Στην γωνια του antkots

Reaction score
1.815
Το σύστημα το έχω ακούσει σε διάφορα στάδια εξέλιξης.
Όμως κάθε φορά είναι και μια νέα εμπειρία. :hi:

Η χθεσινή ξεπέρασε και πάλι την προηγούμενη, που μου είχε αφήσει τις καλύτερες εντυπώσεις!
Το σύνολο απέδωσε όπως πρέπει να αποδίδει ένα σύστημα αξιώσεων.
Κορυφαία!:thumbsup:

Δύναμη, τσαμπουκάς και punch ήταν τα αναμενόμενα.
Δεν είχε αλλάξει τίποτα από τις προηγούμενες ακροάσεις σε αυτές τις παραμέτρους.

Το επιπλέον που εισέπραξα ήταν η χαρακτηριστική «μουσικότητα» που υπήρχε σε μικρότερες δόσεις πριν, αλλά προφανώς δεν έβγαινε στον απόλυτο τρόπο που έγινε χθες!

Πραγματικά δεν ξέρω τι βελτίωση έκανε το «αφεντικό», αλλά πλέον μπορώ να πω ότι την ισορροπημένη μελωδικότητα που μας έβγαλε χθες το σύνολο του συστήματος, την εισέπραττα για πρώτη φορά!

Μερικές μουσικές στιγμές από τις ακροάσεις...

(Ο Γιώργος από αριστερά και ο Βασίλης ο Τσαντουλής από δεξιά ακούνε με ιδιαίτερη προσοχή το μουσικό θέμα ενώ ο Αντώνης στη μέση αναμένει τις εντυπώσεις μας)

Reaction score
1.815
Θα το χαρακτήριζα με μια λέξη «Σύστημα Χαμελαίων».

Σε χαμηλές εντάσεις ιδιαίτερα με lounge μουσικά θέματα, το σύστημα είχε την ικανότητα να σε συνεπαίρνει μαζί με τα μουσικά δρώμενα και να απολαμβάνεις την ηρεμία με διάθεση χαλάρωσης και ευεξίας.

Σε υψηλές εντάσεις σε έβαζε (και πάλι) στο τρυπάκι να πειράξεις το + του volume!
Ήταν σα να σου έλεγε: «Καλά ρε! Δε μασάω! Χώσε μου γκάζια! Κότα είσαι?»

Είναι το σύστημα που μπορεί με ένα «volume down» στις χαμηλές εντάσεις να σε «χαϊδεύει», φέρνοντάς σου την ηρεμία που αναζητούσε το μυαλό σου από την πανικόβλητη μέρα που πέρασε, δημιουργώντας σου την απόλυτη αίσθηση χαλάρωσης από όλους τους γρόθους που σε περιτριγύριζαν στη δουλειά σου και στην προσωπική σου ζωή, ενώ σε δέκατα του δευτερολέπτου με ένα «volume up» να σε φτάνει στο αντίθετο άκρο …την απόλυτη τσίτα του οργασμού!!!!:thumbsup:

Είχαμε όλοι μας μαγευτεί από το χάιδεμα της μουσικής αλλά και τη μαζική επίθεση των ηχητικών πιέσεων (db τα λένε?):D, που μέχρι πρωίας ξεχάσαμε να επαναφέρουμε τα κινητά μας τηλέφωνα, από το αθόρυβο στο «δυνατό» (αστεία πράματα, ιεροσυλία… άκου «δυνατό»)!:roflmao:

(Εδώ μια άλλη προσεκτική ακρόαση με τον Κώστα τον Παππά και το Γιάννη...)

(...και ενώ ο μαιτρ Βασίλης Τσαντουλής "φωτογράφιζε" μουσικά το σύστημα, κρατώντας το remote..)

(...ο Αντώνης έδειχνε στο Γιώργο το κομμάτι του δίσκου που έπαιζε)

Last edited:

Reaction score
1.815
Καραγούσταρα με τη χθεσινή μάζωξη!

Η φιλοξενία του Αντώνη, το υπέροχο σύστημά του, η μοναδική διακόσμηση των τοίχων του σπιτιού, η μεγάλη του τρέλα για τα (πάνω από 1500) συλλεκτικά αυτοκινητάκια του, αλλά και οι όμορφες επικοδομητικές συζητήσεις που είχαμε με όλους, μου σφράγισαν με τη θετικότερη εντύπωση την πρώτη συγκέντρωση για το 2014!

