Θα μας πεις μια ιστορία??

Reaction score
126
Απάντηση: Θα μας πεις μια ιστορία??

Τα καλωδια ρευματος αλλαζουν τον ηχο στο συστημα,τον κανουν πιο αναλυτικό και καθαρό το πρόβλημα ειναι οτι μερικα απο αυτα αφαιρούν μέσες και χαμηλες συχνοτες,οποτε ειναι και αυτα ενα μπερδεμα στην αλυσίδα και θελουν ματσαρισμα.Δεν ταιριάζουν σε ολες τις συσκευες (πχ τα dac ακούγονται στεγνα)και δεν τα χρειάζονται ολες.Σε τελικους και προενισχυτες ομως η αναβάθμιση που προσφερουν ειναι τεραστια.Σε class d τελικο που ειχα στηνκατοχή μου δεν υπηρχε καμια διάφορα ανάμεσα σε hifi καλωδιο η μαυρο,τουλαχιστον στα αυτια μου.
Καλα ξεμπερδεματα :405:

abcd

Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος
Super Moderator
Reaction score
102.486

O Ear και ο Κόγιας που είναι;:121:

Κότες! :410:

Reaction score
1.815

Επειδή αλλάξατε τα ρεύματος και ιντερκονέκτ ταυτόχρονα... το είπα σε εκείνο το σημείο, μετά βγάλατε το ιντερκονέκτ και έτσι ξεκαθάρισαν τα πράγματα, δηλαδή που οφειλόταν οι μεγάλες διαφορές. Σε αυτό μπορεί να απαντήσει και ο Σταμάτης.
Όταν βάλαμε και τα δυο μαζί (interconect & ρεύματος) υπήρξαν τρελλές διαφορές, νομίζω οτι συμφωνούμε.
Κατόπιν βγάλαμε το interconnect και βάλαμε tributaries. Το έχω γράψει και πριν. Πάλι υπήρξαν διαφορές.

Σε αυτήν την περίπτωση το σύστημα έχασε λίγο αέρα στις υψηλές και κέρδισε αρκετά στη μεσοχαμηλή και χαμηλή περιοχή του φάσματος. Οι διαφορές αυτές εντοπίστηκαν στο καλώδιο interconnect.

Όμως.. παρέμεινε η διαφορετική ατάκα στα μεσοχαμηλά, το άνοιγμα και καθάρισμα των μεσαίων και ο αέρας των υψηλών που ακούσαμε, που ήρθαν όλα από το καλώδιο ρεύματος.
Με interconnect και καλώδιο essence reference το σύστημα θεωρώ οτι ήταν εξαιρετικά μικρή διαφορά στα ακούσματα σε σχέση με τον Pass. Θυμίσου λίγο τις διαφορές.
Περισσότερο εντοπίστηκαν στα interconnect με διορθώσεις "γούστου", και με το μεν tributaries να χάνει τον αέρα στις υψηλές κερδίζοντας σε χαμηλό και μεσοχαμηλό, και το δε άλλο interconnect να κερδίζει στα ανάποδα, δηλαδή σε αέρα στο άνω φάσμα, χάνοντας τα κάτω άκρα.

Όλα αυτά όμως παρατηρήθηκαν έχοντας ήδη προηγηθεί η τεράστια βελτίωση απ' το καλώδιο ρεύματος που έφερε πολύ κοντά τις δυο μηχανές....

Reaction score
2.248

Από προχτές έχω για δοκιμή ένα online UPS 3KW. To δίκτυο φορτίζει 2 ζεύγη 4 μπαταριών 12V και τα 48V DC μέσω του setup του δοκίμασα στα 220V, 230V και 240V AC 50Hz sine wave.
Tο UPS είναι στην διαθεσή σας για δοκιμές με ακριβά και φτηνά καλώδια για συμπεράσματα.
(Τα δικά μου τα έβγαλα καθώς έχω στην διαθεσή μου ένα μόνο καλύτερο καλώδιο ρεύματος από αυτά της αγοράς)

Reaction score
1.777

τελικα, το σιγουρο ειναι οτι ολοι ακουμε τις διαφορες, αρα δεν εχουμε την αναγκη καποιας συνεδριας σε ψυχολογο!!!!

τωρα γιατι και πως , ας δωσει ο καθενας την δικη του εκτιμηση!

Manos58

εγχειρισμένη
Reaction score
12.842

Και ναι ρε.................στις 3 πμ είπα να κοιμηθώ,αφού ευχήθηκα στον Βασίλη χιλιόχρονος(49)

Manos58

εγχειρισμένη
Reaction score
12.842

.....hifi καλωδιο η μαυρο,
Γνήσια απορία.
Τα hi fi σε τι χρώματα βγαίνουν ;:114:

Manos58

εγχειρισμένη
Reaction score
12.842

.....που έφερε πολύ κοντά τις δυο μηχανές....
Μήπως είχαμε και τίποτα άλλα μεταξύ τους με το βάλε - βγάλε το χοντρό από πίσω :421:

Reaction score
1.777

Αναζητείται τεκμηρίωση
κοιτωντας ενα ισοδυναμο κυκλωμα μετασχηματιστη [ισως] να ισχυει αυτο που αναφερω.
αλλωστε υπαρχουν και κατι πολυ κατασκευαστες που τυλιγουν τους τροφοδοσιας με πολλαπλα τυλιγματα και τα μοιραζουν μεταξυ πρωτευον και δευτερευον κατι ξερουν!!!!!! θα επερνε κανεις ορκο οτι εχουν φτιαξει μετασχηματιστη εξοδου!!!!

Reaction score
1.815

Μήπως είχαμε και τίποτα άλλα μεταξύ τους με το βάλε - βγάλε το χοντρό από πίσω :421:
Αναζητείται τεκμηρίωση
Φωτογραφικό ρεπορτάζ για την ...πορνοσύγκριση, έχει το εορταζόμενο τρελλό αγόρι.
Ελπίζω να μην τα κόψει η λογοκρισία, γιατί ...είναι hard core!:409:

Reaction score
8.905

Φωτογραφικό ρεπορτάζ για την ...πορνοσύγκριση, έχει το εορταζόμενο τρελλό αγόρι.
Ελπίζω να μην τα κόψει η λογοκρισία, γιατί ...είναι hard core!:409:
Είμαι καλό :421: παιδί και δεν θέλω να εκθέσω τους φίλους μου :404:

D

deleted user 10898

Guest
Καλά ρε παιδιά, στον pass κάνατε την δοκιμή με το καλώδιο ρεύματος;
ε;
(προσοχή τι θα γράψετε εχω έναν ίδιο...)

Reaction score
777
Να ρωτήσω κάτι?Έχω ακούσει οτι πρέπει να αφήσεις το καλώδιο να καθίσει λίγο καιρό στη συσκευή για να δέσει με το φυσάκι. Το κάνατε? Αν όχι το τέστ δέν μετράει.Μπορεί το παλιό καλώδιο να παίζει καλύτερα αν καθίσει...

Costas Coyias

Ημίθεος
Administrator
Reaction score
21.982

Μαίρη Μαράντη είπα;

Διάλειμμα...

Last edited by a moderator:

vlasis

Φωτογράφος!
Reaction score