή με το μεγάλο σήμα κι όχι με το μικρό.:121:
Χάζευα στο fb φωτογραφίες συμμαθητριών μου από το λύκειο. Όλες μα όλες που έχουν παιδιά φορούν στα παιδιά τους τέτοια μπλουζάκια, αλλά και στους συζύγους τους. Όλες όμως..:111:.
η μια από αυτές τις συμμαθήτριες θυμάμαι πως πήγαινε στο κυλικείο να ψωνίσει με δολλάρια!!!χαχαχαχαχαχαχχαχχ!!!!from santa barbara..........
Αυθεντικές άρα πεντανόστιμες έτσι?Ε ρε κάτι σεφταλιές... :116:
...
Γενικώς νομίζω ότι το φαγητό εδώ είναι πάρα πολύ καλό. Το ξέρουν καλά το σπορ οι παίκτες.Αυθεντικές άρα πεντανόστιμες έτσι?
Καλώς το Νίκο! Καλή τακτοποίηση και γρήγορη προσαρμογή στα πιτσιρίκια εύχομαι!! :107:Γενικώς νομίζω ότι το φαγητό εδώ είναι πάρα πολύ καλό. Το ξέρουν καλά το σπορ οι παίκτες.
...
Καλώς το Νίκο! Καλή τακτοποίηση και γρήγορη προσαρμογή στα πιτσιρίκια εύχομαι!! :107:
Nisteri time...
Sent from my GT-I9100 using Tapatalk
Nisteri time...
Sent from my GT-I9100 using Tapatalk
:142:Και τώρα δλδ τι θέλεις? Να σου πω οτι εχεις ωραίο γούστο? Αφού δεν έχεις?