Νκορίασις......πως λέμε ψωρίασις.

vlasis

Φωτογράφος!
Reaction score
7.715
Απάντηση: Re: Απάντηση: Νκορίασις......πως λέμε ψωρίασις.

...μα εχει καλεσει τον Bruno για ακροαση....και εχει γουστα τρελα....:roflmao:

πραγματι......τον περιμενω συντομα για να μιλησουμε και για ενα νεο του project που ετοιμαζει......με θελει μαλιστα για beta tester...........

http://

Reaction score
460
Απάντηση: Νκορίασις......πως λέμε ψωρίασις.

Πριν απο δυο ημερες με πηρε τηλ ενας πολυ καλος και ευγενης φιλος (καταξιωμενη οντοτητα στο χαι φαι-χαι εντ και στα εν γενει φορουμ) ο οποιος μου ειπε οτι εκτος απο 10 τελικους μονό και στερεο που ειχε σπιτι του εκεινη την στιγμη και δοκιμαζε ειχε και τα ενκορ,μου ειπε λοιπον καποια πραγματα για αυτα τα ενισχυτικα πολυ τεκμηριωμενα. (εγω δεν τα εχω ακουσει ΠΟΤΕ!).
Θα ηθελα λοιπον εαν διαβαζει το ποστ μου να τοποθετηθει ,(τον παρακαλω πολυ).

Reaction score
460

Καλο βραδυ καμαρια μου,τα λεμε αυριο.
Καλο ξημερωμα.

D

Deleted member 8307

Guest
Re: Απάντηση: Νκορίασις......πως λέμε ψωρίασις.

όταν αφήσετε στην άκρη τις αισθήσεις και παραισθήσεις, τα καταξιωμένα ψώνια και παραμυθάδες με όπλο την οπλή φυσική τότε μόνο θα απολαύσετε τη μουσική στην μέγιστη πιστότητα της...:cool::smile:

D

deleted user 10898

Guest

όταν αφήσετε στην άκρη τις αισθήσεις και παραισθήσεις, τα καταξιωμένα ψώνια και παραμυθάδες με όπλο την οπλή φυσική τότε μόνο θα απολαύσετε τη μουσική στην μέγιστη πιστότητα της...:cool::smile:
Η απλή φυσική και η ψυχοακουστικη τονίζουν πως οι αρμονικες παραμορφώσεις της λάμπας ειναι ευχάριστες και συνάδουν στην απόλαυση που ψάχνεις...
Πουθενά δεν εχει αποδειχθεί οτι η πίστη flat αναπαραγωγή ειναι απολαυστική.
μάλιστα ο ίδιος ο Bruno περιγράφει το πόσο ωραία ακούγεται ένας mcintosh και πόσο δύσκολο ειναι να τον κοντραρεις με τα δικά του μηχανήματα απο την άποψη της απόλαυσης που αναφέρεις...

platon

"Επαγγελματίας"
Reaction score
1.455

Το θεμα λοιπον ειναι οτι, εφ' οσον η πιστη flat αναπαραγωγη ΔΕΝ ειναι ταυτοσημη με την απολαυση, τι θελουμε απο
το συστημα μας, μουσικη μας, hοbby μας, ακροασεις μας ??? κ.λ.π. (συμπληρωστε οτι αλλο θελετε ακομα)

Αν με ρωτουσαν τι αυτοκινητο θα ηθελα στις καθημερινες μου μετακινησεις, δε νομιζω να ελεγα................. F1

D

deleted user 10898

Guest
και αν σου δωσουν μια φ1 σε τιμη οσο ενα φιατ και σου πουν, παρτην τοσο φθηνα και η συντηρηση πληρωμενη και φτιαξε οσο μπορεις τους δρομους ή βρες μια πιστα να την τρεχεις τι θα ελεγες?
Τελικα ισως αυτη ειναι η ουσια των ncore, να σε βελτιωσουν ως ακροατη...
Και ισως τοτε, να ξεχωρισεις τις αρμονικες της ηχογραφησης απο τις αρμονικες της λαμπας.

