Zizik's Mini Home Theater

Zizik

Safety Last * tl;dr *
Super Moderator
Reaction score
76.526
Θα πάρω το προβόλι του Χαλτούτα γιά το μπάνιο.

rose.athens

Not in the mood Mod
Super Moderator
Reaction score
99.138
Απάντηση: Zizik's mini Home Theater

Σε μεγάλη υπόληψη η θεία......:136:

ichaltou

Αλλαχτήρι
Reaction score
1.004
Θα πάρω το προβόλι του Χαλτούτα γιά το μπάνιο.
θα σου έλεγα τι θα πάρεις αλλά σέβομαι την ηλικία σου...

tip,,,2 θα είναι....

Zizik

Safety Last * tl;dr *
Super Moderator
Reaction score
76.526
Σήμερα ήρθε να ακούσει το mini ο συντονιστής των προβολέων.

Κάναμε πειράματα τοποθέτησης των surround ηχείων, τα οποία δούλεψαν εντυπωσιακά.
Τοποθετήθηκαν πιό μπροστά από τη θέση θέασης, στραμμένα προς αυτή.

Zizik

Safety Last * tl;dr *
Super Moderator
Reaction score
76.526
Οι Pioneer έχουν PL IIx, λειτουργούν μόνιμα σε 7.1 μετατρέποντας και τα 5.1.
Αν η δυνατότητα δεν είναι ενεργή, αυτή η τοποθέτηση δε λειτουργεί.

Με την θέση αυτή των surround, το κενό που σχεδόν πάντοτε υπάρχει σε κάποιο βαθμό ανάμεσα στα μπροστινά και τα πίσω ηχεία, δεν υπάρχει πλέον. Πραγματικές 360 μοίρες.

rose.athens

Not in the mood Mod
Super Moderator
Reaction score
99.138

Tρωγόμουνα να δω την τελευταία έκδοση του mini ht του zizik με τα τελευταία του αποκτήματα. Μου είχε κεντρίσει την περιέργεια τόσο το ζευγάρι των 803, όσο και το καινούριο του sub.

Κατ' αρχάς τα 803 είναι λες και βγήκαν χθες από τη γραμμή παραγωγής. Απορώ πώς κάποιοι καταφέρνουν να διατηρούν τα ηχεία τους σ' αυτή την κατάσταση. Το δεύτερο που παρατηρεί κανείς είναι το ζευγάρι των 805 στη θέση των surround back. Κούκλες!! Και τέλος το νέο sub της Velodyne στη γωνιά του.

Ομολογώ ότι η πρώτη εντύπωση που σου δίνει το νέο setup του Δημήτρη (αν και δεν του το είπα) είναι το πόσο μικρός φαίνεται πλέον ο χώρος σε σχέση με την ύπαρξη τόσων ηχείων στο δωμάτιο. Ειδικά τα sb μοιάζουν να είναι κολλημένα στο αυτί του ακροατή. Πόσο διαψεύστηκα.......

Παίξαμε λίγο με την τοποθέτηση των surround, φέρνοντάς τα λίγο μπροστά και με κλίση προς τη θέση ακρόασης. Αποκάλυψη!! Εκπληκτικό ηχητικό πεδίο. Κανένα κενό πουθενά, είτε στα εφέ όπου ο ήχος πάει από τα front στα surround, είτε από τα surround στα surround back. Eφέ που εστιάζονται ακριβώς εκεί που πρέπει να είναι.

Διαψεύστηκα και με την απόσταση των surround back από τον ακροατή. Παρ' όλο που είναι πολύ κοντά, στα εφέ που ο ήχος έπρεπε να είναι ανάμεσα στα surround και τα surround back, ήταν ακριβώς εκεί!! Ανάμεσα!!

Τέλος αναφοράς χρήζει το καινούριο του sub. Γεμίζει τον χώρο με σωστό, ελεγχόμενο, απαραμόρφωτο μπάσο. Και όχι μόνο αυτόν, αφού τρίζουν και κάποιες πόρτες έξω απ' αυτόν, χωρίς όμως να ακούγονται...:138:

Μου έμεινε μια απορία που του την είπα: πραγματικά απορώ αν το μεγάλο ht ακούγεται καλύτερα από το μικρό. Μου έμεινε η αμφιβολία για την επόμενη φορά, αφού λόγω έλλειψης χρόνου δεν μπόρεσα να ακούσω το μεγάλο, ώστε να το συγκρίνω άμεσα.

Μήτσο, το ανέφερες κι εσύ, και το άφησα ασχολίαστο. Θα το πω εδώ: ο ήχος στο mini ht είναι τόσο μεγαλειώδης, που η 50άρα Kuro φαντάζει πλέον μικρή. Απλά respect αγόρι μου!!

:624:

JOHN MARKOU

Münchhausen
Reaction score
27.985

Μπράβο Μήτσο , αμα σου δίνει τα εύσημα και ο ανθυποσυντινιστής είσαι σε καλό δρόμο.
Επρεπε να έρθεις απο δω μπαγάσα , για να βάλεις τα 2 souround λίγο πιο μπροστά απο τις 90 μοίρες .
Δεν πειράζει χαίρομαι που βοήθησα.
Μπράβο μητσάκο.

Zizik

Safety Last * tl;dr *
Super Moderator
Reaction score
76.526
Re: Απάντηση: Zizik's mini Home Theater

Μπράβο Μήτσο , αμα σου δίνει τα εύσημα και ο ανθυποσυντινιστής είσαι σε καλό δρόμο.
Επρεπε να έρθεις απο δω μπαγάσα , για να βάλεις τα 2 souround λίγο πιο μπροστά απο τις 90 μοίρες .
Δεν πειράζει χαίρομαι που βοήθησα.
Μπράβο μητσάκο.
Ανέκαθεν ήταν στο μεγάλο τα surround πιό μπροστά...

Και στο mini μπήκαν δύο SB πριν πέντε μέρες.

Εκεί τα έχεις εσύ? Δεν τα πρόσεξα, ίσως γιατί δεν ακούγονται! :116:

JOHN MARKOU

Münchhausen
Reaction score
27.985
Απάντηση: Re: Απάντηση: Zizik's mini Home Theater

Ανέκαθεν ήταν στο μεγάλο τα surround πιό μπροστά...

Και στο mini μπήκαν δύο SB πριν πέντε μέρες.

Εκεί τα έχεις εσύ? Δεν τα πρόσεξα, ίσως γιατί δεν ακούγονται! :116:
Τι δεν ακούγεται ρε χαμένε? εσυ είσαι κουφός. Τι φταίνε τα ηχεία αν εσυ δεν ακούς?:119:

abcd

Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος
Super Moderator
Reaction score
101.860

Κι εγώ κουφός είμαι; :618:

rose.athens

Not in the mood Mod
Super Moderator
Reaction score
99.138

Όλοι οι κουφοί μαζευτήκατε. Μόνο οι χαϊεντάδες ακούνε ρεεεεεεεε!!! :135:

abcd

Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος
Super Moderator
Reaction score
101.860

Γιάννη αν πάμε για καφέ αύριο Θρακομακεδόνες, θέλουμε και την δική σου γνώμη. :145:

loggeo

Projectors
Moderator
Reaction score
9.132
Τώρα θέλω οπωσδήποτε επίσκεψη! Τρίτη τι κάνετε;:105:

Staff online

Μέλη online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
173.926
Members