Last edited:

Reaction score
1.815
Αντουάν χαίρομαι που απολαμβάνεις αυτό το υπέροχο σύστημα και είμαι ιδιαίτερα χαρούμενος, όταν αντιλαμβάνομαι ότι και οι φίλοι σου που καλείς κατά καιρούς να το ακούσουν, δείχνουν να είναι περισσότερο ευχαριστημένοι από εσένα!:hi:

Βρε σεις συμφορουμήτες!
Σας είπα ότι μου άρεσε ο ήχος του Αντουάν??:lolsign:

Reaction score
460
Nα εισαι καλα Σταματη για τα καλα σου λογια !!
Το συστημα απλα στρωνει και αναδεικνυει τον χαρισματικο του (παντα για εμενα) χαρακτηρα του,δεν εχω πειραξει η βελτιωσει τιποτα.
Ευχαριστω πολυ ολους τους φιλους που αποδεχτηκαν την εκτακτη προσκληση και μου προσφεραν μια ωραια βραδυα.
Ο "Γιωργος" που αναφερει ο Σταματης ειναι ο καλος φιλος Γιωργος Αθανασατος.
Θα το ξανακανουμε παιδια.......σας ευχαριστω πολυ και παλι !!
Υ.Γ......πλεον το κοντρολ δεν θα το εχω εγω σε καμια περιπτωση........τις ακουστικες εντασεις τις διαχειριστηκε ο Βασιλης Τσαντουλης.......

Reaction score
8.905
Ο Γιώργος από αριστερά και ο Βασίλης ο Τσαντουλής από δεξιά ακούνε με ιδιαίτερη προσοχή το μουσικό θέμα ενώ ο Αντώνης στη μέση....
Μπράβο και πάντα τέτοια....όντως ο Αντώνης στη μέση.... έχει αδυνατίσει... και του πέφτει το παντελόνι....:geek: :p :laugh:

Last edited:

Car_Audio_Test

Επαγγελματίας
Editor
Reaction score
869
Πράγματι, τα λόγια είναι λίγα,
είχα κι εγώ την τύχη σε παλαιότερη φάση να ακούσω το σύστημα του Αντώνη, η εμπειρία είναι μοναδική, είναι κάτι διαφορετικό, δεν θυμίζει τα δωμάτια των εκθέσεων που καθόμαστε όλοι σαν μουγκοί για να ακούσουμε αν το δοξάρι έχει αληθοφάνεια. Άσχετα αν είμαι λάτρης σε τέτοιου είδους ακροάσεις.

Ωστόσο τα πράματα αλλάζουν στο σύστημα του Αντώνη, είναι ζωντανά. Νιώθεις το real, το live σε ένα τεράστιο σαλόνι.

Με είχε προειδοποιήσει ο Vasilis M ότι θα ματώσουν τα αυτιά μου. Μιλάμε για γκάζια, πολλά γκάζια που δεν θα ξεχάσω που του ζήτησα να δώσει κι άλλη ένταση, κι άλλη ένταση, κι άλλη ένταση μέχρι που μου είπε ο Αντώνης πλέον είμαστε κοντά στα όρια. Όμως κι εγώ ήμουν στα όρια της αποχαύνωσης, δεν πίστευα ότι ακούω τόσο δυνατά και καθαρά χωρίς να με ενοχλήσει τίποτα, μα τίποτα. Δεν θες να τελειώσει το κάθε τραγούδι που επιλέγεις. Είναι σαν να ταξιδεύεις από συναυλία σε συναυλία.

Τρελό μπάσο σε ατελείωτες εντάσεις, πιατίνια και ντραμς λες και παίζει στο σαλόνι κάποια μπάντα.
Αναπαράγει τα πάντα χωρίς μα μου σου του, είτε παίζει δισκάκι είτε πικάπ.

Να είναι καλά ο φίλος μας και να απολαμβάνει αυτό το ηχητικό μεγαλείο.

Reaction score
1.720
To συστημα του Αντωνη ειναι απο τα καλυτερα που εχω ακουσει!! Αυτο που μου εκανε εντυπωση ειναι οτι παιζει τελεια και σε χαμηλες σταθμες!!!
Δεν γνωριζω τι αλλαγες εχουν γινει , αλλα ειμαι σιγουρος οτι θα ειναι ακομα καλυτερο.
Αντωνη να το χαιρεσαι το συστημα σου , και να δειχνεις με την σειρα σου σε ολο τον κοσμο τι σημαινει καλο συστημα. Μπραβο ξανα!!!!

zakman35

Επαγγελματίας
Reaction score
4.008
Συγχαρητήρια και από εμένα για τον Πολύ Όμορφο χώρο και το Πολύ Ωραίο σύστημα βέβαια.

Μια Φιλική συμβουλή, αν θέλεις να βελτιώσεις τον ήχο σου, θα πρέπει οπωσδήποτε να αλλάξεις την θέση των ηχείων σου.

Δεν θα στο έλεγα αυτό αν ο χώρος σου ήταν 20 τμ, αλλά επειδή βλέπω πως ο χώρος σου είναι πολύ μεγάλος, είμαι βέβαιος πως θα υπάρχουν και εναλλακτικές θέσεις.

