Γράψε ό,τι σκέφτεσαι αυτή τη στιγμή

rose.athens

Not in the mood Mod
Super Moderator
Reaction score
98.522
Επρεπε να σκοτεινιάσει για να κοψουν το ρευμα?
Πόσο ξευτιλισμένοι...
Και για σήμερα προβλέπεται 9-10 το βράδυ Νίκο. Αν έχει παράταση, έλα να τη δεις σε μένα. Έχω γεννήτρια. :p

Reaction score
1.842
Σήμερα πήγαν όλοι για μπάνιο :oops: ή έχουν διακοπή ρεύματος. Νέα μηνύματα με το σταγονόμετρο. :idk:

abcd

Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος
Super Moderator
Reaction score
100.807
Έχεις δει ποτέ πολλά μηνύματα τις Κυριακές;

Μόνο όταν έχει αποτελέσματα εκλογών! :whistling:

Manos58

εγχειρισμένη
Reaction score
12.841
Η παίζει ο Ολυμπιακός.....αν και το αποτέλεσμα είναι γνωστό πάντα από πριν :rolleyes:

abcd

Super Moderator
Reaction score
100.807
Όχι όταν παίζει, αλλά όταν χάνει μαζεύονται όλοι! :vinsent:

Reaction score
1.842
Ετούτη τη Κυριακή παράγινε. Πήγαν όλοι στα πουρνάρια. Δεν είμαι καθόλου ευχαριστημένος. :p

Reaction score
1.842
Εμ, πάντα υπάρχει μια εξήγηση για τους γνωρίζοντες. Ενώ εμείς οι άμπαλοι ψαχνόμαστε. :p

Δεν δίνω ευχές, υπάρχει παλαϊκή απαίτηση για ξεχωριστό θέμα, με φώτοζ και ούλα τα μπερικέτια. :party:

Reaction score
11.118
Δεν ήμανε από άποψη. Τώρα μου πέρασε και επανήλθα. Αλλά αυτό το άσπρο theme ΔΕΝ ΠΑΛΕΥΕΤΑΙ!!!!

Costas Coyias

Ημίθεος
Administrator
Reaction score
21.741
Είπα κι εγώ ρε παιδί μου να τη μετρήσω, να δω πόσο μεγάλη την έχω. Πόσα χιλιοστά τελοσπάντων. Οι άλλοι δηλαδής πώς τη μετράνε! Εγώ στην απέξω; Μιας που βρέθηκε εύκαιρο ένα απ’ αυτό το πωστολέν, ένα μετρητήρι να πούμε, σταδιαλαδεβαριέσαι λέω, ας τη μετρήσω.

Ε, την ξεγύμνωσα, την άπλωσα στο τραπέζι καλά –καλά και την τύλιξα. Πάτησα και το start. Έκανε το μαραφέτι πιρρρρρρρ, πορρρρρρ, ξανα-πιρρρρρρρρρρ, φούσκωνε ξεφούσκωνε, τελοσπαντωνκατιμαλακιεσεκειπέρα, έβγαζε κάτι νούμερα, μπλιν μπλον κάτι καρδούλες αναβόσβηναν σε μια χαζο-οθόνη, και χλατς, μου βγάζει ραπόρτο. Δέκα μισό με έξι. Και πού! Στην καλή τη χερούκλα, τη δεξιά, αυτή που δέρνω τους χαϊεντάδες. Στην αριστερή θα ήταν ακόμα μικρότερη. Αυτά έχουν οι διακοπές με αχαλίνωτο σεξ. Χρειάζομαι επειγόντως κεφτεδάκια κοκκινιστά με πουρέ…

abcd

Super Moderator
Reaction score
100.807
Χαλασμένο πρέπει να ήταν.

Τέτοια νούμερα βγάζει στα 15χρονα βρε.

Reaction score
3.491
Λαϊκογκόμενες της διπλανής πόρτας και λιγούρια που ψάχνουν απεγνωσμένα να υπερκαλύψουν τα στερητικά τους

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
173.551
Members
38.196
Νεότερο μέλος
nikos3391