Νκορίασις......πως λέμε ψωρίασις.

GF

Reaction score
27
Γιωργο προφανως εννοουν οτι, ασχετα απο την διακοπτικη λειτουργια των εξοδου, το εισαγωμενο σημα φτανει σε αυτα αλλα και ενισχυεται σε πληρες περιοδικο σημα. Ποτε κατα την θετικη πλευρα , ποτε κατα την αρνητικη. Η ουσια ομως, οπως και η αρχη λειτουργιας τους, ειναι διακοπτικη και οποσδηποτε μη γραμμικη μπροστα σε μια αυτη καθ αυτη ταξη Α !
:) αυτο μου ακουγετε σαν κατι που μονο ενα τμημα μαρκετινγκ θα ελεγε! :)
εστω...

Costas Coyias

Ημίθεος
Administrator
Reaction score
21.754
Γιατι η λειτουργεια τους ειναι διακοπτομενη, δηλαδη λειτουργουν η στον κορο η στην αποκοπη, σε αντιθεση με την ταξη Α που λειτουγουν στην γραμμικη περιοχη.

Πες μου τωρα γιατί τα τρανζίστορ εξόδου ενός ενισχυτή τάξης D λειτουργούν σε τάξη Α.
Βρε καλώς τον! Ακόμα σε εκνευρίζω, ε; Και μάλιστα, για κάτι που απευθυνόταν σε άλλον...

D

deleted user 10898

Guest
Σιγά ρε Βετούλη που πρέπει να το δικαιολογήσεις κιόλας .
Αν κάθε αλλαγή στο hifi χρειαζότανε και αιτιολόγηση τεκμηριωμένη θα ήμασταν συγγραφείς όλοι μας ;)
Τι λε ρε, αν δεν ΜΑΘΩ ΘΑ σκάσω....
Μόνο ο εαρ με φτοντιζει, άντε και ο Κογιας...

D

deleted user 10898

Guest
Η παπ@ρια πάντως πως τα διακόπηκα ειναι σε τάξη α δεν εχει καμία σημασία παρά μόνο για λόγους μάρκετινγκ. Αρνούμαι να πιστέψω πως ο Λιπινσκι βάφτισε τους διακοπτικους Α για να πουλήσει...

vlasis

Φωτογράφος!
Reaction score
7.669
Εγω ομως ποτε δεν εγραψα η ειπα οτι τα σκατο Ncore δεν επαιξαν καλα με τα σκατοηχεια μου στην κοντρα με τον Krell!!!!!

Απεναντιας..........μαλιστα απο καποιους εγινα μαλλον γραφικος ..........γραφοντας οτι τα θεωρω εξαιρετικα και οχι μονο για τα χρηματα που απαιτουνται για την αποκτηση τους!!!!!!

Reaction score
8.905
...σκατοηχεια του βλαση μας.....
...σκατοNCORE...
Βλάση μου, θεωρητικά έπρεπε να έπαιζε καλά αυτός ο συνδυασμός, όσον αφορά τις ανακλάσεις / αντηχήσεις / απορροφήσεις κλπ. του δωματίου σου... άλλωστε το λέει και ο σοφός λαός,
"Τα ξερά σκατά στον τοίχο δεν κολλάνε" :headbang: :gotcha:

Reaction score
3.899
Η παπ@ρια πάντως πως τα διακόπηκα ειναι σε τάξη α δεν εχει καμία σημασία παρά μόνο για λόγους μάρκετινγκ. Αρνούμαι να πιστέψω πως ο Λιπινσκι βάφτισε τους διακοπτικους Α για να πουλήσει...
Και πολύ καλά κάνεις μικρέ προβοκάτωρ!
Τα συγκεκριμένα ενισχυτικά ανήκουν στη σειρά pro και δε νομίζω ότι εκεί θάπαιζε παιχνιδάακια.... με τους στουντιάδες!
Άλλο να βάλει σπεσιαλ καπλαμάδες σε σειρά ηχείων που πρέπει να τοποθετηθούν σε σπιτικά καθιστικά και να χρεώσει ΑΑΑΑΛΛΕΣ τιμές, και άλλο σε ....αντιλαμβάνεστε φίλοι μου παντογνώστες-σημειολόγοι-συνομωσιολόγοι, έ?

vlasis

Φωτογράφος!
Reaction score
7.669
Βλάση μου, θεωρητικά έπρεπε να έπαιζε καλά αυτός ο συνδυασμός, όσον αφορά τις ανακλάσεις / αντηχήσεις / απορροφήσεις κλπ. του δωματίου σου... άλλωστε το λέει και ο σοφός λαός,
"Τα ξερά σκατά στον τοίχο δεν κολλάνε" :headbang: :gotcha:
αμα τα καρφωσεις ομως???????:lolsign::lolsign::lolsign::lolsign::lolsign:

Bhutia

Hidden Guru
Editor
Reaction score
57.504
Αναλογως υλοποιησης, τα τρανζιστορ ή φετ εξοδου λειτουργουν εως και σε SET (φουλ ταξη Α, για κομμουνιστες παλαιας κοπης, σκληροπυρηνικους).
Το ζήτημα γίνεται...χρονολογικό.Οι οριζόμενες ως γραμμικές ενισχυτικές τοπολογίες προϋπήρξαν των-υπό τον ίδιο πάντα ορισμό- μη γραμμικών,οπότε επικράτησε στη συλλογική συνείδηση η συνάρτηση με την παραδοσιακή γραμμικότητα των ιδιοτήτων λειτουργίας που αποδίδονται στην ΄΄τάξη Α΄΄,παρά με την αποστασιοποίηση σε σχέση με την πρώτη.

