ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΓΙΑ ΗΧΕΙΑ ΜΕ ENAN YAMAHA AS -1000

Reaction score
31.968
Απάντηση: ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΓΙΑ ΗΧΕΙΑ ΜΕ ENAN YAMAHA AS -1000

πριν απο 5 χρονια τα es jbl 80,90, τα ειχε στο μακρο καλαμαριας πυλαιας τωρα δεν ξερω [αλλωστε με του πατερα μου την καρτα ψωνιζα ] τα b&w θελουν εν/τη που να ελενχει τα χαμηλα τους κοινος damping factor δες εδω http://www.streetbassclub.gr/index.php?topic=284.0

tyler durden

Μη ριβγιούερ
Reaction score
2.743

τα jbl ειναι σουπερ για τετοιες μουσικες με την προυποθεση οτι θελουν ισχυ, πολυ ισχυ για να κελαιδησουν, ειδικα σε μεγαλους χωρους.

tyler durden

Μη ριβγιούερ
Reaction score
2.743

πιστεψτε με τα εχει ο κολλητος μου και ειναι μεγαλη φωλα...δεν αντεχονται για πολυ ωρα δυνατα,σε ζαλιζουν...πολυ βαβουρα.
κατα την αποψη μου αλλα και του κολλητου μου που θελει να τα πουλησει
Σε πιστευω, μονο αμα τα ματσαρεις με ενισχυτικα που ειναι μαλακα απ τα μεσαια κ πανω, παιζουν ξεκουραστα. Σε σταθμες και δυναμικα δεν παιζονται.

Reaction score
53

αρχιζω και βραχυκυκλωνω απο τις πολλες πληροφοριες παιδια!!!
η ερωτηση ειναι απλη...ξεχναμε τα 50 τμ και και σκεφτομαστε οτι εχουμε τον yamaha as1000 και τον ιδανικο χωρο για ενα απο τα τρια ηχεια...και ας πουμε οτι μας αρεσουν πανω κατω κ σαν ακουσμα.
ποιο ειναι καταλληλοτερο για να παιξει με τον yamaha?(ρευματα κτλ)

cerwin vega ve 12f - ve 8f
jbl es100
b&w 683/684

και να με συγχωρειτε που σας ζαλισα!!!

σας υπερευχαριστω!!!

Reaction score
31.968

δεν ζαλιστηκαμε καθολου νομιζεις εμεις γιατρευτήκαμε? -το σωστο ειναι να τα ακουσεις στο χωρο σου
α] b&w 683 παιζει καλα-καλυτερο σε jaaz και φωνες -αλλα θελει εν/τη που να το ελενχει το ηχειο [ο yamaha 1000 ειναι οκ]
β]τα jbl αυτα τουλαχιστον που ακουσα διαχειριζονται καλυτερα τα ροκ ακουσματα [παλι [ο yamaha 1000 ειναι οκ]
γ]απο cerwin vega δεν ξερω δεν εχω ακουσει καποιο μοντελο δυστυχώς

tyler durden

Μη ριβγιούερ
Reaction score
2.743

Δεν μπορεις να αφαιρεσεις την παραμετρο "χωρο". Το καλυτερο ηχειο να παρεις εαν δεν φορτιζει το χωρο ικανοποιητικα, δεν.... Θα ανεβαζεις το volume απ τον ενισχυτη για να "γεμισεις" κ θα φτανεις τον ενισχυτη στο οριο του κ το ηχειο στο οριο της μηχανικης του παραμορφωσης κ σε αυτο θα συντελεσει και η μουσικη που ακους που ταλαιπωρει ενα ηχειο μηχανικα. Τα jbl δεν θα τα οδηγησει σωστα ο 1000, ακομα και τα 684 θελουν σοβαρα τελικα σταδια για να παιξουν σε σταθμες τετοιες μουσικες. Απο specs εξ αρχης καταλληλοτερα φαινονται τα CW.

Reaction score
59

βρηκα τα b&w 684 360euro εκθεσιακα και τα 683 650euro επισης εκθεσιακα.
αλλα δεν ξερω πιο ειναι πιο ικανο να παιζει metal κτλ..
cerwin vs jbl vs b&w???

