Most visitors online was 2716 , on 5 Dec 2023
Γιαυτό έγινε κρυφή από σήμερα?Του Βλάση Σ.? Λες? Και δεν του φαινότανε...
Αυτό είναι το φόρουμ και συγκεκριμένα μιλάω για το εδώ...
Αρχικά ήμασταν ξένοι μεταξύ μας, ο χαρακτήρας μας χαρτογραφούνταν από τις γραπτές λέξεις και μέσα από τους διάφορους “διαξιφισμούς” και ανταλλαγές απόψεων, όλα αυτά με εναρκτήριο τα κοινά ενδιαφέροντα / χόμπι, δηλαδή κυρίως τον ήχο-εικόνα.
Μετά ήρθαν και οι συγκεντρώσεις - γνωριμίες, - ακροάσεις, κάποιοι “κολλήσαμε” και γίναμε και φίλοι, με τελικό αποτέλεσμα, οι διάφορες ηχητικές αποδράσεις, πλέον να γίνονται και χωρίς ακροάσεις...
Ήταν ένας μικρός πρόλογος για να δικαιολογήσω μια ξαφνική “συγκέντρωση-επίσκεψη” φίλων... τα λέμε από αύριο πάλι, γιατί τώρα πρέπει να συμμαζέψω και από αύριο με φωτογραφίες / βίντεο κλπ.
Μου επιτρέπεται να κάνω μια αφιέρωση στα “εδώ” φιλαράκια μου!
ΥΓ. Ας με συγχωρέσουν κάποιοι που δεν ενημερώθηκαν... για αυτήν την “μάζωξη”... απλά ήταν ξαφνική!
Τα ποτά μίλησαν... όχι εγώ!Παρολιγον να συγκινηθω , τι μελο κειμενο ηταν αυτο, ευαισθητουλι μου εσυ .........
A, είναι σοβαρό το thread? Ρωτάω για να μην βγω off-topic.Α βλεπω οτι εχετε ορεξη, ακομα δεν ξημερωσε καλα, κανονιστε να το κανετε και αυτο το θρεντ τανα .............
Τα πατησα ενα βραδυ κατα λαθος και παρα λιγο να πεσωΣταθάκο... ΚΟΥΡΕΥΤΗΚΕΣ?!?!?!?!?!?
Κουκλίτσα έγινες...Τα πατησα ενα βραδυ κατα λαθος και παρα λιγο να πεσω
να δούμε τι μισθό θα πάρεις στις 31 του μήνακαι τι σε νοιάζει εσένα??
οι Ιδρυτές πληρώνουν....
Γι' αυτό είναι οι φίλοι. Θα του δώσω απ' τα δικά μου...να δούμε τι μισθό θα πάρεις στις 31 του μήνα