ncore και προενισχυτης

Reaction score
488
επειδη στην δουλεια ημουνα αφελης και με εκμεταλλευτηκαν ...καποια στιγμη την ψωνισα και τα ειπα οπως επρεπε να τα πω για να μην περνανε για μαλακα και να σε πω με σεβονται πιο πολυ.

επειδη ο ελληνας δεν σεβεται καποια πραγματα.......μην εκλαμβανεις ως αδυναμια οτι εχω χαμηλο προφιλ. λοιπον αμα δεν εχεις χιουμορ που πραγματικα ειναι ειδος προς εξαφανιση στο σοβαροφανες κυκλο του χαι εντ .....τι να πω!
Και τι σχεση εχουν αυτα που τραβηξες στην δουλεια σου με το θεμα εδω στο site , εσυ δειχνεις οτι δεν σεβεσαι καποια πραγματα και δεν ξεχωριζεις το χιουμορ απο αλλα πραγματα .

Reaction score
488
Για τις προσβολες συμφωνω απολυτα, τις συκοφαντιες που τις ειδες?
Ε δεν ειναι συκοφαντια να σε αποκαλει καποιος μεσα σε 3-4 ποστ πανω απο δεκα φορες αγραμματο μαστρο μητσο και να μην εχει κανενα σοβαρο επιχειρημα στο τελος για να αποδειξει για τι το λεει αυτο , αλλα μιλαει με επιχειρηματα του τυπου αναδραση - θερμοσιφωνα !! .

Reaction score
8.879
Και τι σχεση εχουν αυτα που τραβηξες στην δουλεια σου με το θεμα εδω στο site , εσυ δειχνεις οτι δεν σεβεσαι καποια πραγματα και δεν ξεχωριζεις το χιουμορ απο αλλα πραγματα .
παρατα με και μην ασχολεισαι μαζι μου ......καταλαβες?

Reaction score
1.145
Παιδιά, αλήθεια μερικές φορές ξεχνάτε ότι το avsite.gr το βλέπει πολύς κόσμος και όχι μόνο τα 20-30 άτομα που γράφουν πιο συχνά. Μπαίνω λοιπόν σε ένα thread να διαβάσω για τα ncore και παρακολουθώ κάποια άτομα που δεν ξέρω να τσακώνονται για ένα θέμα που δεν ξέρω λες και είναι μόνοι τους.
Το avsite, θέλω να πιστεύω, δεν είναι μόνο η παρέα των 30 ατόμων αλλά και όλων αυτών που μπαίνουν καθημερινά και χαζεύουν τα θέματα χωρίς να γράφουν.
Ας έχουμε λοιπόν αυτό στα υπ'όψιν για να μην ξεφτυλίζονται έτσι τα threads.

Reaction score
1.659
Παρακολουθώ εδω και μέρες το θέμα αυτό με ενδιαφέρον!
Είχα τα ncore, αγορασμένα απο τον Βλάση τον φίλο μου! Έπαιζαν υπέροχα με τον βελτιωμένο Alexander. Ο λόγος που τα έδωσα στον Γιάννη που έχει ανοίξει και το θέμα, όχι για τα δικά μου αλλά για ένα άλλο ζευγάρι που έχει πάρει, είναι ότι την δεδομένη στιγμή χρειαζόμουν μετρητά που μου πρόσφερε και είχα την επιλογή να πάρω νέους ενισχυτές με μέρος των χρημάτων και με τράμπα μηχανήματος. Θεωρώ ότι για τα χρήματά τους είναι ευκαιρία, αν συνδιαστούν με τον κατάλληλο προενισχυτή.
Σέβομαι την γνώμη κάθε ανθρώπου εδώ μέσα, γραμματιζούμενου ή αγγράμματου άσχετα αν είναι διαφορετική απο την δική μου. Για τα class D διαφωνήσαμε πολλές φορές με τους φίλους μου Τάκη, Κώστα και Σταμάτη μεταξύ ποτού και φαγητού, όπως και συμφωνήσαμε σε πολλά πράγματα, όπως το περί ορέξεως κολοκυθόπιτα και ότι το χόμπυ μας είναι για να μας δίνει χαρά και όχι να μας βάλει σε αντιπαραθέσεις. Πάντα σε κόσμια επίπεδα και με καλαμπούρι!
ΔΕΝ ΔΕΧΟΜΑΙ όμως τους τραμπουκισμούς κάποιων, όσο γνώστες και να είναι (και είναι) και τους απαράδεκτους χαρακτηρισμούς περί dela@σκατά, κρυφού μαέστρου και αγράμματου μαστρομήτσου...Αποδείξτε ότι είστε καλλιεργημένοι και γνώστες με διαφορετικό τρόπο.Εγώ διάλεξα τους φίλους μου απο εδώ μέσα(αυτούς που διάλεξα) γιατί έχουν μιά διαφορετική ποιότητα ανθρώπου όπως και πάρα πολλά άλλα παιδιά εδώ μέσα.Διαφωνώ με την αποστασιοποίησή τους γιατί δεν μου αρέσει να κάνω την χάρη σε κανένα. Όμως σίγουρα δεν είναι τυχαία η αποστασιοποίηση....
Αυτά τα ολίγα με το όνομά τους...

