Στην γωνια του antkots

Reaction score
460
Απάντηση: Στην γωνια του antkots

Ωχχχ...ερχεται σπιτι μου ο Ζιζικ με τον Αρτζι,μολις με ειδοποιησε ο Αργυρης.....
Συνεχια επι της οθονης...

Reaction score
4.210
Απάντηση: Re: Στην γωνια του antkots

Βγαλε απο το παταρι γρηγορα τα χοντρα καλωδια!

Zizik

Safety Last * tl;dr *
Super Moderator
Reaction score
76.476
Εκείνη η οκταβίτσα πάντως λείπει. Να το κοιτάξεις. :135:

Reaction score
4.210

Εκείνη η οκταβίτσα πάντως λείπει. Να το κοιτάξεις. :135:
............Κι εσυ τεκνο Βρουτε?:116:

Τελικα δεν γραψατε τιποτα, τοσο χαλια? Αντε τεμπεληδες! Καμμια δοκιμη με κανα καλωδιο της προκοπης κανατε? Αυτα του Αντωνη ειναι για ν ακους με ακουστικα απο το πισι :610:

Με την ευκαιρια Αντωνη, στην τελευταια εκθεση στην Αθηνα ειχαν τα μεγαλα JBL σε εναν αχανη χωρο για να δειξουν τις δυνατοτητες του ηχειου και φυσικα χωρις να ειναι τερμα τα γκαζια. Και το ηχειο τα πηγαινε μια χαρα κι αυτο ειχε σχολιαστει ευμενως.

Για να το γενικοποιησω φαινεται οτι σ οσους εχουν μεγαλους χωρους τα JBL ειναι μια εγγυημενη λυση. Μονοδρομος σιγουρα οχι. Να σκεφτω εδω τα Saundlab του Λουκα που παιζουν σε 100 τ.μ. (ηλεκτροστατικα) σε χωρο ομως που σαφως δεν εχει τα προβληματα που εχεις.

Reaction score
460

Τελικα δεν γραψατε τιποτα, τοσο χαλια? Αντε τεμπεληδες! Καμμια δοκιμη με κανα καλωδιο της προκοπης κανατε? Αυτα του Αντωνη ειναι για ν ακους με ακουστικα απο το πισι :610:

Με την ευκαιρια Αντωνη, στην τελευταια εκθεση στην Αθηνα ειχαν τα μεγαλα JBL σε εναν αχανη χωρο για να δειξουν τις δυνατοτητες του ηχειου και φυσικα χωρις να ειναι τερμα τα γκαζια. Και το ηχειο τα πηγαινε μια χαρα κι αυτο ειχε σχολιαστει ευμενως.

Για να το γενικοποιησω φαινεται οτι σ οσους εχουν μεγαλους χωρους τα JBL ειναι μια εγγυημενη λυση. Μονοδρομος σιγουρα οχι. Να σκεφτω εδω τα Saundlab του Λουκα που παιζουν σε 100 τ.μ. (ηλεκτροστατικα) σε χωρο ομως που σαφως δεν εχει τα προβληματα που εχεις.
Καλημερα,δεν με ικανοποιησαν τα ηχεια στην εκθεση,αν και ειπα στον Μακη και ανεβασε εντασεις ο χωρος ηταν δραματικος και επιρεασε αρνητικα το τελικο ηχητικο αποτελεσμα αλλα και παλι εδειξαν τις δυνατοτητες τους.
Τα jbl ειναι ιδανικα για μεγαλους χωρους,αλλα τα ηχεια του Λουκα και και η σχεδιαστικη τους αντιληψη και αλλα τα jbl καμια ακουστικη ομοιοτητα το ενα με το αλλο.

Gebreselassie

Μαύρος!
Reaction score
2.527
Re: Απάντηση: Re: Στην γωνια του antkots

Να σκεφτω εδω τα Saundlab του Λουκα που παιζουν σε 100 τ.μ. (ηλεκτροστατικα) σε χωρο ομως που σαφως δεν εχει τα προβληματα που εχεις.
Καλά τα πάντα όλα παίζουν μέσα σε 100 τετραγωνικά. Τι ερώτημα είναι αν τα γεμίζουν.

...

Reaction score
460

Νικο μαλλον αναφερεται σε μεγαλους χωρους και μονο,λογω του συγκεκριμενου, του χωρου μου, που γινεται η συζητησει.
Νομιζω?

Reaction score
460

Βασιλη εν συνεχεία της αποψης που διατυπωνεις εχω να αναφερω οτι τα martin logan summit οδηγουμενα απο τα μονομπλοκ της bryston 7BSSTC,δεν γεμιζαν ουτε για πλακα τον χωρο μου,ηταν δραματικο το αποτελεσμα.

Οχι ως προς την αποδωση των ηχειων τα οποια ειναι εξαιρετικα αλλα ο συνδυασμος summit με τον χωρο μου!

vlasis

Φωτογράφος!
Reaction score
7.705

Αλλη μια βραδια στου Αντωνη εχθες το βραδυ με καλους φιλους,καλη και ------δυνατη μουσικη -----καλαμπουρια,φαγακι,παστουλες και μπολικη hi fi κουβεντα.....

Πολλα γνωστα celebryties του site παρεβρεθησαν στο καλεσμα του Αντωνακι μας στο κονακι του.....Βασιλης Μ ,Μανος 58,Geovaz,Pappas, Vlasis,Tακης 6c33,Iotzan, Antkots

vlasis

Φωτογράφος!
Reaction score
7.705

Εγω με τον Τακη μας σε καπως....τρυφερες στιγμες........:135::135:

vlasis

Φωτογράφος!
Reaction score
7.705

Τα παλιοπαιδα ....τα ατιθασα......

vlasis

Φωτογράφος!
Reaction score
7.705

Εδω ο Geo την εχει γεμησει με Deep Purple και λικνιζεται .......ε ρε γλεντιαααααααα

vlasis

Φωτογράφος!
Reaction score
7.705

Πολλες οι κουβεντες,πολλα τα ντιμπια,μαγικες μουσικες με ενα set up που δεν αστειευεται........

Ενα κεραυνικο ακουσμα,κοινως αστροπελεκια να πεφτουν στο σαλονι του σπιτιου του Αντωνη!!!!!

Τρελλες σταθμες με χαμηλο που σου διελυε το στομαχι(του εχω μια καψουρα),απιστευτη ταχυτητα με υποδειγματικη αποσβεση ,τεραστια σκηνη και ενας μοναδικος τροπος να μπαινεις στην μουσικη....

Ειπα στον Αντωνη οτι για μενα μετα απο τοσα ακουσματα σε διαφορα μερη ειτε σε σπιτια ειτε σε εκθεσεις ειναι μια ΝΕΑ εμπειρια,ενα νεο ακουσμα που πραγματικα σε ταξιδευει.......

Ο ηχος ειναι τεραστιος,με την δυναμικη του ηχου τετοια που να μπορει να ξεπερναει τα οποια προβληματα εχει ο χωρος(σαλονι σπιτου βλεπεται),ενα μεγαλο stage και μεις απο κατω να ακουμε μουσικη ,ταχυτητα και μεταβατικα τετοια που μας εκανε καποιες φορες να χαμογελαμε σιγολεγοντας....ρε πο@στη μου τι κοπανηματα ειναι αυτα?

:201::405:

vlasis

Φωτογράφος!
Reaction score
7.705

Τσιγαρο ,κρασομπυρες και παρλα στο μπαλκονι.......

Staff online

• abcd
    Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος

Μέλη online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
173.848
Members
38.250
Νεότερο μέλος
paris29