- Reaction score
- 77.241
Το 1 και το 3 είναι με νομίζω.Μη ξεχνάς ότι οι τιμές και των τριών, είναι χωρίς μπαταρίες και φορτιστή.
Το 1 και το 3 είναι με νομίζω.Μη ξεχνάς ότι οι τιμές και των τριών, είναι χωρίς μπαταρίες και φορτιστή.
Σημαντικό αυτό και με ψήνει και η χωρητικότητα του.Το Aspire Nautilus είναι η καλύτερη περίπτωση απροβλημάτιστου ατμοποιητή. Δεν έχει "βράσιμο", δεν "καίει" στο στόμα. Ακόμα κι όταν χαλάει η αντίσταση, η μόνη ένδειξη δεν είναι το κάψιμο στο στόμα, αλλά το ότι μειώνεται δραματικά η παραγωγή ατμού.
Για υγρά καπνιστικά σκέφτομαι και εγώ.Από υγρά, εκείνα που με ικανοποίησαν είναι μόνο τα καπνικά (bright tobacco, turkish tobacco, dusk).
Kαλή αρχή!
Στο 1, το συγκεκριμένο μαγαζί που έβαλε ο Γιώργης, δίνει μπαταρία και φορτιστή μαζί. Καλό αυτό γιατί συνήθως δε δίνουν.Το 1 και το 3 είναι με νομίζω.
Αυτό ατμίζω αρκετό καιρό τώρα.RY69/Atmos lab επίσης ουδέτερο
Το evic είναι πολύ καλό, 1 μήνα τώρα που το έχω δεν έχω κανένα παράπονο. Το μόνο του ελάττωμα είναι ότι θέλει προσοχή όταν βιδώνεις και ξεβιδώνεις τον ατμοποιητή ναι μην βάλεις πολλή δύναμη και βγάλεις και την βάση μαζί.
κάποιος που να έχει αντικαταστήσει old holborn μπλέ?
ή κάποια βαριά νωπή σκούρα ποικιλία καπνού?
τι υγρό θα προτείνατε?
Η προσωπική μου γνώμη είναι να μην δοκιμάσετε αρώματα που έχουν γεύση καπνού. Τουλάχιστον όταν πρωτοξεκινάτε να ατμίζετε.Καλημέρα, έχετε υπόψη σας κάποιο υγρό που να φέρνει σε craven??
Τώρα δηλαδή πόσα μπισκότα κανέλλας ατμίζεις την ημέρα...Και κάπνιζα 2-3 πακέτα την ημέρα...
...2ος μήνας με cinnamon and cookies..
Πολύ δύσκολο να πετύχεις την ίδια γεύση .Καλημέρα, έχετε υπόψη σας κάποιο υγρό που να φέρνει σε craven??
Είσαι θεός , αυτή είναι η μάρκα απλά υπάρχει ένα kit για αρχάριους.Δώσε μας λινκ που το βρίσκεις εκτός Ελλάδος, αν δεν εννοείς αυτό.
ΟΔεν χρειάζεται να πάρεις αυτό.
Μπορείς όλα αυτά να τα πάρεις ξεχωριστά και μάλιστα
όποια μάρκα μπαταρίας και φορτιστή θες.
Ο ατμοποιητής που δίνει στο πακέτο, αν σου αρέσει, είναι αυτός: http://www.vaporsolutions.gr/clearomizers/369-protank-ii-bcc-kanger.html
Το mod αυτό ίσως είναι ότι καλύτερο κυκλοφορεί, γι αυτό και είναι ακριβό.
Φυσικά μπορείς να αγοράσεις και άλλη μάρκα αρκετά φθηνότερη.
Ευχαριστώ για τις πληροφορίες , εναλλακτικά τι συνδυασμό θα πρωτινές .Δεν χρειάζεται να πάρεις αυτό.
Μπορείς όλα αυτά να τα πάρεις ξεχωριστά και μάλιστα
όποια μάρκα μπαταρίας και φορτιστή θες.
Ο ατμοποιητής που δίνει στο πακέτο, αν σου αρέσει, είναι αυτός: http://www.vaporsolutions.gr/clearomizers/369-protank-ii-bcc-kanger.html
Το mod αυτό ίσως είναι ότι καλύτερο κυκλοφορεί, γι αυτό και είναι ακριβό.
Φυσικά μπορείς να αγοράσεις και άλλη μάρκα αρκετά φθηνότερη.