Reaction score
1.720
Καλημερα σε ολους. Η καλημερα ισχυει ακομα και σε αυτους που δεν μπορουν να γραψουν.
Νομιζω οτι πρεπει να παρει καπου εδω ενα τελος αυτο το ΛΑΘΟΣ.
Επισης θα ηθελα να πω και κατι . Ολα αυτα τα χρονια που μπαινω - γραφω σε ολα τα Ελληνικα φορα γνωρισα παρα πολυ κοσμο. Πολλοι απο αυτους ειχαν παρα πολυ γνωση, αλλοι λιγοτερη, και αλλη την περιοριζαν σε κατι που ειχαν ασχοληθει ισως λιγο παραπανω.
Ποτε , ομως ποτε, δεν διαπιστωσα οτι ολα αυτα τα παιδια που προσφεραν με τον ενα η αλο τροπο ηταν ΛΑΜΟΓΙΑ ΤΥΧΟΔΙΩΧΤΕΣ και οτιαλλο.
Γνωρισα ανθρωπους που κυριως ειχαν τους ιδιους προβληματισμους γυρω απο το χομπι μας , αλλα και το πως παλαιυουν σημερα να σταθουν και επιβιωσουν.
Γνωρισα και εδω πολυ καλους φιλους που σιγουρα διαφωνουσαμε σε πολλα αλλα οταν βρισκομασταν απο κοντα το φιλικο περιβαλον ηταν τετοιο που η οποια διαφωνια πηγαινε στην ακρη. Μπηκα σε παρα πολλα σπιτια μετα απο προσκληση τους τα σεβαστικα και αυτο ειναι που μετραει για μενα.
Συνεπως τετοιοι απαραδεχτοι χαραχτηρσμοι δεν μπορουν να υπαρχουν. Ειδικα οταν αυτοι που τους αποδιδονται ειναι ανθρωποι οικογενειαρχες και εχουν παλαιψει παρα πολυ στην ζωη τους. Ανθρωποι που επι 25 χρονια και ειχαν την επιχειρηση τους που ειχαν χτισει με παρα πολυ κοπο και πανω απ ολα με την αξια τους. Ανθρωποι που απο 14 χρονων το πρωι εργαζονταν και το βραδυ ετρεχαν στα εσπερινα γυμνασια και το αντιθετο οταν επρεπε να συνεχισουν και στο λυκειο που εκει εργαζονταν το βραδυ.
Επισης ανθρωπους που μεχρι την τελευταια στιγμη φροντιζαν τους κατακιτους γονεις τους μεχρι που τους εκλεισαν οι ιδιοι τα ματια![ συγνωμη γι αυτο φιλε μου που το βγαζω στη φορα]
Μετα απο ολα αυτα θα ηθελα εγω προσωπικα να μην ξαναγραφτει ποε κατι ιδιο για κανεναν!!!!!!!
Ευχαριστω !

PeterMeni

DIY - "Επαγγελματίας"
Moderator
Reaction score
12.934

Gojakla

Αρχαιολάγνος πιουριτανίστας
Reaction score
7.491
Το έχω πεί σε αρκετούς (αποχωρήσαντες και μη), να το πώ άλλη μια δημόσια...
Παρα δίνουμε σημασία σε ένα (2,3,23 ή 103) φόρουμ.

Μεϊκ λαβ, λίσεν του μιούζικ, γουόρκ χαρντ το γκετ ε χαϊ εντ μασίνι... σεϊρ ιτ του δα φόρουμ... μπατ μέχρι εκεί.
Οι προσωπικές σχέσεις είναι γι΄ από κοντά. Ηλεκτρονικά, δεν.

