VLASSIS-S
Sιγμοειδής Νέμεσις
- Reaction score
- 14.059
Προσωπικα, Θεωρω οτι σε ακροαση διαρκειας 1,5-2 λεπτα ανα καλωδιο, δεν ειμαι σε θεση να παρατηρησω ολα τα επι μερους χαρακτηριστικα, ετσι αρκεστηκα σε καταγραφη γενικων εντυπωσεων.
Στην αρχή, βλέποντας αυτό,...
είπα πως κάτι μελετημένο και οργανωμένο πάει να γίνει. Μετά ήρθαν αυτά τα ορνιθοσκαλίσματα...
... και απογοητεύθηκα. Σόρρυ...
Θα καθαρογραφτούν και θα ανακοινωθούν στην επόμενη AES
Τί θα καθαρογραφεί δηλαδή; Τα αδειανά κουτάκια;
Σωστός!!!Δέν είναι σωστό να συγκρίνουμε χαι φάι καλώδια με χαι έντ καλώδια....Επελεξα το Essence power cord, αντι του reference, διοτι η διαφορα της ποιοτητας μεταξυ τους ειναι πολυ μεγαλη υπερ του reference, κατι που θα το καταστουσε αμεσα πολυ καλυτερο απο ολα τα αλλα.
Ετσι δεν θα ειχαμε αυτο το "παιγνιδι" που μας προσφερε το απλο σε σχεση με τα υπολοιπα.
Συνεχιζεται....
Βλάσση εγώ σου οφείλω ένα μεγάλο ευχαριστώ για τα "φώτα σου" και για το πολύ καλό επίπεδο της συζήτησης που είχαμε!Να ευχαριστησω τον Σταματη που μου εδωσε την δυνατοτητα να παραστω σε μια καθαρα χομπιστικη διαδικασια αλλα και τους υπολοιπους για την ωραια παρεα και την ανταλλαγη αποψεων που ειχαμε.
Ο χωρος ειναι τυπικο σαλονι σπιτιου αλλα εχει καταφερει να δεσει εμφανισιακα ενα υπεροχο σετ απο μηχανηματα ολων των σχολων απο μπομπινα, πικαπ ιμαντα αλλα και νταιρεκτ ντραιβ, cd player, dac κλπ και με τα ηχεια να γεμιζουν ηχητικα τον χωρο.
Αντουάν η όλη διαδικασία διήρκησε σχεδόν τρεις ώρες για 6 τεμάχια καλωδίων.Εγεινε λιγο βιαστικα η εκτιμηση....νομιζω? (αυτο δειχνουν τα χειρογραφα).
Μαλλον υπερειχε η σκεψη για τα μπυροπουλα εεε????
Μάλιστα...Ούτε τα αφήσατε να καθίσουν ούτε να ηρεμήσουν...Οι αλλαγές μεταξύ καλωδίων, ήταν της τάξης των 20-30 δευτερολέπτων η μια από την άλλη.
Δεν θέλω να υποβαθμίσω τίποτε και κανέναν. Και ασχέτως με τους "προσωπικούς μου λόγους" (ως γνωστόν, είμαι χαϊεντοφάγος, οισωπαιδοτικός και βάζελος), σχολιάζω αυτά που βλέπω, και τα οποία εσείς οι ίδιοι ανεβάσατε. Και δεν θέλω να δω τα συμπληρωμένα ερωτηματολόγια. Ένα συγκεντρωτικό, ανώνυμο πίνακα θέλω να βγει στον αέρα, σε ένα φύλλο Excel, κάτι τέλος πάντων. Ένα οργανωμένο, περιποιημένο πράγμα. Ο ένας πεπειραμένος λογιστής, ο άλλος στέλεχος πολυεθνικής - για τους υπολοίπους δεν ξέρω, και αυτό που καταδεχθήκατε να μας δείξετε είναι ένα μουτζουρωμένο χειρόγραφο χαρτί; Ρε παιδιά, έλεος! Αυτά, ούτε στο χαζομάγαζο δεν γίνονται.Αν τώρα ο καθένας θέλει να υποβαθμίσει (για τους δικούς του προσωπικούς λόγους) τα αποτελέσματα και τον τρόπο με τον οποίο βγήκαν ...ις σάμθινγκ ντιφερεντ μάι φρέντ!
