Y
Yiannis_B
Guest
Απάντηση: Νκορίασις......πως λέμε ψωρίασις.
To Jriver παιζει διαφορετικα απο το foobar? ....για πες.....
To Jriver παιζει διαφορετικα απο το foobar? ....για πες.....
Θα χρειαστείς και μια “σοβαρή κεφαλή”... για κάντε ένα ερώτημα στα αναλογικά!ρε παιδια, 11 LP τσιμπισα την Παρασκευη...
Ακουσα τα 4, θελω πικααααππππππ....
ρε παιδια, 11 LP τσιμπισα την Παρασκευη...
Ακουσα τα 4,
θελω πικααααππππππ....
![]()
εχω ενα Linn.......και τα 4 πως τ'ακουσες?![]()
Aν βαλω 2 belden 30 ποντους σε σειρα και μετα τα ιδια παραλληλα, θα ακουσω διαφορα, πχ στα b&w του βλασση?η εμπεδηση Ζ νικο η οποια δεν ειναι 0.4 αλλα 50 εως 200ohm οποτε απο καλωδιο σε καλωδιο,μπορη να υπαρχη διαφορα δεκαδων η και εκατονταδων Ohm.καλυτερα αυτα που εχουν χαμηλη αυτεπαγωγη και μεγαλη χωριτικοτητα.τελικα αν το ψαξεις η μικροτερη z Που υπαρχη ανεξαρτητως τιμης ειναι του mi3 στα 2Ohm και ακολουθη το mi2 στα 4ohm.μετα ερχονται τα ομοαξονικα αντιπαραλληλα rg59 που ομως δεν σηκωνουν ισχυ και ακολουθουν ολα τα καλωδια ηχειων με τιμες απο 50ohm Και πανω.
αυτη η τσουληθρα στο τελος του βραχιωνα τι είναι?...και τα 4 πως τ'ακουσες?
...με κανα φτηνιαρικο?
![]()
Εάν παίζει διαφορετικά? ΝΑΙ....και το Jriver για μένα είναι καλύτερο στα σημεία!To Jriver παιζει διαφορετικα απο το foobar? ....για πες.....
Κοιτα για καβλωδια σε σειρα, Ζ= Z1 + Z2, για παραλληλα, 1/Ζ = 1/Ζ1 + 1/Ζ2.Aν βαλω 2 belden 30 ποντους σε σειρα και μετα τα ιδια παραλληλα, θα ακουσω διαφορα, πχ στα b&w του βλασση?
Κοιτα εγω ειμαι σχολης Βλαση, τις μπροστοβαρες δεν τις αντεχω, μη σου πω οτι ειμαι του minimal, μπαλαρινες και αθλητριες του καλλιτεχνικου πατιναζ ειναι το φορτε μου, θα μου κανει το Jriver?Εάν παίζει διαφορετικά? ΝΑΙ....και το Jriver για μένα είναι καλύτερο στα σημεία!
Γιατί βρε εσείς δεν μιλάτε - απαντάτε στον Γιαννάκη... είναι καλό παιδί.![]()
Ναι........! Κουμπώνει με τα γούστα σου!Κοιτα εγω ειμαι σχολης Βλαση, τις μπροστοβαρες δεν τις αντεχω, μη σου πω οτι ειμαι του minimal, μπαλαρινες και αθλητριες του καλλιτεχνικου πατιναζ ειναι το φορτε μου, θα μου κανει το Jriver?![]()
Υπάρχουν κάτι ομοαξονικά που χρησιμοποιούμε στα πλοία στις δορυφορικές Τ/Ε (v-sat, i-sat, iridium κτλ) ISD types (inmarsat) με specs που κόβουν ανάσες.Που υπαρχη ανεξαρτητως τιμης ειναι του mi3 στα 2Ohm και ακολουθη το mi2 στα 4ohm.μετα ερχονται τα ομοαξονικα αντιπαραλληλα rg59 που ομως δεν σηκωνουν ισχυ και ακολουθουν ολα τα καλωδια ηχειων με τιμες απο 50ohm Και πανω.
Βρε απέναντί μου μένεις... με βλέπεις τώρα τι σου κάνω?Σιγα μην εχεις και server...που κανεις εργασιες στο πισι....
Φοβερή ιδέα!!Αγαπημένοι μου συμφορουμίτες... κάνω εργασίες στο πισί μου... και θα σας αφήσω προσωρινά...
το ξέρω θα σας λείψω...![]()
![]()
σχεδον καθολου.καλωδιο με καλωδιο εχουν μεγαλες διαφορες ενω αυτο που περιγραφεις αλλαζη περισσοτερο το R απο τα τρια βασικα R L και C.Aν βαλω 2 belden 30 ποντους σε σειρα και μετα τα ιδια παραλληλα, θα ακουσω διαφορα, πχ στα b&w του βλασση?
Υπάρχουν κάτι ομοαξονικά που χρησιμοποιούμε στα πλοία στις δορυφορικές Τ/Ε (v-sat, i-sat, iridium κτλ) ISD types (inmarsat) με specs που κόβουν ανάσες.
Εάν είσαι μάστορας και τερματίσεις ένα τέτοιο για passive antennas έχεις ξεμπερδέψει από θέμα καλώδιο. Ενα από αυτά (LMR type) έφερα για δοκιμή. Μετά από ΜΙΤ, Goertz, Cardas, Hitatchi (με αυτή την σειρά) ξεμπέρδεψα για πάντα στο θέμα καλώδιο.
Τα RG είναι στη λίθινη εποχή
Καμιά σχέση με τα Goertz.και γιατι να κουραζεσαι;goertz.
ετσι κι αλλιως το ιδιο κανουν και αυτα χαμηλη αυτεπαγωγη και μεγαλη χωριτικοτητα.