Αντιστρόφως ανάλογα,ο όρος ΄΄jacuzzi΄΄ επικράτησε να συνδέεται νοητά με το σύνολο των υδρομαλακτικών διατάξεων.

Bhutia

Hidden Guru
Editor
Reaction score
57.504
Μετα απο προσεκτικη μελετη στο υπαρχον νημα
...
5) ΝΟΜΙΖΩ οτι τελικα αυτο που πρεπει ολοι πλεον να αναγνωρισουν οτι η υποκειμενικοτητα ειναι αυτη που παραμενει,
6} Τελικα οι απανταχου κατατρεγμενοι hi-endαδες ακουγαν απο πολυ παλια οτι τα ρακ ακουγονται!!
Είναι ΄΄κατατρεγμένοι΄΄ ακριβώς από την...υποκειμενικότητά τους,στην οποία τείνουν να προσδίδουν υπερφυσικές ιδιότητες.

costas EAR

Δόκτωρ ΔιαXύσιος
Editor
Reaction score
137.060
Είναι ΄΄κατατρεγμένοι΄΄ ακριβώς από την...υποκειμενικότητά τους,στην οποία τείνουν να προσδίδουν υπερφυσικές ιδιότητες.
Υπερφυσικες δε θα πει τιποτα, εως αστρολογικες...

Reaction score
8.905
Συνέχεια.... "Χροιές" Νο.2...

ChrisHat:
Πολλοί φίλοι μου έφεραν CD για να ακούσουμε κομμάτια στην έκθεση. Με έκπληξη παρατήρησα πως το ποιό "σύγχρονο" CD ήταν του 1997 !!!
ChrisHat:
Δεν έχω πρόβλημα βέβαια με τα καλλιτεχνικά κριτήρια και γούστα του κοινού αλλά μιλώντας για Hi-Fi θα έπρεπε να ξέρουμε πως δεν είναι δυνατόν CD του 1997 με την τεχνολογία των A/D μετατροπέων της εποχής που συνέλαβαν την μίξη δεν γίνεται να είναι για παράδειγμα smooth

Θα είναι πάντα λίγο στεγνό, λίγο φωτεινό, λίγο ψυχρό κλπ
περαν της πλακας τωρα....αιχμες και τονισμενες υψιλες ελεγαν καποιοι και για τους Gryphon (τους παλαιοτερους) και τους Burmester που κοστιζουν πολυ πολυ ακριβα αλλα......ειπαμε...ειναι Χαιενταδικα trade marks...
Και όχι μόνο αυτά λέγαμε/πιστεύαμε (και εγώ)... αλλά τα “σκαλίζαμε” κιόλας... για να τα “βελτιώσουμε”!
ChrisHat:
Προσέξτε η μίξη μπορεί να έιναι εξαιρετική αλλά δεν γίνεται με την τεχνολογια μετατροπέων 15 χρόνια πρίν να την συλλάβεις, πόσο μάλλον με CD απο την δεκαετία του '80

Τι θα συμβεί λοιπόν ?

Αν ακούσεις το υλικό σε ένα εξαιρετικό σύγχρονο σύστημα , θα βγάλει τις αδυναμίες του μέσου
ChrisHat:
Αν το πάιξεις σε κάποιο σύστημα που στρογγυλεύει τις ατέλειες, θα το ακούσεις ποιό μουσικά μεν, αλλά τότε οι σύγχρονες εξαιρετικές ηχογραφήσεις δεν θα δείξουν την πραγματική τους ποιότητα

Κατ' αρχάς πρέπει αυτό να το γνωρίζουμε για να μην βαδίζουμε τυφλά.

Last edited:

platon

"Επαγγελματίας"
Reaction score
1.423
Τελικα ειμαστε πολυ μαζόχες...................... Δεν προκειται ποτε να ευχαριστηθουμε τη μουσικη μας.
Ολο μας τρωει ο κ@λος μας, παντα κατι μας φταιει. Ηχεια ειναι, ενισχυτες, καλωδια, οι εγγραφες ειναι,
παντα κατι φταιει. Και βλεπω κατι αλλους με ενα κ@λοσυστημα, που ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ
απολαμβανουν τη μουσικη τους (που μπορει να ειναι και FM radio).

Staff online

• Zizik
    Safety Last * tl;dr *
  • abcd
    Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος
  • xfader
    Segregation supporter

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
173.630
Members
38.211