Νκορίασις......πως λέμε ψωρίασις.

Y

Yiannis_B

Guest
Απάντηση: Νκορίασις......πως λέμε ψωρίασις.

To Jriver παιζει διαφορετικα απο το foobar? ....για πες.....

Reaction score
8.905
Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Νκορίασις......πως λέμε ψωρίασις.

ρε παιδια, 11 LP τσιμπισα την Παρασκευη...
Ακουσα τα 4, θελω πικααααππππππ....
Θα χρειαστείς και μια “σοβαρή κεφαλή”... για κάντε ένα ερώτημα στα αναλογικά! :rolleyes:

Y

Yiannis_B

Guest
Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Νκορίασις......πως λέμε ψωρίασις.

ρε παιδια, 11 LP τσιμπισα την Παρασκευη...
Ακουσα τα 4,
θελω πικααααππππππ....

...και τα 4 πως τ'ακουσες? :whistling:

...με κανα φτηνιαρικο με αυτη την αρχιβ, αρχι@ πως την λεν την κεφαλη? :roflmao:

D

deleted user 10898

Guest
Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Νκορίασις......πως λέμε ψωρίασις.

η εμπεδηση Ζ νικο η οποια δεν ειναι 0.4 αλλα 50 εως 200ohm οποτε απο καλωδιο σε καλωδιο,μπορη να υπαρχη διαφορα δεκαδων η και εκατονταδων Ohm.καλυτερα αυτα που εχουν χαμηλη αυτεπαγωγη και μεγαλη χωριτικοτητα.τελικα αν το ψαξεις η μικροτερη z Που υπαρχη ανεξαρτητως τιμης ειναι του mi3 στα 2Ohm και ακολουθη το mi2 στα 4ohm.μετα ερχονται τα ομοαξονικα αντιπαραλληλα rg59 που ομως δεν σηκωνουν ισχυ και ακολουθουν ολα τα καλωδια ηχειων με τιμες απο 50ohm Και πανω.
Aν βαλω 2 belden 30 ποντους σε σειρα και μετα τα ιδια παραλληλα, θα ακουσω διαφορα, πχ στα b&w του βλασση?

D

deleted user 10898

Guest
Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Νκορίασις......πως λέμε ψωρία

...και τα 4 πως τ'ακουσες? :whistling:

...με κανα φτηνιαρικο?

αυτη η τσουληθρα στο τελος του βραχιωνα τι είναι?

Reaction score
8.905

To Jriver παιζει διαφορετικα απο το foobar? ....για πες.....
Εάν παίζει διαφορετικά? ΝΑΙ....και το Jriver για μένα είναι καλύτερο στα σημεία!

Γιατί βρε εσείς δεν μιλάτε - απαντάτε στον Γιαννάκη... είναι καλό παιδί. :roflmao:

Y

Yiannis_B

Guest
Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Νκορίασις......πως λέμε ψωρίασις.

Aν βαλω 2 belden 30 ποντους σε σειρα και μετα τα ιδια παραλληλα, θα ακουσω διαφορα, πχ στα b&w του βλασση?
Κοιτα για καβλωδια σε σειρα, Ζ= Z1 + Z2, για παραλληλα, 1/Ζ = 1/Ζ1 + 1/Ζ2.

Οποτε αν βαλεις 2 belden 30 ποντους σε σειρα και μετα τα ιδια παραλληλα, παλι belden θ' ακουσεις. :roflmao:

Y

Yiannis_B

Guest

Εάν παίζει διαφορετικά? ΝΑΙ....και το Jriver για μένα είναι καλύτερο στα σημεία!

Γιατί βρε εσείς δεν μιλάτε - απαντάτε στον Γιαννάκη... είναι καλό παιδί. :roflmao:
Κοιτα εγω ειμαι σχολης Βλαση, τις μπροστοβαρες δεν τις αντεχω, μη σου πω οτι ειμαι του minimal, μπαλαρινες και αθλητριες του καλλιτεχνικου πατιναζ ειναι το φορτε μου, θα μου κανει το Jriver? :onthequiet:

Reaction score
8.905

Κοιτα εγω ειμαι σχολης Βλαση, τις μπροστοβαρες δεν τις αντεχω, μη σου πω οτι ειμαι του minimal, μπαλαρινες και αθλητριες του καλλιτεχνικου πατιναζ ειναι το φορτε μου, θα μου κανει το Jriver? :onthequiet:
Ναι........! Κουμπώνει με τα γούστα σου! :hi:

Reaction score
8.905

Αγαπημένοι μου συμφορουμίτες... κάνω εργασίες στο πισί μου... και θα σας αφήσω προσωρινά...
το ξέρω θα σας λείψω... :whistling: :headbang:

Y

Yiannis_B

Guest

Σιγα μην εχεις και server...που κανεις εργασιες στο πισι....

