- Reaction score
- 198
Σε 1080 iso εγω τώρα το βρήκα.γιατι, δεν υπηρχε?
Κι εγώ το ίδιο θα δω.Σημερα εχει the raid redemption..επιτελους με 5.1 ηχο!!
Ναι.Δεν σε πήρε ο ύπνος;πολύ μπλα-μπλα και ο Cusack μόνο για κατάσκοπος δεν κάνει:145:
+++Tελικά είδα απόψε το The best Exotic Marigold Hotel. Πάρα πολύ καλή, με εξαιρετικές ερμηνείες!
Τόσο καλή ε; Κοίτα να δεις που θα ανάψω προβολέα καλοκαιριάτικα!:116:Τελικά χθες κατάφερα να δω το The Raid: Redemption.
Ομολογώ ότι, παρά τη βαθμολογία της στο imdb (7,9), λόγω του ότι εξελίσσεται σε κλειστούς χώρους δεν θα έλεγε και πολλά. Ευτυχώς διαψεύστηκα πανηγυρικά. Ίσως η καλύτερη ταινία δράσης της τελευταίας δεκαετίας! Θα την ξαναδώ οπωσδήποτε απόψε, γιατί δεν κατάφερα, λόγω ώρας, να την δω ολόκληρη στις εντάσεις που της αρμόζουν.
Άνετα 8+!!
την ειδα και γω εχθες το βραδυ και ειλικρινα μου εφυγε το κλαπετο....δεστε την παιδια.....αξιζει με χιλια και ας ειναι γυρισμενη σε κλειστο χωρο οπως ειπε ο κυριος συντονιστης!!!!!!Τελικά χθες κατάφερα να δω το The Raid: Redemption.
Ομολογώ ότι, παρά τη βαθμολογία της στο imdb (7,9), λόγω του ότι εξελίσσεται σε κλειστούς χώρους δεν θα έλεγε και πολλά. Ευτυχώς διαψεύστηκα πανηγυρικά. Ίσως η καλύτερη ταινία δράσης της τελευταίας δεκαετίας! Θα την ξαναδώ οπωσδήποτε απόψε, γιατί δεν κατάφερα, λόγω ώρας, να την δω ολόκληρη στις εντάσεις που της αρμόζουν.
Άνετα 8+!!
Φρόντισε μόνο να διώξεις όλο τον κόσμο από το σπίτι, και τσίτωσέ το!!Τόσο καλή ε; Κοίτα να δεις που θα ανάψω προβολέα καλοκαιριάτικα!:116: