Η ΜΕΡΑ ΦΕΥΓΕΙ .....Ο JOHNNY ΕΡΧΕΤΑΙ!

gonis

Luger
Reaction score
12.112
Ανοίγω το θέμα και δίνω assist στους φωτογράφους της χθεσινής βραδιάς.

abcd

Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος
Super Moderator
Reaction score
101.647
Απάντηση: Η ΜΕΡΑ ΦΕΥΓΕΙ ΤΟ JOHNY ΕΡΧΕΤΑΙ!

Ωχ...:mad:

gkontoletas

trouble in my brain
Reaction score
2.192
Re: Η ΜΕΡΑ ΦΕΥΓΕΙ ΤΟ JOHNY ΕΡΧΕΤΑΙ!

Τι ωχ είναι αυτό?
πονάς πουθενά? :tongue:

vlasis

Φωτογράφος!
Reaction score
7.704
Απάντηση: Η ΜΕΡΑ ΦΕΥΓΕΙ .....Ο JOHNNY ΕΡΧΕΤΑΙ!

Ε ρε τρελλα εχθεεεεεςςςς......

vlasis

Φωτογράφος!
Reaction score
7.704

Αντε βρε....βαλτε φωτος να γελασει και ο καθε πικραμενος!!!!!!:laugh:

Reaction score
1.815

O Χρηστάρας πρόθυμος και εξαιρετικός οικοδεσπότης χθες!

Μας θύμισε παλιές καλές εποχές που ακούγαμε όλα τα είδη μουσικής και απολαμβάναμε! Αυτή τη φορά όμως ξεπέρασαν οι νέες εποχές τις παλιές.
Κι αυτό γιατί όλο το υπέροχο χθεσινό πρόγραμμα - by dj Chriss Gonis - προερχόταν από σύστημα αναφοράς!
Και χωρίς να χαλάσει η ισορροπία των παλιών καλών εποχών, καθώς πηγή ήταν ένα πάνοπλο πικάπ!

Xρηστάρα σου οφείλω ένα τεράστιο ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ, που άλλαξες την ημερομηνία της συγκέντρωσης για μένα.
RESPECT man!:thumbsup:

Ξαφρίσαμε όλα τα ουίσκια, τα πατατάκια και τα σου, καπνίσαμε όλο το σπίτι, ακουστήκαμε μέχρι τα παρακάτω πέντε οικοδομικά τετράγωνα έως τις 2 το πρωί, αλλά οι αγαπητοί γείτονες δεν έβγαλαν τσιμουδιά, αφού θα γούσταρα κι αυτοί που ροκάρανε, μαζί με όλους εμάς τους παλαβούς!:tongue:

Το παρακάτω στιγμιότυπο τα λέει όλα!!!

Kotsidis John

Photography
Moderator
Reaction score
35.875
ωχ ρε μαγκα τι θα δουνε τα ματακια μας, παλι...βαρατεεε!!! παμεε!

gkontoletas

trouble in my brain
Reaction score
2.192
περάσαμε ΚΑΤΑΠΛΗΚΤΙΚΑ χθες το βράδυ, ακούσαμε μουσικές, γελάσαμε, ήπιαμε και σχολιάσαμε γενικώς :biggrin:

Χρίστο σε ευχαριστούμε πολύ :hi:

VLASSIS-S

Sιγμοειδής Νέμεσις
Reaction score
14.059
Χαιφιντελας ακροατης σε νιρβανα !!!!!!!!!!

Sent from my phone

VLASSIS-S

Sιγμοειδής Νέμεσις
Reaction score
14.059
Χρηστο σε ευχαριστω για την υπεροχη βραδια, να ειμαστε καλα και να τα σπαμε !!!!!!!!!!!!!!!

tyler durden

Μη ριβγιούερ
Reaction score
2.733

Ευχαριστουμε το Χρηστο για τη βραδια, περασαμε πραγματικα πολυ καλα, με πολυ παρειστικο κλιμα και μουσικες επιλογες του Χρηστου που μας πηγαν σε αλλες καλες εποχες. Περιττο να πω οτι ακομα κατουραω απο χτες, αν δε σταματησει αυτο πραμα καποια στιγμη μεχρι το βραδυ πρεπει να φωναξω υδραυλικο...

vlasis

Φωτογράφος!
Reaction score
7.704

Nα πω και γω το κατι τις μου βρε παιδια...........

Πολλα βλαμμενα ηταν εχθες στο τσαρδακι του φιλου μου του Χρηστου....κομματακι καμμενοι οι περισσοτεροι(δεν βγαζω εμενα απο την απεξω),ρουφηχτρες και τζοβενα επι το πλειστον....ναι ναι καλα ακουσατε......αξιαγαπητοι και συμπαθεστατοι κυριουληδες και ξεσκισανε τα πατατακια και τα γουισκια του ανθρωπου στηνανε αυτι για να κανουν ακροαση απο την μια ενω απο την αλλη τις φωνες μας τις ακουγανε οι γειτονες στο αλλο τετραγωνο...

Απιστευτη φιλοξενια του Χρησταρα που ξερει να διασκεδαζει τους καλεσμενους του συντροφια με αγαπημενα σε ολους μας κομματια να φωναζει συνεχως οτι ---παιδια εχουμε πολλα ουισκια για αποψε και πρεπει να τα σφυριξουμε ολα......γεμιστε ποτηρια και χωστε στα Κρελλια ντιμπια και εντασεις!!!!!!

Πολλα τα γλεντια λεμε με πασιγνωστες μορφες :laugh: της High END GREEΚ SOCIETY.......οπου τα πειραγματα πηγαιναν συννεφο και το κεφι απιστευτο με τα βλαμμενακια.......

Ο Γκοντολετας μας εβαζε και βιντεακια απο το καινουριο του I PAD (να δειτε καμαρι ...)και ο Βασιλης ο Μι μας ελεγε για την νεα του παραγγελια στα Χιτατσα.....τα περιμενουμε ολοι θα ελεγα.......:fuckyou:

Μονο Raffaella Karra και Born to be alive δεν ακουσαμε εχτες με τους καλους κυριουληδες της παρεας............

Χρησταρα ...να εισαι παντα καλα βρε τρελλο αγορι ......!!!!!:biggrin:

Reaction score
8.905

Ακόμα αναρρώνω... χρειάζομαι και εγώ υδραυλικό. Τώρα τι να πω για την παρέα... ήταν όπως πάντα φοβερή με άπλετο γέλιο. Ο Χρήστος όμως ήταν ο πρωταγωνιστής σε όλα... σε ευχαριστώ και εγω για τις υπέροχες στιγμές που ζήσαμε!

Y

Yiannis_B

Guest

Βάλτε βρε ρεμάλια φωτογραφίες! :rolleyes:

Θα επανέλθω σύντομα τρέχω και δεν φτάνω!

Α! και για να μην το ξεχάσω!

1. Να θυμήσω στον αβγδ ότι την σκέφτομαι σοβαρά την πρότασή του για συντονιστής στην νέα κατηγορία «Εδώ ΔΕΝ έχει ban! – μόνο ΜΠΑΜ! :thumbsdown:»

2. Δεν θα σε πετύχω ρε ψηλέ μετά τις 3 στα κοσμικά κέντρα που γυρίζεις με τον Βασιλάκη? Εκεί να δεις φωτορεπορταζ που θα σου κάνω! :roflmao:

Να ‘σαι καλά Χρηστάρα! Άμεσος! –όπως κάθε σωστός πυροβολημένος. :thumbsup:

abcd

Super Moderator
Reaction score
101.647

Να θυμήσω στον αβγδ ότι την σκέφτομαι σοβαρά την πρότασή του για συντονιστής στην νέα κατηγορία «Εδώ ΔΕΝ έχει ban! – μόνο ΜΠΑΜ! :thumbsdown:»

Ρε cari0li, θα σε banάρω!!! :smg:

costas EAR

Δόκτωρ ΔιαXύσιος
Editor
Reaction score
137.890

Που ειναι οι φωτος ωρε;

abcd

Super Moderator
Reaction score
101.647

Ευχαριστώ τη μαμά μου και τον μπαμπά μου.

Ευχαριστώ το Χρήστο για τη πρόσκληση.

Ευχαριστώ το Χρήστο που μου έβαλε Μάικλ Τζάκσον. :cool:

Δεν ακούσαμε Pink Floyd.

Ευχαριστώ όλα τα παιδιά για την υπέροχη παρέα.

Ευχαριστώ το AVSite που γνώρισα αυτή τη παρέα.

Ευχαριστώ τον τέως ιδρυτή γι αυτό το υπέροχο σάιτ, που ήταν αφορμή να γνωρίσω αυτή τη καλή παρέα.

Ευχαριστώ τον νέο ιδρυτή που φροντίζει να υπάρχει αυτό το σάιτ.

Ευχαριστώ τον Βασίλη που με πήγε στο Μοσχάτο να πάρω το αμάξι μου στην 4 το πρωί.

Τον Γιάννη Β θα τον banάρω κάποια στιγμή σίγουρα!:tongue:

Ο Μάνος έχει πολύ καλό σύστημα.

Ο Zizik έλειπε.

Η αστυνομία δεν ήρθε...

Ο Κοντολέτας έφαγε και κρέπα.

Ο Βλάσης sssssssssss μου πήρε το ψωμάκι μου και δεν είχα ψωμί για την μακαρονάδα μου.

Η πλοήγηση του δικού μου κινητού είναι καλύτερη και γρηγορότερη απ' του Κοντολέτα.

Ο Παπάς έφαγε 2 κρέπες.

Ο Μάρκου δεν έχει μπάσα.

Reaction score
3.332

Για να ερθω στα ισα μου χτυπησα και κατι τζινακια οποτε ....
Με την σειρα
ενα μεγαλο ευχαριστω στον Χρηστο για φιλοξενια πραγματικα μας εκανε νε νιωσουμε σαν το σπιτι μας αριστος οικοδεσποτης

Πολυ ομορφος χωρος και πολυ ωραιο συστημα η μεσαια στο βινυλιο ειναι αλου.......
Ευχαριστω την παρεα που με υπομονη ακουει τους προβληματισμους μου (πολυ υπομονη) και χαιρομαι που σας γνωριζω ολους απο κοντα σιγα σιγα

Ο vlassis ενα απογευμα αφησε τα κοκορια και την μετρικ και κοντεψε να αρωστηση ο καημενος
manos58 εχαριστω για τις συμβουλες
Vasillis M ρε συ χιτατσιε κρατα και τιποτις καλωδιο και για εμας

Αυτο το κιτρινο ροφημα δεν ηταν τσαι ???????

Χρησταρα εισαι πρωτος

VLASSIS-S

Sιγμοειδής Νέμεσις
Reaction score
14.059
Πλουσιο φωτορεπορταζ εχει αποθηκευμενο ο Μανος μας αλλα φαινεται καθυστερει η εμφανιση η του καηκε το φιλμ.
Εχω φωτο του ΜΗ αλλα δεν τις ανεβαζω γιατι με απειλει πως θα μου βαλει και εμενα Χιτατσι.

Τελευταια Μηνυματα

Μέλη online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
173.835
Members
38.246
Νεότερο μέλος
TimoleonTimoleon