I
iason
Guest
Ανοίγω προσεχτικά ένα θέμα πού πολλούς μπορεί να τούς ξυνίσει και εμένα βέβαια όταν συνεχίζουμε και μιλάμε γιά ποιότητα HI end και δεν συμαζεύεται και είμαστε πρόθυμοι να πληρώσουμε ένα μεγάλο ποσό για να αποκτήσουμε ένα ποιοτικό ζυεγάρι ηχεία το οποίο τα μεγάφωνα δεν είναι καν κολημένα με τα καλώδια αλλά με κλίπς συνδετήρες,Ενδεικτικά αναφέρω μερικές εταιρείες και πρώτη και καλύτερη την Bowers wilkins που κάπου στο φόρουμ είχε και φάν κλάμπ,έχοντας δεί το βίντεο στο u-tube πού η ίδια εταιρεία ανέβασε οτι τα μεγάφωνα δεν είναι κολημένα !!!!!!!!!!! Καί αναρωτιέμαι τώρα εγώ ο κακομοίρης εάν μία Bowers Wilkins δεν κολλά τα 802D με ένα κόστος 10000 ευρώ εγώ πού εδωσα 1500 και πήρα τα Quadral m40 τί να περιμένω;
Αλλη εταιρεία Dali ,dali epicon 10000 !!!! και φυσικά και η quadral που είμαι κάτοχος ,και μπορούμε να γ΄ραφουμε ονόματα μέχρι το πρωί.Αυτά σας εύχομαι καλό βράδυ και σκεφτείται πρίν βάλετε τα 10000 γιά αγορά HI END ηχείων!!!!!!!!!! η μήπως είμαι λάθος και γιατί;
Αλλη εταιρεία Dali ,dali epicon 10000 !!!! και φυσικά και η quadral που είμαι κάτοχος ,και μπορούμε να γ΄ραφουμε ονόματα μέχρι το πρωί.Αυτά σας εύχομαι καλό βράδυ και σκεφτείται πρίν βάλετε τα 10000 γιά αγορά HI END ηχείων!!!!!!!!!! η μήπως είμαι λάθος και γιατί;