Τι είδαμε, τι θα δούμε

Reaction score
28
http://www.imdb.com/title/tt1959490/?ref_=fn_al_tt_1
NOE αρκετα καλη θα ελεγα αλλα και με αρκετες υπερβολες στην φαντασια και με συγκινηση κιολας στο τελος.περιμενα τον χοπκινς να εχει μεγαλυτερο και καλυτερο ρολο σαν ηθοποιαρα που ειναι αλλα καλη στο γενικο συνολο.
6,5/10

Zizik

Safety Last * tl;dr *
Super Moderator
Reaction score
76.289
Μην τους ακους ΣΩΤΗΡΑΚΗΣ κι αυτοι βλεπουν ταινιες του '40-60 αλλα δεν το γραφουν:p
Βεβαίως βλέπω και συνεχώς, το σχόλιο ήταν για τις ταινίες που δεν έχει δει ο Σωτηράκης γιατί είναι πλανεμένος(η).
Το Godfather Trilogy το ξαναείδα προ τριμήνου σερί.

xfader

Segregation supporter
Administrator
Reaction score
90.762
Πώς βλέπετε ταινίες που έχουν γυριστεί πριν το 2013; :)

Reaction score
16.073
Πάω στοίχημα ότι ούτε το νονό έχει δει ο Σωτήρης! :)

Εχω δει σκηνές του κι ειναι σαν να το εχω δει όλο.:D

Τον εχω αγορασμένο ομως σε δερματινη θήκη.στα γεράματα τι θα κανω?Θα βλέπω τριλογίες και σειρές.:p

Reaction score
16.073
Βεβαίως βλέπω και συνεχώς, το σχόλιο ήταν για τις ταινίες που δεν έχει δει ο Σωτηράκης γιατί είναι πλανεμένος(η).
Το Godfather Trilogy το ξαναείδα προ τριμήνου σερί.
Πλανεμενη εισαι εσυ!:D

melina

Cargo 200
Reaction score
42.881
Snowpiercer (2013), 3/10

Επιφανειακή προσέγγιση με ρηχή,απλοϊκή, μανιχαϊστική αντίληψη περί 'συστήματος'. Σενάριο της πλάκας, ερμηνείες του κώλου και σκηνοθεσία για κλάματα. Δεν προσφέρει ούτε κάποια ελάχιστη συγκίνηση ως θέαμα. Με λίγα λόγια τσάμπα έκαψε η λάμπα.

abcd

Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος
Super Moderator
Reaction score
100.805
:o

Κι έχει καλή βαθμολογία!

melina

Cargo 200
Reaction score
42.881
:o

Κι έχει καλή βαθμολογία!
πολύ πιθανόν κάποιοι να βρίσκουν μέσα στην ταινία βαθιά νοήματα και εξηγήσεις για τον κόσμο γύρω τους, να τους συγκινεί η ιστορία, να εξάπτεται η φαντασία τους...χίλια δυό που δεν μπορώ εγώ να δω με το φτωχό μου το μυαλό.

MaxHeadroom

Moderator
Moderator
Reaction score
10.721
Snowpiercer (2013), 3/10

Επιφανειακή προσέγγιση με ρηχή,απλοϊκή, μανιχαϊστική αντίληψη περί 'συστήματος'. Σενάριο της πλάκας, ερμηνείες του κώλου και σκηνοθεσία για κλάματα. Δεν προσφέρει ούτε κάποια ελάχιστη συγκίνηση ως θέαμα. Με λίγα λόγια τσάμπα έκαψε η λάμπα.
Και πολύ βάζεις. Είχα να διακόψω ταινία, ούτε θυμάμαι κι εγώ πόσο καιρό...

xfader

Segregation supporter
Administrator
Reaction score
90.762
Αααα, κάποιος σαν τον Xfader δηλαδή; :D
Σε άλλο φόρουμ κάποιοι θλιβεροί αριστεροί είδαν το Snowpiercer και συγκλονίστηκαν. Αυτό ήταν αρκετό για να διαγραφεί από τη λίστα των ταινιών μου. Αυτή η πάλη των τάξεων ούτε σε ταινία δεν πείθει τελικά.

MaxHeadroom

Moderator
Moderator
Reaction score
10.721
Σε άλλο φόρουμ κάποιοι θλιβεροί αριστεροί είδαν το Snowpiercer και συγκλονίστηκαν. Αυτό ήταν αρκετό για να διαγραφεί από τη λίστα των ταινιών μου. Αυτή η πάλη των τάξεων ούτε σε ταινία δεν πείθει τελικά.
Και να σκεφτείς ότι αυτό είναι το μικρότερό της μειονέκτημα: όπως αναφέρθηκε νωρίτερα, η όλη παραγωγή θυμίζει σχολική παράσταση.

xfader

Segregation supporter
Administrator
Reaction score
90.762
Και να σκεφτείς ότι αυτό είναι το μικρότερό της μειονέκτημα: όπως αναφέρθηκε νωρίτερα, η όλη παραγωγή θυμίζει σχολική παράσταση.
Τι να μας πει η παραγωγή μπροστά στο βαθύτερο νόημα; Ζήτω η επανάσταση! :D

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
173.544
Members
38.195
Νεότερο μέλος
Polatof