ncore και προενισχυτης

Y

Yiannis_B

Guest
Εχει λαλησει ο κοσμος με αυτη την κριση μου φαινεται..τι να πω? κριμα..
Δεν νομίζεις ότι είναι κάπως, να αποκαλείς κάποιον λαλημένο λόγω κρίσης, κατόπιν εορτής, και χωρίς να έχει την δυνατότητα να σου απαντήσει?

zakman35

Επαγγελματίας
Reaction score
4.008
Να ρωτήσω και εγώ κάτι,

Γιατί έχετε φαγωθεί με την οδήγηση και την υπεροδηγηση των ncore, σας χρειάζονται τόσα πολλά watt?

Reaction score
13.541
Δεν νομίζεις ότι είναι κάπως, να αποκαλείς κάποιον λαλημένο, κατόπιν εορτής, και χωρίς να έχει την δυνατότητα να σου απαντήσει?
Δεν αποκαλω τον αλεξ λαλημενο..αν εννοεις αυτον..ποτε δεν μου αρεσει να γραφω ασχημα πραγματα για καποιον εδω μεσα..αν και εχω ακουσει δοξα τον θεο ενα σωρο..γενικα για το κλημα αναφερομαι..για αυτο γραφω ο κοσμος..για το πως ξεκιναει ενα θεμα και που φτανει στο τελος..απο τα νευρα που βγαινουν εδω μεσα...παντος καλα εκανες που το ανεφερες

Reaction score
13.541
Δεν έχω σκοπό να συνεχίσω τίποτα. Και έχω καλή διάθεση. :rolleyes:
και γιατι να μην εχεις? αν ειναι να χαλιεσαι για τους ενισχυτες..πεταξε τους απο το παραθυρο..

Reaction score
677
Δεν αποκαλω τον αλεξ λαλημενο..αν εννοεις αυτον..ποτε δεν μου αρεσει να γραφω ασχημα πραγματα για καποιον εδω μεσα..αν και εχω ακουσει δοξα τον θεο ενα σωρο..γενικα για το κλημα αναφερομαι..για αυτο γραφω ο κοσμος..για το πως ξεκιναει ενα θεμα και που φτανει στο τελος..απο τα νευρα που βγαινουν εδω μεσα...παντος καλα εκανες που το ανεφερες
Σωστός...!!:thumbsup:

Reaction score
1.766
Να ρωτήσω και εγώ κάτι,

Γιατί έχετε φαγωθεί με την οδήγηση και την υπεροδηγηση των ncore, σας χρειάζονται τόσα πολλά watt?
ελα ντε; τα ιδια ισχυουν για ολους τους τελικους.

Reaction score
8.879
O Alex Zapantis πήγε ολιγοήμερες διακοπές
κριμα ,ειχα προλαβει να αγορασω πατατακια,μπυριτσα και ποπ κορν για να δω την συνεχεια:D

το προβλημα ξεκινα οταν ....... μετρανε σωστα, οδηγουνται σωστα αλλα στο αυτι δεν μου καθονται καλα.

Reaction score
677
δεν πιστευω να με δουλευεις κυριε Λευτερη...εεεεεε?
Όχι βέβαια. Δυστυχώς αυτό συμβαίνει εδώ.... όπως ακριβώς το λες.
(μην παρασύρεσαι που διαφωνούμε στα πολιτικά. Όταν συμφωνώ με κάτι συμφωνώ και επαυξάνω όποιος κι αν το λέει):thumbsup:

Reaction score
13.541
Όχι βέβαια. Δυστυχώς αυτό συμβαίνει εδώ.... όπως ακριβώς το λες.
(μην παρασύρεσαι που διαφωνούμε στα πολιτικά. Όταν συμφωνώ με κάτι συμφωνώ και επαυξάνω όποιος κι αν το λέει):thumbsup:
πλακα σου εκανα..:)

Reaction score
488
κριμα ,ειχα προλαβει να αγορασω πατατακια,μπυριτσα και ποπ κορν για να δω την συνεχεια:D

.
Περνατε καλα τρωγοντας πατατακια , πινωντας μπυριτσες και διαβαζοντας τις συκοφαντιες και τις προσβολες που λεει καποιος ... τι να πω ! μου κανει εντυπωση .

Y

Yiannis_B

Guest
Μου 'ρθε νέο χόμπυ. Θα βάλω τον translator, και θα μπαίνω σε ρωσσικά sites για audio....:rolleyes:

....ότι θα 'ναι ακόμα καλύτεροι από μας...:roflmao:

Last edited by a moderator:

VLASSIS-S

Sιγμοειδής Νέμεσις
Reaction score
14.059
Περνατε καλα τρωγοντας πατατακια , πινωντας μπυριτσες και διαβαζοντας τις συκοφαντιες και τις προσβολες που λεει καποιος ... τι να πω ! μου κανει εντυπωση .
Για τις προσβολες συμφωνω απολυτα, τις συκοφαντιες που τις ειδες?

Reaction score
8.879
επειδη στην δουλεια ημουνα αφελης και με εκμεταλλευτηκαν ...καποια στιγμη την ψωνισα και τα ειπα οπως επρεπε να τα πω για να μην περνανε για μαλακα και να σε πω με σεβονται πιο πολυ.

επειδη ο ελληνας δεν σεβεται καποια πραγματα.......μην εκλαμβανεις ως αδυναμια οτι εχω χαμηλο προφιλ. λοιπον αμα δεν εχεις χιουμορ που πραγματικα ειναι ειδος προς εξαφανιση στο σοβαροφανες κυκλο του χαι εντ .....τι να πω!

Τελευταια Μηνυματα

Staff online

• abcd
    Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
173.873
Members
38.253
Νεότερο μέλος
Socky