...χαλασε κανενας ανεμιστηρας? :roflmao:

Reaction score
2.248
Απάντηση: Re: Απάντηση: Νκορίασις......πως λέμε ψωρίασις.

Που υπαρχη ανεξαρτητως τιμης ειναι του mi3 στα 2Ohm και ακολουθη το mi2 στα 4ohm.μετα ερχονται τα ομοαξονικα αντιπαραλληλα rg59 που ομως δεν σηκωνουν ισχυ και ακολουθουν ολα τα καλωδια ηχειων με τιμες απο 50ohm Και πανω.
Υπάρχουν κάτι ομοαξονικά που χρησιμοποιούμε στα πλοία στις δορυφορικές Τ/Ε (v-sat, i-sat, iridium κτλ) ISD types (inmarsat) με specs που κόβουν ανάσες.
Εάν είσαι μάστορας και τερματίσεις ένα τέτοιο για passive antennas έχεις ξεμπερδέψει από θέμα καλώδιο. Ενα από αυτά (LMR type) έφερα για δοκιμή. Μετά από ΜΙΤ, Goertz, Cardas, Hitatchi (με αυτή την σειρά) ξεμπέρδεψα για πάντα στο θέμα καλώδιο.

Τα RG είναι στη λίθινη εποχή

Y

Yiannis_B

Guest

Με τοσους διαχυτες, δεν εχω πλεον παραθυρα.....και πορτες...απο τον φωταγωγο κατεβαινω......:roflmao:

Reaction score
11.530
Re: Απάντηση: Νκορίασις......πως λέμε ψωρίασις.

Αγαπημένοι μου συμφορουμίτες... κάνω εργασίες στο πισί μου... και θα σας αφήσω προσωρινά...
το ξέρω θα σας λείψω... :whistling: :headbang:
Φοβερή ιδέα!!
Σε κάνα μισάωρω, θα μου χαλάσει κι εμένα το πισί για κάνα δυο βδομάδες και μη τον είδατε!!!:whistling:

Y

Yiannis_B

Guest

Θα παει να γραψει στο διπλα το μαγαζι undercover.....ως MVasilis....με υπογραφη αφηστε με να κανω λαθος....:roflmao:

Reaction score
1.766
Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Νκορίασις......πως λέμε ψωρίασις.

σχεδον καθολου.καλωδιο με καλωδιο εχουν μεγαλες διαφορες ενω αυτο που περιγραφεις αλλαζη περισσοτερο το R απο τα τρια βασικα R L και C.

Reaction score
1.766

Υπάρχουν κάτι ομοαξονικά που χρησιμοποιούμε στα πλοία στις δορυφορικές Τ/Ε (v-sat, i-sat, iridium κτλ) ISD types (inmarsat) με specs που κόβουν ανάσες.
Εάν είσαι μάστορας και τερματίσεις ένα τέτοιο για passive antennas έχεις ξεμπερδέψει από θέμα καλώδιο. Ενα από αυτά (LMR type) έφερα για δοκιμή. Μετά από ΜΙΤ, Goertz, Cardas, Hitatchi (με αυτή την σειρά) ξεμπέρδεψα για πάντα στο θέμα καλώδιο.

Τα RG είναι στη λίθινη εποχή

και γιατι να κουραζεσαι;goertz.

ετσι κι αλλιως το ιδιο κανουν και αυτα χαμηλη αυτεπαγωγη και μεγαλη χωριτικοτητα.

Reaction score
2.248

και γιατι να κουραζεσαι;goertz.

ετσι κι αλλιως το ιδιο κανουν και αυτα χαμηλη αυτεπαγωγη και μεγαλη χωριτικοτητα.
Καμιά σχέση με τα Goertz.

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
174.547
Members
38.339
Νεότερο μέλος
Blueworld