vlasis

Φωτογράφος!
Reaction score
7.715

Πριν απο δυο ημερες με πηρε τηλ ενας πολυ καλος και ευγενης φιλος (καταξιωμενη οντοτητα στο χαι φαι-χαι εντ και στα εν γενει φορουμ) ο οποιος μου ειπε οτι εκτος απο 10 τελικους μονό και στερεο που ειχε σπιτι του εκεινη την στιγμη και δοκιμαζε ειχε και τα ενκορ,μου ειπε λοιπον καποια πραγματα για αυτα τα ενισχυτικα πολυ τεκμηριωμενα. (εγω δεν τα εχω ακουσει ΠΟΤΕ!).
Καταξιωμενη χαι εντ οντοτητα????????και καταδεχτηκε να ακουσει τα Ncores?:biggrin:
Kαι γω καρακαταξιωμενος ειμαι Αντουαν μου μετα απο 30 χρονια στο σπορ,9 φορες στο Μοναχο ,μια φορα στο Μιλανο σε εκθεσεις και πανω απο 200 βαρβατα συστηματα ακροασης και εγραψα αυτα που ακουσα αλλα μερικοι δυσανασχετειτε και ζοριζεστε!!!!!
ετσι για να τα λεμε ολα

D

deleted user 10898

Guest

αντωνη στο ενα φορουμ ακουσες την καρτα αλλα δεν μιλας καθαρα, στο αλλο ακουσε τα ncore φιλος high endας με 30 τελικους... αυτη φιλε ειναι η τραγικη ιστορια της high end σκηνης...
μου τοπε ο μαγκας που την ακουσε ή ο γκουρου με τα 30 μηχανακια ή ο μπαμπης ο σουγιας....
ε και?
αμα θες γραψε κατι που να εχει λιγο νοημα να το συζητησουμε, αλλιως δεν βοηθας.

Reaction score
8.905
Απάντηση: Re: Απάντηση: Νκορίασις......πως λέμε ψωρίασις.

Σχεδόν κάθε μέρα μαθαίνουμε και κάτι διαφορετικό, Πχ. παλαιότερα ειπώθηκε οτι ο Pass δεν συγκρίνεται με τα ncore γιατί είναι άλλη κατηγορία τιμής.... Σήμερα μάθαμε ότι τα ncore δεν έχουν απολαυστικό ήχο.... μάλιστα!... Θα περιμένω τα επόμενα συμπεράσματα με υπομονή....:thumbsdown: :biggrin:

Reaction score
460

Βλαση μου καλημερα,εγω ποτε δεν καταφερθηκα αρνητικα για τα ενκορια γιατι απλα δεν τα εχω ακουσει,αρα το "δυσανασχετειται-ζοριζεσται" δεν πρεπει να περιλαμβανει εμενα.
Το σωστο θα ελεγα οτι ειναι "καποιοι δυσανασχετουν-ζοριζονται",σωστα μεχρι εδω?
Εαν συμφωνεις με τα παραπανω φιλε μου αναμενω διορθωση.
Εγω προσωπικα νομιζω δεν εχω παρει θεση ποτε σε κατι για το οποιο δεν εχω προσωπικη αποψη.
Τωρα για να απαντησω και στον Νικο,για να κανω αναφορα θα πρεπει να εχω την συμφωνη γνωμη των ανθρωπων που αναφερω στα ποστ μου.
Τι εννοω με αυτο?
Λοιπον οσο αφορα την μετρικ η ακροαση δεν εγεινε σπιτι μου,ειμουν καλεσμενος σε ενα φιλικο μου προσωπο και την ακουσα.
Οσο αφορα το ποστ μου για την ακροαση των ενκορ απο καποιον καταξιωμενο ανθρωπο του χωρου και παλι δεν ειχα την εξουσιοδοτηση απο αυτον για να μιλησω.
Για το αν βοηθαω λοιπον η οχι απαντω: μεσα απο τα ποστ μου για την μετρικ και τα ενκορ (επαναλαμβανω οτι οι φιλοι μου ειπαν να μην κανω αναφορα και το σεβομαι απολυτα) ενας εξυπνος ανθρωπος θα καταλαβαινε οτι προτεινω και ψιλοτσιγκλαω θα ελεγα (μεσα απο τα ποστ μου) αυτους τους φιλους,οι οποιοι εναι μελη των σαιτ-κλαμπ που αναφερθηκα, να τοποθετηθουν για να εχουμε ακομη μια αποψη.
Αρα λοιπον?

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
174.579
Members
38.344
Νεότερο μέλος
fotisd