marantz sr 7007 vs 7006

Reaction score
1.552
Για πειτε καμια γνωμη κι εσεις βρε παιδια. Αξιζει να δωσω τα 300+ για τον 7007; θα οδηγησει το pmc tb2 κεντρικο και ειτε audio spectrum μτχ τυπου sirene ειτε tannoy 601p (κι εδω καποια γνωμη για την επιλογη...) σα surround. Τα μπροστα ειναι τα pmc fb1i οδηγουμενα απο τελικο adcom gfa 555se.

Reaction score
1.552
Απάντηση: marantz sr 7007 vs 7006

Τελικα μετα απο πολυ ωριμη σκεψη παρηγγηλα τον 7007 καθως σαν καλο ψωνακι συνειδητοποιησα οτι η ζωη δεν εχει νοημα χωρις hdam, current feedback και πολλες αγνωστες λεξεις :)

Reaction score
30.045

Τελικα μετα απο πολυ ωριμη σκεψη παρηγγηλα τον 7007 καθως σαν καλο ψωνακι συνειδητοποιησα οτι η ζωη δεν εχει νοημα χωρις hdam, current feedback και πολλες αγνωστες λεξεις :)
Δεν είσαι καλό ψωνάκι , αλλά αυτό είναι άλλη κουβέντα.
Τα hdam όντως κάνουν δουλειά οπότε μην τα κοροϊδεύεις.
Γενικά θα σου έλεγα να ευχαριστηθείς αυτό που αγόρασες και οχι άλλες μπούρδες..........

Reaction score
1.552

Για πες για πες... μου αρεθουν οι παρατηρηθειθ βελτιωνομαι!
Σοβαρα και με διαθεση αυτοκριτικης αν θελεις εξηγησε μου τι εννοεις.

Reaction score
1.552

Εχω μεινει μ@λ@κ@ς literally.
Καπου κατι εχει χαθει. Τεσπα. Δε διατιθεμαι να συνεχισω τις μπουρδες αν και για να τις σταματησω θα βοηθουσε το να τις καταλαβαινα αλλα μαλλον η μπαλα ειναι καπου στην κερκυδα. Παντως υστεροβουλια η κατι τετοιο δεν υπαρχει στα ποστ μου.
Τωρα για το ελκυθρο... μαλλον δε βοηθησε και πολυ στο νημα που ανοιξα. ουτε και στην τροπη αυτου
Τον ενισχυτη τελικα τον επελεξα σα leap of faith στην εταιρια καθως απο τα στερεοτυπα specs η διαφορα δεν εδειχνε να δικαιολογει τη διαφορα χρηματων αλλα σε "λεπτομερειες" ειχε αλλα χαρακτηριστικα. τωρα αν τελικα αξιζε το +30% επι του πρακτεου δε θα το μαθω γιατι δεν εχω δυνατοτητα συγκρισης στο υπαρχον σεταπ. Και πονεσε λιγο το διακοσαπενηνταρι καθως ειναι τα μισα αποσο βρηκα τα analysis plus silver oval biwire για τα front

Reaction score
1.552

Η σχεφον οσο εχουν τα db1+ στο ebay που για surround θα καθοτανε τελεια :(

Reaction score
1.552

Κατα πασα πιθανοτητα θα παρω και τα analysis plus αφου ειναι καθαροτατα και ας τονιζουν λιγο παραπανω τα πριμα και κατι αντιστοιχο για surround εκτος και αν το autocorrection κανει θαυματα που δεν το βλεπω. Τα tannoy dc2 που εχω για περιφερειακα αφενος ως κολωνες δε βολευουν στο χωρο λογω διαρρυθμισης και αφετερου ειναι πολυ πιο lively αλλα και βρωμικα σε σχεση με τα pmc και ισορροπια χωρις να αλλαξω ηχεια δε βλεπω.η αληθεια ειναι πως κοντα στα 500 για καλωδια ηχειων για το παρον συστημα ειναι υπερβολη αλλα στα καλωδια μπορει να θεωρηθει τροπον τινα και σαν επενδυση αφου δεν παιζει να σου βγαλουν απ τον κωλο τους 8κ οπως στην εικονα η hd ma super duper wow.