Μερικοί γύρισαν επιδεικτικά την πλάτη τους για ακρόασηαπό την αρχή... οπότε ας δεχθούν τα αποτελέσματα διαβάζοντας.
Sorry που δεν είχαμε και όργανα μέτρησης... σύμφωνα με τις επιταγές ορισμένων που ζητούν διαπιστευτήρια, αρκούμενοι στα γραπτά...
Δεν είμαστε reviewers αλλά ακροατές!
Κάτι που δεν μπορούν να δεχθούν ορισμένοι εδώ μέσα, ακόμα και μετά από ...τρίωρο test κουρτίνας, μιας και δεν αρέσκονται σε τέτοιες συμμετοχές.
Θα είναι ....για την συνέχεια στο ταβερνείο, σιγά μην συμπληρώσει excelόφυλλα....Την επομενη φορα φροντισε να εισαι παρων !!!!
Ρε συ Παντελή ωραία ιδέα!...στο τελος κ μιας κ ειχαμε παρει φορα εριξα την ιδεα να δοκιμασουμε σαν outsider και το καλωδιο απλωματος της Κας Σταματη, γιατι οπως το ειδα στο μπαλκονι μου ρθε φλασια οτι θα ναι το πιο "αερινο" ψηλα και θα τα βγαλει ολα στη σεντρα.
Έλα βρε παραπονιάρη μου εσύ!Δεν θέλω να υποβαθμίσω τίποτε και κανέναν. Και ασχέτως με τους "προσωπικούς μου λόγους" (ως γνωστόν, είμαι χαϊεντοφάγος, οισωπαιδοτικός και βάζελος), σχολιάζω αυτά που βλέπω, και τα οποία εσείς οι ίδιοι ανεβάσατε. Και δεν θέλω να δω τα συμπληρωμένα ερωτηματολόγια. Ένα συγκεντρωτικό, ανώνυμο πίνακα θέλω να βγει στον αέρα, σε ένα φύλλο Excel, κάτι τέλος πάντων. Ένα οργανωμένο, περιποιημένο πράγμα. Ο ένας πεπειραμένος λογιστής, ο άλλος στέλεχος πολυεθνικής - για τους υπολοίπους δεν ξέρω, και αυτό που καταδεχθήκατε να μας δείξετε είναι ένα μουτζουρωμένο χειρόγραφο χαρτί; Ρε παιδιά, έλεος! Αυτά, ούτε στο χαζομάγαζο δεν γίνονται.
Ψτ...παίξε μπάλα...Υπάρχουν και καλύτερα...Σταματη , κανε επισης μια δοκιμη μονος, και αυστηρα για πολυ λιγο!!!!!! βγαλε την ασφαλεια που εχει ο ενισχυτης σου [οπως ειπα για πολυ λιγο] και στην θεση της βαλε καποιο χαλκο ιδιου παχους. Μετα ξανα κανε ενα μικρο τεστ με οτι καλωδια εχεισ!!
Τι εννοείς να ανοίξω το καπάκι του ενισχυτή και να τον χαρχαλέψω?Σταματη , κανε επισης μια δοκιμη μονος, και αυστηρα για πολυ λιγο!!!!!! βγαλε την ασφαλεια που εχει ο ενισχυτης σου [οπως ειπα για πολυ λιγο] και στην θεση της βαλε καποιο χαλκο ιδιου παχους. Μετα ξανα κανε ενα μικρο τεστ με οτι καλωδια εχεισ!!