νομιζω πως ασχετα με το χωρο κ τα τ.μ. που μπορει συντομα να αλλαξουν κ απο 50τμ να γινουν 25-30τμ.
ειναι και ο ενυσχιτης αν για αυτα τα τα τρια ηχεια ειναι οκ.

cerwin vega ve 12
jbl es100
b&w 683/684
Για μενα παρε τα 684 (η τιμη ειναι αστεια) και μαζι και κανα καλωδιο της προκοπης (ρευμα, interconnect κλπ) και βαλ' τα στο μικρο χωρο. Jbl, Klipsch και κατι αλλα παρομοια παρ ολο που ακουγονται εντυπωσιακα και δυνατα θα σου παρουν το κεφαλι με τις μεταλλιες sure thing, και ειδικα αν ακους αρκετη ωρα. Τωρα απο κει και περα μεταξυ 684 και 683 σαφως τα 684 γιατι και καλυτερα θα τα οδηγησει ο ενισχυτης σου και εχουν πιο ομοιογενη ηχο σε ολο το φασμα. Τα 683 φενεται να ειναι καπως ασυνδετα μεταξυ χαμηλων-μεσαιων-πριμων (αν και εχουν περισσοτερα μπασα απ τα 684). Φανταζομαι εχει να κανει με το οτι τα μεν ειναι 2 1/2 δρομων και τα δε 3. good luck!

Reaction score
1.815

Για μενα παρε τα 684 (η τιμη ειναι αστεια) και μαζι και κανα καλωδιο της προκοπης (ρευμα, interconnect κλπ) και βαλ' τα στο μικρο χωρο....
Έεεεετσι!:thumbsup:
Η άποψή μου κι εμένα είναι 684 δαγκωτό!

αρχιζω και βραχυκυκλωνω απο τις πολλες πληροφοριες παιδια!!!
Tα πράγματα είναι απλά... πολύ απλά!

Ας μη γελιόμαστε!
Πως απλοποιείται το "ζήτημα" εύκολα και όμορφα με 4 μόνο βήματα:

Βήμα 1: click!

Bήμα 2:
βρηκα τα b&w 684 360euro εκθεσιακα...
:lolsign:

Bήμα 3: Διάβασμα! Αρχίζεις από εδώ και σηκώνεσαι από την καρέκλα σου στη σελίδα 28, διαπιστώνοντας ότι τα ηχεία είναι ιδανικά για το ύφος της μουσικής που ακούς

Βήμα 4: Αφού έχεις ήδη σηκωθεί από την καρέκλα σου... εξαφανίζεσαι σαν τον Mάικ Λαμάρ και ξαναεμφανίζεσαι στο κατάστημα που τα βρήκες!

Διάλογος:

Πωλητής:
"Καλημέρα σας. Σε τι μπορώ να σας φανώ χρήσιμος?"

Εσύ:
"Συσκεύασε το B&W 684 και πήγαινε στο διευθυντή σου να σου βάλει υπογραφή για 300 ευρώ γιατί τόσα έχω πάνω μου!
Τι με κοιτάς? Πέρασε η εποχή που φώναζε ο μ@λ@κας πως υπάρχουν λεφτά! Τα θες τώρα που τα έχω?
Αλλιώς καβαλάω τη μηχανή μου με το πρόσωπο και πάω διακοπές για ένα μήνα στη Μύκονο σε all inclusive"

Πωλητής:

"Με 300 ευρώ κύριε σιγά μην πάτε διακοπές στη Μύκονο για ένα μήνα!
Το πολύ πολύ να φύγετε με ένα 684 παραμάσχαλα στην μπαγκαζιέρα της μηχανής σας!"

Ακόμα εδώ είσαι και διαβάζεις???:mad:

tyler durden

Μη ριβγιούερ
Reaction score
2.743

Σωστο, με 360 ευρω τα παιρνεις κ τα βαζεις σε μικροτερο χωρο εαν ειναι εφικτο, κ ξεμπερδευεις.

Reaction score
53

[h=1]αυτο το καλωδιο ειναι οκ για την συνδεση?2 x 3 μετρα..
Van den Hul The Goldwater
[/h]

tyler durden

Μη ριβγιούερ
Reaction score
2.743

υπερ το δεον ΟΚ ειναι. Για να μην εχεις σκληροτητα στη μεσαια περιοχη δεν χρειαζεται να παρεις τοσο ακριβο vdh. To cs122 κανει μια χαρα.

Reaction score
53

Έεεεετσι!:thumbsup:
Η άποψή μου κι εμένα είναι 684 δαγκωτό!

Tα πράγματα είναι απλά... πολύ απλά!

Ας μη γελιόμαστε!
Πως απλοποιείται το "ζήτημα" εύκολα και όμορφα με 4 μόνο βήματα:

Βήμα 1: click!

Bήμα 2: :lolsign:

Bήμα 3: Διάβασμα! Αρχίζεις από εδώ και σηκώνεσαι από την καρέκλα σου στη σελίδα 28, διαπιστώνοντας ότι τα ηχεία είναι ιδανικά για το ύφος της μουσικής που ακούς

Βήμα 4: Αφού έχεις ήδη σηκωθεί από την καρέκλα σου... εξαφανίζεσαι σαν τον Mάικ Λαμάρ και ξαναεμφανίζεσαι στο κατάστημα που τα βρήκες!

