VLASSIS-S
Sιγμοειδής Νέμεσις
- Reaction score
- 14.057
Ζήτω !!!!!!!!!!!!!
Tα καλύτερα μου είπε... το ίδιο και για σένα και για άλλα παιδιά...Μου κάνει εντύπωση αυτό... ο Παντελής δεν σου είπε και τι "κουμάσι" είναι...![]()
Εννοείται....Bλαση , πλακα κανουμε! Τουλαχιστον εγω. Μπουτια ,δεν πιστευω να τα εχεις παρει ; Αν υποψιαστω κατι τετοιο δεν θα σου ξαναμιλησω!!![]()
Σ αγαπω ...kanaris6c33.
...Ηταν για τον παντων και αορατων φιλτατο [και το εννοω] Μπουτια!![]()
ΟΧΙΔιακρίνω εορταστικό κλίμα τα τελευταία λεπτά...
Λόγω της αυριανής επετείου ;
Ναι, κρίμα που δεν θα γίνει μάλλον ποτέ...όπως και το να τα βάλω σε 100% σωστό χώρο...Θα είχε μεγάλο ενδιαφέρον να αναλάμβανε μια metric το κροσάρισμα του ηχείου σου και ncore την οδήγηση .
Και όχι μόνο το κροσάρισμα αλλά και την ισοστάθμιση των μονάδων ξέχωρα πριν το κρος .![]()
Το ποτέ είναι μεγάλη κουβέντα φιλαράκο .Ναι, κρίμα που δεν θα γίνει μάλλον ποτέ...όπως και το να τα βάλω σε 100% σωστό χώρο...
Καλά εσύ μυαλό δεν βάζεις... σώνει και καλά... θες να ξεκινήσουν φασαρίες πάλι...Θα είχε μεγάλο ενδιαφέρον να αναλάμβανε μια metric το κροσάρισμα του ηχείου σου και ncore την οδήγηση. Και όχι μόνο το κροσάρισμα αλλά και την ισοστάθμιση των μονάδων ξέχωρα πριν το κρος... .
Αυτό που ονειρεύεσαι είναι εδώ....Και που να δειτε οταν βαλλει λαμπα στην ανορθωση (το συζητανε στα νεα τους στο site)στο νεο της μοντελο η metric........αναλογικο εξωτερικο τροφοδοτικο ,dsd και billet μασιφ αλουμινιο στην δικαναλη εκδοση !!!!!!!
Στην αναμονη για.....νεες φωτιες και τσαμπουκαδες!!!!!