Τι είδαμε, τι θα δούμε

Reaction score
39
Dark knight rises παρα πολυ καλό κ απο μένα! Παρα τη μεγαλη διαρκεια, με κρατησε, το ευχαριστηθηκα! Καμία σχέση με το προηγούμενο. Να με συμπαθατε, αλλα ειμαι απο αυτους (τους λιγους μάλλον) που το Dark Knight δεν το συμπαθησαν. Με κούρασε.. Αντιθετα με το Begins που μου άρεσε. Μεγάλη κουβέντα που σηκώνει ανάλυση αλλα δεν είναι της παρούσης..
Η δική μου κατάταξη Rises, Begins, Dark Knight..

lakiss51

"Επαγγελματίας"
Reaction score
2.427
Απάντηση: Τι θα δούμε σήμερα

Scent of a Woman (1992)
Απολαυστικός Pacino όσες φορές και αν το ξαναδεις!
Υπερβολικη η ερμηνεια του, δεν μου αρσε - ουτε ως ταινια (ισως να εφταιγε η παρουσια διπλα μου - αλλα χρονια τοτε!)
Dark knight rises παρα πολυ καλό κ απο μένα! Παρα τη μεγαλη διαρκεια, με κρατησε, το ευχαριστηθηκα! Καμία σχέση με το προηγούμενο. Να με συμπαθατε, αλλα ειμαι απο αυτους (τους λιγους μάλλον) που το Dark Knight δεν το συμπαθησαν. Με κούρασε.. Αντιθετα με το Begins που μου άρεσε. Μεγάλη κουβέντα που σηκώνει ανάλυση αλλα δεν είναι της παρούσης..
Η δική μου κατάταξη Rises, Begins, Dark Knight..
Begins, Dark, και ισως η ...φετεινη ( δεν καλοθυμαμαι τις αλλες:))

rose.athens

Not in the mood Mod
Super Moderator
Reaction score
98.522

Total Recall (2012)

7.5/10

Για μια ακόμα φορά διαπίστωσα ότι οι ταινίες με Dolby TrueHD έχουν και τσιμπημένη προς τα πάνω την ηχητική μπάντα, και το μπάσο κουνάει όλο το δωμάτιο.

abcd

Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος
Super Moderator
Reaction score
100.815

Για μια ακόμα φορά διαπίστωσα ότι οι ταινίες με Dolby TrueHD έχουν και τσιμπημένη προς τα πάνω την ηχητική μπάντα, και το μπάσο κουνάει όλο το δωμάτιο.
Μα τι λες μωρέ;

Έβλεπε την ίδια ταινία, την ίδια ώρα ο Μάρκου και σε μπέρδεψε! :119:

Zizik

Safety Last * tl;dr *
Super Moderator
Reaction score
76.291
Τελείωσα τα 007 του Roger Moore και Timothy Dalton, και χθες ξεκίνησα τον Pierce Brosnan.

GoldenEye, 7+/10

melina

Cargo 200
Reaction score
42.896
Trouble with the Curve (2012)
καλούτσικο...ο clint νομίζω ότι απλά υποβάλλει τον εαυτό του σε ταλαιπωρία πλέον

και ξεκίνησα αυτό
Band of Brothers (2001– )
...κάτι είχα δει παλιότερα αλλά όχι ολόκληρο και το θυμάμαι αμυδρά, είδα το πρώτο επεισόδιο, σε όσους αρέσει το είδος από ό,τι είδα μέχρι τώρα μιλάμε για masterpiece.

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
173.555
Members
38.197
Νεότερο μέλος
YiorgosM