Ηχεία ντιζαϊνιές

gonis

Luger
Reaction score
12.454
Απάντηση: Ηχεία ντιζαϊνιές!

Ναι, κι ο οικοδεσπότης αρνήθηκε να παίξει CD recordable στο Jadis, γιατί λέει φοβόταν μη το χαλάσει. Τί να πεις...
Σε εκεινη την εκθεση ευλογεις το Σκαλουμπακα?
Φοβερο video!!!

Reaction score
1.187

Ναι, κι ο οικοδεσπότης αρνήθηκε να παίξει CD recordable στο Jadis, γιατί λέει φοβόταν μη το χαλάσει. Τί να πεις...
Πάντως ο ένας από τους δύο Jadis ενισχυτές τα έφτυσε το απόγευμα. Και έτσι την άλλη ημέρα τα ακούσαμε πάλι με Mark Levinson αυτή την φορά. Πολύ πιο σωστή οδήγηση. Καμμία σχέση ο καλός εαυτός τους που έβγαλαν με τους Mark Levinson σε σχέση με την "σούπα" που έβγαζαν με τους Jadis.

Reaction score
1.187

Δηλαδή εγώ που στο Yamaha μου παίζω ΜΟΝΟ recordable CDs θα έπρεπε να το έχω πετάξει προ πολλού! ...αν ήταν Jadis! :wink:
Ευτυχώς είναι CD-S2000 !

Reaction score
1.815

Βρε βρε βρεεεεεεε!!
Εσύ που ακούς γκαραζιές, σου αρέσουν όλα τα ...εκλεκτά.:thumbsup:

Ωραίος ο Τσακιράν - man! Πρωτοτύπησε πάλι!
Πόσο κοστίζουν βρε παίδες?

ika

News
Reaction score
16.759

........Πόσο κοστίζουν βρε παίδες?
Εχω την εντύπωση οτι υπήρχε τιμή πριν από κάποιους μήνες (περίπου 25000Ε) στο site της CrystalAudio.

Reaction score
1.815

Στη Saturn της λεωφόρου Συγγρού (που τώρα είναι Media Markt) υπήρχαν στο studio...
Δεν ξέρω αν τα έχουν ακόμα.
Θες να τους ρωτήσω τιμούλα για το demo τους?
Αμέ! Για να ξέρω τι θα πουλήσω για να τα πάρω! Θα τα βάλω δίπλα στα B&W802D για μπιζουδάκι, να τα έχω να τα βλέπω!:biggrin:
Ασε καλύτερα...
Η αρχική τους τιμή σε ταμπελάκι είναι στα 18.366 ευρά!!!!
Ούτε τόλμησα να ρωτήσω τη ...σκοτωμένη τιμή!

Πάντως τα αποθανάτησα για οφθαλμόλουτρο, μιας και στο είπα..:tongue:

Reaction score
1.815

Είναι σα να λέμε ..."χειρουργικό σύστημα"!:roflmao:

rose.athens

Not in the mood Mod
Super Moderator
Reaction score
102.614

Μου θυμίζουν αυτό:

Μην ρωτήσετε τι είναι...:whistling:

Reaction score
18

από όλα τα παρουσιασθέντα, κατά τη γνώμη μου, μόνο τα

Β&W Nautilus, Emphasis3
Β&Ο - πρώτο desing
τα κρεμαστά - οι οριζόντιες οβίδες της Crystal Audio, και οι κάθετες NACsound omni
ΝΧΤ πανελς - που δε φαίνονται καν
Kef blade

είναι ντιζαϊνάτα και έχουν υψηλό γουαφ, κυρίως επειδής δε θυμίζουν σε τίποτε τα γνωστά ηχεία-κουτιά.

η ΚΕΦ με τα αστραφτερά της muon προσπάθησε, μα ατύχησε... Ο στόχος είναι να προσέχει ο επισκέπτης πρώτα και κύρια την οικοδέσποινα (με 2μέτρα ηχεία να την επισκιάζουν, δύσκολο) κ μετά να την επιβραβεύει για το καλό της γούστο και στον ήχο...

η σφαίρα της cabasse είναι τεράστια κ με αγριεύει, το σχήμα μου θυμίζει το μάτι-ανιχνευτή που κατεβαίνει από το τρίποδο στον πόλεμο των κόσμων και τρομάζει τη μικρή Ντακότα...

το αυγό, ενώ φαίνεται μικρό, είνσι στην πραγματικότητα μεγάλο σε όγκο, προς κεφάλι allien φέρνει σε μέγεθος

οι δικές μου συμμετοχές:
α) χωρίς εμπειρίες ή ακροάσεις, κλίνω προς σουηδικό ντηζάιν:

- το κομψό δίπολο... (ωχ ωχ), με το σαμπάκι του, για παραδοσιακή τοποθέτηση

- ο carlsson κλώνος. Για λιτή & απέρριτη διακόσμηση, και για openminded ακροάσεις (ενεργό, τηλεχειριζόμενο, wifi). Κανείς επισκέπτης ποτέ δε θα καταλάβει ότι το κουτί-στη-γωνιά-στο-πάτωμα είναι στην πραγματικότητα ένα πλήρους φάσματος ηχείο

β) με εμπειρία ετών, το κεφάτο Swing . Το απέσυρε (?) η εταιρεία, αλλά παραμένει ένα κομψό ( "από όσα μου έδειξες, ή αυτό θα πάρεις ή κανένα " ... :redface: :frown:) ηχείο.

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.898
Members
38.517
Νεότερο μέλος
DimAster