Διάλογος:

Πωλητής:
"Καλημέρα σας. Σε τι μπορώ να σας φανώ χρήσιμος?"

Εσύ:
"Συσκεύασε το B&W 684 και πήγαινε στο διευθυντή σου να σου βάλει υπογραφή για 300 ευρώ γιατί τόσα έχω πάνω μου!
Τι με κοιτάς? Πέρασε η εποχή που φώναζε ο μ@λ@κας πως υπάρχουν λεφτά! Τα θες τώρα που τα έχω?
Αλλιώς καβαλάω τη μηχανή μου με το πρόσωπο και πάω διακοπές για ένα μήνα στη Μύκονο σε all inclusive"

Πωλητής:

"Με 300 ευρώ κύριε σιγά μην πάτε διακοπές στη Μύκονο για ένα μήνα!
Το πολύ πολύ να φύγετε με ένα 684 παραμάσχαλα στην μπαγκαζιέρα της μηχανής σας!"

Ακόμα εδώ είσαι και διαβάζεις???:mad:
:roflmao:

Reaction score
53

υπερ το δεον ΟΚ ειναι. Για να μην εχεις σκληροτητα στη μεσαια περιοχη δεν χρειαζεται να παρεις τοσο ακριβο vdh. To cs122 κανει μια χαρα.
τα βρηκα ενα ζευγαρι 50 ευρω...παντως αν εννοεις οτι τo cs122 να μειωνει την βαβουρα στις μεσαιες το προτιμω!!
ενα πραγμα που προσπαθω καπως να αποφευγω λογο ειδος μουσικης που ακουω ειναι οι μεσαιες,οι κορνες και τα τριδρομα ηχεια.

μολις ειδα οτι το cs122 ειναι ακριβοτερο απο το αλλο!!
http://athensproaudio.gr/hi-fidelit...1/van-den-hul-cs-122-hybrid-halogen-free.html

http://athensproaudio.gr/hi-fidelit...1/van-den-hul-the-goldwater-halogen-free.html

Reaction score
53

tyler durden

Μη ριβγιούερ
Reaction score
2.743

τωρα που ειπες για Mission, μπες στο pdf του Νακα που αφορα τα B-stock, εχει ενα μεγαλο δαπεδου απο την σειρα Volare και το δινει 290 απο 950. Τα ηχεια σπερνουν..

Reaction score
1.187

http://www.cerwinvega.com/home-audio/floorstanding-speakers/ve-12f.html

αυτα θα τα παιξει ο yamaha σωστα?μου λενε για ρευματα κτλ για αυτο ρωταω..
και ποιος τα φερνει?
ο νακας?
και κατι αλλο,πως αγοραζεις ηχεια χωρις να τα ακουσεις?πολλοι πουλανε ηχεια χωρις να μπορεις να τα ακουσεις..και δεν εννοω για ακριβα ηχεια...Ελλαδαρα ρε!!
http://www.cerwinvega.com/home-audio/floorstanding-speakers/xls-215.html

Reaction score
53

και αφου πηγα να δω τα b&w 684 που τα ειχαν εκθεσιακα 350ευρω η τιμη εγινε 390ευρω και με τα τουιτερ τρυπια!!!
ο διαλογος με τον πωλητη ηταν πολυ αστειος αλλα θα σας πω το resume!!του λεω μου ειπατε 350 τωρα 390,τα τουιτερ τρυπια ηρθα κ στου διαολου τη μανα...
παιρνω να μαθω για τα τουιτερ,160ευρω αλλαγη κ τοποθετηση συν 390 μας κανει 550..
αστα μου 250 του λεω...μου λεει αδυνατον!
οκ αντε γεια...καινουργια εχουν 700 ευρω.
παμε για αλλα παιδια!!!

αυστηρα 2½ δρομων τελικα με τουλαχιστον 10αρια μεγαφωνα καi αν oxi 10αρια κατι λιγο μικροτερο και βαζω και ενα sub κ τελειωνει το θεμα...
καμια καλη κεφαλη-βελονα μεχρι 100 ευρω
για τα mk2 εχετε να προτεινετε?:smile:

Reaction score
53

τωρα που ειπες για Mission, μπες στο pdf του Νακα που αφορα τα B-stock, εχει ενα μεγαλο δαπεδου απο την σειρα Volare και το δινει 290 απο 950. Τα ηχεια σπερνουν..
δεν τα βρισκω..:unsure:

Nick Arvanitakis

Audio Pro
Reaction score
23.746

καi αν χρειαστει βαζω και ενα sub κ τελειωνει το θεμα...
:smile:
Οταν βάλεις sub , το θέμα δεν τελειώνει , αρχίζει....

Μέλη online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.887
Members
38.515
Νεότερο μέλος
Alebut