ichaltou
Αλλαχτήρι
- Reaction score
- 1.004
το έχεις παντως το προεδριλικι... μιλα και με τον εδω προεδρο, να συντονισουμε τη μεγαλη μάζωξη....
Ειδες βρε παιδι μου.......αστερια παλλικαρια βγαζει η Πελλοπονησος!!!!!!!:143::143:το έχεις παντως το προεδριλικι... μιλα και με τον εδω προεδρο, να συντονισουμε τη μεγαλη μάζωξη....
Μπα που να σκασεις......και δεν εχει μαγειρεψει ακομα η κυρα Βλασενα και πειναω......:143::143:Μπράβο παιδιά για την πρωτοβουλία.
Ο πρόεδρος φαίνεται να το έχει το ταλέντο στο ψήσιμο και ελπίζω να σας περιποιείται όπως πρέπει.
Θα πρέπει να οργανώσουμε κάποια φορά μια συνεστίαση αλλά μόνο με λουκάνικα.
Να κάνουμε ένα συγκριτικό γεύσεων.
Βουρστ, μουρστ, καραμανλίδικα, χωριάτικα, τρικαλινά και ότι άλλο βρεθεί.
Μόνο λουκάνικα και μπύρα.
Άντε και κανένα μανιτάρι για τη γεύση και κανένα τυρί για συνοδεία, καμιά σαλάτα, καμιά πατάτα, καμιά καυτερή, καμιά μελιτζάνα ψητή, κανένα κολοκυθάκι τηγανιτό, αλλά μόνο αυτά.
Τι λες συνάδελφε πρόεδρε;
ετσι ετσι λιγο αισιοδοξια ρε παιδι μου.:126:Μην κολλάτε ρεεεεεεεεεεεεεεεεεεε
Τού Έλληνα ο τράχηλος
ζυγόν δεν υπομένει
Θα τους πάρουμε με τα καλώδια :114::114::114:
Ετσι :134:τον φόβο μου νάχεις βρεεεεεε .ΚΑι επειδη γραφω αναμεσα σε φορολογικες δηλωσεις, να βαλω και μια φατσουλα :107: μη τυχον και παρεξηγηθω απο τον Κυριο ΜΑρκου !!! :107:
Θα τους εξαντλήσουμε στα λουκάνικα .Μπράβο παιδιά για την πρωτοβουλία.
Ο πρόεδρος φαίνεται να το έχει το ταλέντο στο ψήσιμο και ελπίζω να σας περιποιείται όπως πρέπει.
Θα πρέπει να οργανώσουμε κάποια φορά μια συνεστίαση αλλά μόνο με λουκάνικα.
Να κάνουμε ένα συγκριτικό γεύσεων.
Βουρστ, μουρστ, καραμανλίδικα, χωριάτικα, τρικαλινά και ότι άλλο βρεθεί.
Μόνο λουκάνικα και μπύρα.
Άντε και κανένα μανιτάρι για τη γεύση και κανένα τυρί για συνοδεία, καμιά σαλάτα, καμιά πατάτα, καμιά καυτερή, καμιά μελιτζάνα ψητή, κανένα κολοκυθάκι τηγανιτό, αλλά μόνο αυτά.
Τι λες συνάδελφε πρόεδρε;
Σίγουρα ξέρουν να τρώνε οι άνθρωπες!!Γεια σου Πρόεδρε, μου φαίνεται θα μεταγραφώ στους βόρειους, αυτοί ξέρουν να τρώνε...
Τριήμερο προειδοποιητικό για clopyright .Έχω άδικο?
Διόρθωσέ με αν κάνω λάθος!!!!!
Εμμμ δεν ξέρω αν με καταλαβαίνεις??
Κοίτα να μάθεις κι εσύ να τρως τα λουκανιλίκια, τώρα που μπήκες στην ΕΒΝΕ, γιατί μέχρι τώρα απ' ότι ξέρω τα απεχθάνεσαι... Διόρθωσέ με αν κάνω λάθος!!!!!:116:
Αυτό θα πει συσπείρωση και ενωτικό πνεύμα!Το Ν.Ε έγινε σε αντιδιαστολή του Β.Ε.
Εσύ , ο ΚουΦου και οι υπόλοιποι σύντεκνοι είστε καλοδεχούμενοι στην Βλαμμενοπαρέα .Μακάρι να γίνουν και άλλες Ε.Β. ανά την Ελλάδα και να προχωρήσουμε σε πανηγυρική σύναξη .
Να διοργανώσουμε και συνέδριο που θέλει και η Βολιώτισσα γαλιάνδρα .Και να τα κάνουμε Π@@τάνα που λέει και ο Ζιζίκιος .
Ο Βόλος μου φαίνεται σαν καλό σημείο για Συνεδριακές εργασίες.
Αντε να μαζευτούμε 50+ φέτος .
Βρε πρόεδρα... ακόμα δεν άρχισες, δεν πιστεύω να μου έριξες ban?:143:Τριήμερο προειδοποιητικό για clopyright .
Ψέματα λέω ;:204::204::204:
Παραιτούμαι .:141:....Λουκάνικο, ελιά
και.. Μάνο βασιλιά!!.