Ο κακός μας ο καιρός

Reaction score
1.844
Αντιμέτωποι με ένα πρωτοφανές γι αυτούς φαινόμενο ήρθαν οι κάτοικοι του Καΐρου, καθώς χιόνισε στην πόλη τους για πρώτη φορά έπειτα από εκατό και πλέον χρόνια.

Μικροί και μεγάλοι Αιγύπτιοι ξεχύθηκαν στους δρόμους και απόλαυσαν το χιόνι το οποίο μέχρι πρότινος είχαν δει μόνο σε φωτογραφίες. Πολλοί, δε, ήταν αυτοί που απαθανάτισαν εικόνες και τις μοιράστηκαν μέσω των μέσων κοινωνικής δικτύωσης.

Πηγή.

Μελίδης Μιχάλης

Πρόεδρος ΕΒΒΕ
Reaction score
29.738
Ρε παιδιά ξύπνησα και μόλις βγήκα έξω είδα κατάπληκτος να χιονίζει μέσα στην πόλη!!! (Θεσ/νίκη)
Αυτή τη στιγμή ρίχνει αρκετά καλά.
Και άρχισε να το στρώνει.
Θα φτιάξουμε χιονάνθρωπο όπως πάει.

Reaction score
1.844
Πυκνό χιόνι στα ορεινά της Ηπείρου.

Ο χειμώνας αντιστέκεται. Ήδη χιονίζει στο Ζαγόρι, στις περιοχές του Βραδέτου, της Λάιστας του Βρυσοχωρίου, ακόμα και σε χωριά με χαμηλότερο υψόμετρο όπως οι Κήποι. Και στην Κόνιτσα παρόμοιο σκηνικό στα χωριά Φούρκα και Αετομηλίτσα,καθώς και στο Πληκάτι.Επίσης, χιονόπτωση σημειώνεται από χθες βράδυ και στα χιονοδρομικά κέντρα της Βασιλίτσας και του Ανηλίου Μετσόβου.

Πηγή.

Reaction score
1.844
Ας είναι και κάνα παλιοπαΐδι Βαγγέλη, συμβιβάζομαι. Αρκεί να συνοδεύεται με πατάτες στη χόβολη, μια σαλάτα εποχής και μια παλιονταμουτζάνα γιοματάρι. :rolleyes:

Zizik

Safety Last
Super Moderator
Reaction score
76.860
Εγώ είμαι ενθουσιασμένος με τον καιρό.
Έβρεξε πολύ, άφθονο χαλάζι, 17 βαθμοί τώρα.

Καθώς γυρνούσαμε απ' το φαγητό, έπεφτε τόσο χαλάζι που σταματήσαμε κάτω απο ένα πεύκο.

Reaction score
620
Εγω σημερα εζησα το απιστευτο. Οπως χαζευα τον πανικο απο κεραυνους σε μια πολυκατοικια σε αποσταση 100 μετρων περιπου (μπορει και παραπανω) επεσε κεραυνος σε μια κεραια νομιζω ηταν. Θορυβος απιστευτος και πεταχτηκαν αρκετες σαν σπιθες σε μεγαλη αποσταση. Δεν ειχα δει κατι παρομοιο αλλα να πω την αληθεια πιστευα οτι δεν θα υπηρχε κεραια μετα αλλα εζησε!!

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
174.199
Members
38.302
Νεότερο μέλος
ggianno88