ποια ηχεια να αγορασω

Reaction score
6
Απάντηση: ποια ηχεια να αγορασω

λες;
εγω τα θελω για παρτυ
δινω μεχρι και 120 αν κατι αξιζει πραγματικα

Reaction score
0

ρε φιλε δεν βαζω και το χερι μου στη φοτια αλλα καλα φαινοντε απο τα χαρακτιριστικα και επειδη ξερω το μαγαζι εχει σηνηθως πολυ καλα προιοντα αλλα παρε και καποια αλλη γνωμη γιατι οπως προειπα δεν βαζω και το χερι μου στη φοτια μην σταθεις σε εμενα και σε κρεμασω ......

Reaction score
6

θα παρω κιαλλη γνωμη φιλεμου
τα jb systems θα τα ακουσω και θα σου πω αν ειναι καλα

Reaction score
0

οκ ευχαριστω και σου ευχομε καλες αγορες :)

Reaction score
198

Λοιπον τα skytec τα παθητικα τα εχω ως 3ο ζευγαρι βοηθητικο σε κανα μεγαλο γαμο
Αν τα βαλεις αρκετα ψηλα , καλυπτουν πολυ καλα ενα μεγαλο τραπεζι , χαρακτηριστικο τους ειναι οτι εχουν δυνατες μεσαιες και δεν τσηριζουν οι ψηλες τους (για τα χρηματα που δινεις)
Μου αρεσουν πολυ δηλαδη για μουσικη συνοδευτικη εν ωρα φαγητου
Ως εκει ομως , το χαμηλο τους ειναι ΑΝΥΠΑΡΚΤΟ....η καμπινα ειναι εξαιρετικα μικρη για 12'" (αν τα δεις διπλα στα RCF 12" που εχω θα καταλαβεις.....θα νομιζεις οτι ειναι καμπινα για 8"
Απο αξιοπιστια δεν γνωριζω, εχουν παιξει 20 φορες , δυνατα σχετικα , αλλα ποτε με κοκκινα στο μικτη , η να ζοριζω καποιον απο τους ενισχυτες μου (οι οποιοι ειναι υπερβολικα πιο δυνατοι απο το ηχειο , αρα δεν του στελνουν παραμορφωση - 2χ700rms + 2x1200rms)

To δευτερο ηχεια που δειχνεις της Ibiza sound το ενεργο το ειχα ακουσει διπλα διπλα με τα προηγουμενα τα παθητικα , για να καταληξω σε ποιο θα παω , και ηταν πολυ υποδεεστερο . Τσιριζει στις ψηλες , γενικα δεν μου αρεσε ουτε καν για συνοδευτικο ηχειο και το αφησα στην ακρη.

Το τριτο ηχειο που αναφερεις δεν το εχω ακουσει και δεν μπορω να εκφερω αποψη

Γενικα θα σου ελεγα να ανεβεις λιγο σε budget και να πας σε EΝΕΡΓΟ τουλαχιστον της Behringer 12"
Θα απαλλαγεις και απο το αγχος - κουβαλημα του ενισχυτη

Reaction score
0

εγω θα ηθελα να σε ρωτησω αν εχεις καποια γνωμη πανω σε αυτα http://www.emimikos.gr/shop/product.php?productid=22651&cat=797&page=1 τα οποια δεν εχω ακουσει αλλα διαβαζω πολυ καλες κριτικες ...........ειναι στα 400rms 15'' woofer 106 db με ξυλινη καμπινα ( και δεν εχω τρελες προσδοκιες για home parties kai gigs τα θελω γαι να παιζω δυνατα χωρις να ξοδεπσω πολλα φραγκα )

Reaction score
0

ααααααα και εχεις πολυ δικιο σε αυτο που λες για τα ενεργα πολυ καλυτερα οταν δεν χρειαζεσε ενισχυτες και αλλα καυλιτζεκια

Reaction score
6

μπορεις φιλε μου να μου πρωτεινεις δυο ηχεια;
τα θελω για παρτυ και θα τα οδηγω με εναν ltc500
και δεν θελω αυτοενισχυομενα
δινω μεχρι 120ευρω

Reaction score
0

ρε παιδια πανω στο ενεργο που ειπα εγω πριν απο λιγο εχει κανεις αποψη ?

Reaction score
198

Οπως ανεφερα πριν , εχω τα αντιστοιχα πλαστικα , και παιζουν πολυ καλα για τα χρηματα τους ως συνοδευτικα , εχουν εντονες μεσαιες , δεν τζηριζουν και παιζουν δυνατα
ΑΛΛΑ ανυπαρκτο μπασο (πλαστικη καμπινα κ πολυ μικρη)
Τωρα αυτα που δειχνεις ειναι με ξυλινη , οποτε θεωρητικα θα αποδιδουν σαφως καλυτερες χαμηλες
Για τα λευτα που εχουν ειναι μια χαρα , δεν ξερω ομως ποσο αξιοπιστα ειναι

Με 250ε παιρνεις ενα JBL JRX 115 που χωρις να ειναι κατι ιδιαιτερο ειναι τουλαχιστον αξιοπιστo
http://www.thomann.de/gr/jbl_jrx_115.htm

Reaction score
6

τι κοσμο καλυπτει με αυτα;
τι ενισχυτη εχεις;

Reaction score
198

Ενα ζευγαρι ηχειων θα σου φτιαξει μια πιστα 80-100 ατομων αν μπουν ψηλα
Ενισχυτη εχω ενα θηριο της Crown xti4000 (2x1200wrms) αλλα δεν χρειαζεσαι κατι τοσο δυνατο για τα JBL , με εναν 2x300wrms θα εισαι μια χαρα
Πχ παρε εναν QSC gx3 http://www.thomann.de/gr/qsc_gx_3.htm , αν και λενε οτι και ο 2000 της Behringer ειναι πολυ δυνατος (στα 200-250ε)

Reaction score
198

Για ηχειο 8" σου εχω ξαναγραψει την αποψη μου , μην επαναλαμβανεσαι....για να ακους απο το PC καλο θα ειναι.....οχι για κατι παραπανω

Reaction score
6

τι μου πρωτεινεται τοτε;
μεχρι 150ευρω θελω να βγουν και τα δυο αντε 10ευρω πανω δεν πειραζει
θα τα οδηγω με εναν ltc500
τα θελω για παρτυ και αν γινεται και για εξωτερικους χωρους

Staff online

• abcd
    Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος
  • PeterMeni
    DIY - "Επαγγελματίας"