Reaction score
433

Με το καλο να τον παραλαβεις! Τούμπανο ειναι !

Reaction score
1.552

Με σενα πρεπει να κανονισουμε μετα απο τις αδειες του αυγουστου να φερω τα ενισχυτικα μου να ακουσουμε τα ηχεια σου.

Reaction score
209

Κατα πασα πιθανοτητα θα παρω και τα analysis plus αφου ειναι καθαροτατα και ας τονιζουν λιγο παραπανω τα πριμα και κατι αντιστοιχο για surround εκτος και αν το autocorrection κανει θαυματα που δεν το βλεπω.
Τι ενισχυτή είχες πιο πριν τον σέβεν νταμπλ όου σέβεν;

Επειδή διαβάζω για βρωμιές και άλλα τινά, αναλόγως τύπου ηχείων, έχω να πω πως με τους σύγχρονους AVR οφείλουμε να ξεφύγουμε από τη λογική του πιουρ. :cautious:
Μιλάμε για ισοστάθμιση σε κάθε ηχείο ξεχωριστά, και άλλα φασικά κόλπα, που επιτέλους κάνουν το μηχάνημα να ενδιαφέρεται για το τι θα πουν τα ηχεία στο χώρο σου, και τι θα πει ο χώρος στα ηχεία.

Για μένα μην σπρώξεις τίποτε μέχρι να κάνεις τις δοκιμές σου. Ο AVR (το audyssey δηλαδή) θα κρίνει τι θα κάνει με το setup σου. Μετά βλέπεις... .

Reaction score
1.552

Ενα παλιο marantz sr7400 χωρις hdmi που τον ειχα συνδεδεμενο μεσω αναλογικων
Τα analysis plus ειναι καλωδια ηχειων για λειτουργια σε δικαναλο με το σετ των adcom. Απο καθαροτητα ελπιζω στο marantz αλλα συγκρατημενα φυσικα.

Reaction score
1.552

Ήρθε χτες! Κλασσικά έπρεπε να το παρακολουθώ καθημερινά με τα ΕΛΤΑ για να μην το παραλάβω Δευτέρα.
Πρώτες και πρώιμες εντυπώσεις:
Αρκετά καλή ποιότητα αλλά όχι κάτι ιδιαίτερα συγκλονηστικό.
Πολύ βολικό το application.
Καλούλι και το φωτειζόμενο χειριστήριο.
Το βασικό σετάρισμα χάρη στις οδηγίες ήταν αρκετά εύκολο. Μου έβγαλε τα μπροστινά out of phase το οποίο προσπέρασα αν και θα ξαναδώ με testing cd και σέταρε τα tannoy μεγάλα που Είναι αλλά είναι αρκετά στριμωγμένα στις γωνίες και επειδή κλωτσάει πολύ το bass reflex τα πήγα χειροκίνητα σε μικρά.
Σαν ηχητικό αποτέλεσμα με το audyssey, ο ήχος έσφυξε και ήρθε σε πολύ καλό βαθμό από πλευράς ομοιογένειας αλλά έχω γκρίνιες ως προς τα δυναμικά. Χρήζει όμως πέραν του περεταίρω ψαξίματος και στρώσιμο οπότε για αναλυτικότερες ηχητικές εντυπώσεις πρέπει να περάσει κανένας μήνας. Ειδικά λόγω αδείας σε λίγες μέρες, δε θα γράψει πολλές ώρες. Σίγουρα πάντως η παρουσία των αντικειμένων στη θέση ακρόασης είναι πολύ μα πολύ πιο συγκεκριμένη.

Staff online

• abcd
    Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος
  • Zizik
    Safety Last
  • loggeo
    Projectors

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
176.660
Members
38.587