Reaction score
8.905
Διαβάζοντας τα "νέα" δίπλα στο ACA...., μου ήρθε στο μυαλό αυτό, ότι ο "τυχερός" της υπόθεσης είναι ο Β. Τααντουλής, διότι μέσα σε 2 μέρες άκουσε 2 (μεγάλα) ηχεία της ίδιας εταιρίας αλλά μιας άλλης εποχής (και σχολής) το ένα από το άλλο. Το σύστημα του Αντώνη το έχω ακούσει αρκετές φορές, άλλωστε το έχω δηλώσει ότι είναι σε υψηλό επίπεδο με άπλετα γκάζια, αυτό λοιπόν που θα ήθελα να μάθω (από περιέργεια), είναι να μας περιγράψει (με λίγα λόγια) τα δυο συστήματα και που εντόπισε διαφορές ο Τσαντουλής.

Reaction score
1.815
Διαβάζοντας τα "νέα" δίπλα στο ACA...., μου ήρθε στο μυαλό αυτό, ότι ο "τυχερός" της υπόθεσης είναι ο Β. Τααντουλής, διότι μέσα σε 2 μέρες άκουσε 2 (μεγάλα) ηχεία της ίδιας εταιρίας αλλά μιας άλλης εποχής (και σχολής) το ένα από το άλλο. Το σύστημα του Αντώνη το έχω ακούσει αρκετές φορές, άλλωστε το έχω δηλώσει ότι είναι σε υψηλό επίπεδο με άπλετα γκάζια, αυτό λοιπόν που θα ήθελα να μάθω (από περιέργεια), είναι να μας περιγράψει (με λίγα λόγια) τα δυο συστήματα και που εντόπισε διαφορές ο Τσαντουλής.
To ηχείο που αναφέρεται στο ACA, δεν είναι καν original JBL, σύμφωνα με τις προδιαγραφές της...
Oπότε δεν καταλαβαίνω τι συγκριτικό διαφορών, ζητάς να σχολιάσει ο Τσαντουλής...:headbang:
Άσε που πάλι όταν ασχολείσαι με συγκρίσεις, βγαίνεις μονίμως ...:offtopic:

Reaction score
8.905
To ηχείο που αναφέρεται στο ACA, δεν είναι καν original JBL, σύμφωνα με τις προδιαγραφές της... Oπότε δεν καταλαβαίνω τι συγκριτικό διαφορών, ζητάς να σχολιάσει ο Τσαντουλής.Άσε που είσαι και ...:offtopic:
αυτό λοιπόν που θα ήθελα να μάθω (από περιέργεια), είναι να μας περιγράψει (με λίγα λόγια) τα δυο συστήματα και που εντόπισε διαφορές ο Τσαντουλής.
Το έχω γράψει ήδη, από περιέργεια και μόνο... και εάν αξίζει αυτή η ακριβή "ανακατασκευή"... που το είδες το off-topic...:confused: >:(

Reaction score
15.543
αντουαν σε πειραζει το γεγονος της πραγματικοτητας που δεν ειναι αλλη απο αυτη που λεω.....η δεν ισχυει;

το οτι μαμαει ολοι το λενε..... αλλα δεν λενε παρακατω...
.....ολοι χαιδευεστε ...:p

οπως...οτι απο τα jbl....αυτα που εχω παιζουν μονο.....
.....ολα τα αλλα ειναι φολες.......αυτο δεν ειπες ;

εισαι και εσυ μια περιπτωση οπως οι αλλες .....τα δικα μου ειναι τα καλυτερα.....

οταν τραβαει η εικονα πανε περιπατο πολλα αντουαν δεν χρειαζεται να γραψεις κατι αλλο...

Gojakla

Αρχαιολάγνος πιουριτανίστας
Reaction score
7.491
Εγώ πάντως ζήλεψα το χαι εντ τραπέζωμα που είδα στις φώτο...
Νιαμ νιαμ νιαμ...

Πράγμα που υποδηλώνει χαι εντ φιλοξενία με πλούσιες και ζεστότατες μεσουψηλές και χορτάτες χαμηλές! :p

Costas Coyias

Ημίθεος
Administrator
Reaction score
21.896
...
Και το γεγονός αυτό μου προκαλεί λύπη, όπως λύπη μου προκαλεί και που βλέπω μεγάλους ανθρώπους, με τη διπλάσια ηλικία από μένα να φέρονται και να μιλούν σαν παιδάκια που τους κρίνουν το παιχνίδι τους, λες και είναι αυτό πια το πιο σημαντικό πράγμα στον κόσμο και να ξεκατινιάζονται βάλοντας αδίκως προς γνωστούς και αγνώστους...ενώ θα όφειλαν να πουν -πρώτα στον εαυτό τους- ένα "χέστηκα" και να είναι χαλαροί, όπως αρμόζει σε ανθρώπους με ωριμότητα και αυτοπεποίθηση για τις επιλογές τους, που τους αρκεί το ότι οι ίδιοι είναι ικανοποιημένοι....αλλά μάλλον ζητάω πολλά για το -σε μεγάλο βαθμό- ψυχαναγκαστικό αυτό χόμπυ....
.

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
173.872
Members
38.252
Νεότερο μέλος
Der Pharao