Grimm Audio LS1

Reaction score
38
Μου κάνει εντύπωση αυτό... ο Παντελής δεν σου είπε και τι "κουμάσι" είναι...:prankster:
Tα καλύτερα μου είπε... το ίδιο και για σένα και για άλλα παιδιά...
(κοίτα μην μου χαλάσεις την εντύπωση μόνο :) )

Bhutia

Hidden Guru
Editor
Reaction score
58.838
Bλαση , πλακα κανουμε! Τουλαχιστον εγω. Μπουτια ,δεν πιστευω να τα εχεις παρει ; Αν υποψιαστω κατι τετοιο δεν θα σου ξαναμιλησω!!:drinks: :pΣ αγαπω ...kanaris6c33.

...Ηταν για τον παντων και αορατων φιλτατο [και το εννοω] Μπουτια!:smile:
Εννοείται....

gonis

Luger
Reaction score
12.222
Διακρίνω εορταστικό κλίμα τα τελευταία λεπτά...
Λόγω της αυριανής επετείου ;

Reaction score
2.566
Νίκο τον τελευταίο χρόνο συνέχιζα να γράφω σπανίως βέβαια δίπλα, για την ιστορία που λένε και επειδή εκτιμώ κάποια παιδιά φυσικά κι εκεί...αλλιώς το επίπεδο είναι ή κρατιέται -με τέτοιες διαχειριστικές πρακτικές- μάλλον χαμηλό, εκτός της diy κατηγορίας κατά την άποψή μου. Νιώθω δηλαδή, διαβάζοντας αρκετά θέματα εκεί, σαν ο ορθολογισμός, το "do it right" να μην τους αγγίζει, να μην τους ενδιαφέρει κατά κάποιον τρόπο...βασιλεύει η υποκειμενικότητα...Δεν σου κάνει εντύπωση που αρκετοί πιο σοβαροί, δεν γράφουν πια?
...εδώ από την άλλη, μπορεί να μου σπάνε προσωπικά τα νεύρα όταν μπαίνω στα πολιτικά :smg: και να γίνομαι κι εγώ ενδεχομένως απότομος προς κάποιους, κάποιες φορές, αλλά και μόνο που υπάρχει ανοχή στις αντιπαραθέσεις ακόμα κι εκεί που είναι και πιο σοβαρά τα θέματα, δείχνει πολλά για την ποιότητα της διαχείρισης και την συνειδητά διαφορετική νοοτροπία των ανθρώπων. Τουλάχιστον έτσι το εκλαμβάνω εγώ...

Last edited:

Reaction score
2.566
Κοίτα... το ηχείο μου είναι πιο πλήρες από μόνο του (χαμηλό) σε σχέση με σκέτα γριμμ χωρίς σαμπ, είναι ουδέτερο, πραγματικά απολαβάνω τις καλές ηχογραφήσεις, σαφώς βγαίνει φθηνότερο αν το φτιάξεις μόνος σου, το βρίσκω πιο όμορφο και κυρίως...το αγαπώ!! ...αλλά...ναι...από όσο (σχετικά λίγο) άκουσα τουλάχιστον...οι μετρήσεις του μάλλον αντικατοπτρίζουν την πραγματικότητα...

Last edited:

dapost

Rehdeko & Harbeth lover
Reaction score
11.468
Έλα ρε σεμνέ και ταπεινε, σκίζει ο οριωνας, αυτό έλειπε να τον αλλαζες!

Manos58

εγχειρισμένη
Reaction score
12.842
Θα είχε μεγάλο ενδιαφέρον να αναλάμβανε μια metric το κροσάρισμα του ηχείου σου και ncore την οδήγηση .
Και όχι μόνο το κροσάρισμα αλλά και την ισοστάθμιση των μονάδων ξέχωρα πριν το κρος .:sneaky:
Μεταξύ των 2 χαμηλών και του 8αριού θα γινότανε πολύ παιχνίδι:wink:

Reaction score
2.566
Θα είχε μεγάλο ενδιαφέρον να αναλάμβανε μια metric το κροσάρισμα του ηχείου σου και ncore την οδήγηση .
Και όχι μόνο το κροσάρισμα αλλά και την ισοστάθμιση των μονάδων ξέχωρα πριν το κρος .:sneaky:
Ναι, κρίμα που δεν θα γίνει μάλλον ποτέ...όπως και το να τα βάλω σε 100% σωστό χώρο...

Manos58

εγχειρισμένη
Reaction score
12.842
Ναι, κρίμα που δεν θα γίνει μάλλον ποτέ...όπως και το να τα βάλω σε 100% σωστό χώρο...
Το ποτέ είναι μεγάλη κουβέντα φιλαράκο .
Το σωστό ερώτημα είναι αν θα το άντεχες το πείραμα ;)

Reaction score
8.905
Θα είχε μεγάλο ενδιαφέρον να αναλάμβανε μια metric το κροσάρισμα του ηχείου σου και ncore την οδήγηση. Και όχι μόνο το κροσάρισμα αλλά και την ισοστάθμιση των μονάδων ξέχωρα πριν το κρος... .
Καλά εσύ μυαλό δεν βάζεις... σώνει και καλά... θες να ξεκινήσουν φασαρίες πάλι...
:headbang: :gotcha:

vlasis

Φωτογράφος!
Reaction score
7.741
Και που να δειτε οταν βαλλει λαμπα στην ανορθωση (το συζητανε στα νεα τους στο site)στο νεο της μοντελο η metric........αναλογικο εξωτερικο τροφοδοτικο ,dsd και billet μασιφ αλουμινιο στην δικαναλη εκδοση !!!!!!!
Στην αναμονη για.....νεες φωτιες και τσαμπουκαδες!!!!!

Reaction score
8.905
Και που να δειτε οταν βαλλει λαμπα στην ανορθωση (το συζητανε στα νεα τους στο site)στο νεο της μοντελο η metric........αναλογικο εξωτερικο τροφοδοτικο ,dsd και billet μασιφ αλουμινιο στην δικαναλη εκδοση !!!!!!!
Στην αναμονη για.....νεες φωτιες και τσαμπουκαδες!!!!!
Αυτό που ονειρεύεσαι είναι εδώ....

Ποτέ όμως δεν θα γίνει, για να σκάσεις από τη ζήλια σου:fuckyou::gotcha:

Τελευταια Μηνυματα

Staff online

• abcd
    Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος

Μέλη online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
174.661
Members
38.357