Reaction score
1.659

Μεϊκ λαβ, λίσεν του μιούζικ, γουόρκ χαρντ το γκετ ε χαϊ εντ μασίνι... σεϊρ ιτ του δα φόρουμ... μπατ μέχρι εκεί.
Εσύ μωρή μουσίτσα πότε θ'άρθεις σπίτι?
Θα βάλω και την κασετούλα που είχε ο τετράχρονος γιός μου όλο το καλοκαίρι "" Θες να γίνουμε φίλοι? ''

Reaction score
1.720

Συμφωνω , αλλα πρεπει να λεγονται οταν υπαρχει συκοφαντια!!!!! [ισως αυτο δεν προλαβε να δει ενκριτο μελος ]

Reaction score
620
Αντωνακη παλικαρ' μου μεχρι τωρα νομιζα οτι τα greeklish ηταν οτι χειροτερο...μεχρι που ειδα τα λισεν, γουορκ κτλπ αναθεμα σε τα ματια μου εβγαλες..

Reaction score
8.905
Ένα γενικό & προσωπικό σχόλιο!

Εδώ μέσα (δηλαδή στις Hi-Fi κατηγορίες) δεν κρινόμαστε για τις κοινωνικές μας δραστηριότητες / υποχρεώσεις προς άλλους, η ακόμα το εάν είμαστε η όχι "καλά παιδιά", αλλά για τις σχετικές απόψεις που εκφέρουμε πάνω στον συγκεκριμένο χώρο / χόμπι! Ναι μεν ο Ζαπάντης έχει ένα ακραίο τρόπο γραφής (μερικές φορές δεν επικροτώ και το ξέρει προσωπικά) αλλά όμως και από την άλλη, κάποιοι έχουν μόνιμα (ακραία) κωλύματα και αντιπάθειες σε κάποιες "τεχνολογικές σχολές" κλπ... χωρίς κανένα λόγο, και δεν χάνουν την ευκαιρία μόνιμα να το δείχνουν.... Αυτά....!

Reaction score
1.720
Eδω μεσα σαφως και δεν ειναι υπορχρεομενος κανεις να εκθετει το βιογραφικο της ζωης του αλλα και ουτε ειναι κανεις υποχρεομενος να το διαβαζει. Ομως οταν υπαρχουν ανυποστατοι χαραχτηρισμοι ειναι δικαιωμα του θιγουμενου να εκθετει μερος της ζωης του γιατι απλα ο χαραχτηρισμος ΛΑΜΟΓΙΑ , ΤΥΧΟΔΙΩΚΤΕΣ κλπ προσδιδουν εμμεσα το προφιλ απατεωνα!!! β
ΔΕΝ ΝΟΜΙΖΩ ΝΑ ΕΒΑΛΕΣ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΣΟΥ ΛΟΙΠΟΝ ΚΑΠΟΙΟΝ ΑΠΑΤΕΩΝΑ.

Τωρα για τα n core ειμαι ο τελευταιος που θα μπορουσα να εχω αποψη μιας και δεν τα εχω ακουσει . Ο μονος class D poy εχω ακουσει ειναι προ 5 χρονια στο σπιτι του Μανου που σε συγκριση με εναν υβριδικο που εγινε σε ολη την παρεα νικησε κατα κρατος τον ταπεινο για το κοστος του classD . Βεβαια αν θυμουνται οι φιλοι που ειμασταν μαζι ειχα πει οτι σε αποσβεση ο classD eiναι ανωτερος!!!!!!! Τωρα αν καποιοι μεταφραζουν την πλακα που καναμε σε διαφορα τραπεζοματα σε αποψη καλο θα ειναι να αναθεωρισουν.

Reaction score
13.541
Oταν αρχινας και βριζεις και δικιο να εχεις το χανεις...δεν προσπαθει καποιος να επιβαλλει μια αποψη ..για αυτο εξω υπαρχουν χιλιαδες κατασκευαστες..και εκατομμυρια ανθρωποι που ακουνε με διαφορετικο τροπο..

Reaction score
751
...................................
Βέβαια, δεν είναι και λίγο, να παίζει να έχεις φτιάξει τον καλύτερο ενισχυτή ήχου έβερ, και να τον δίνεις μαναχά 1300 ευρώ, τη στιγμή που άλλοι παιδεύονται, έχοντας ξοδέψει δεκάδες χιλιάδων ευρώ. Από την άλλη, έχει σημασία να σε μισούν, αλλιώς είσαι ασήμαντος…
'καλύτερο ενισχυτή ήχου έβερ' ?

Πώς το εννοείς αυτό ?

Φαντάζομαι δεν εννοείς ηχητικά.

Reaction score
8.905
Για τα class D διαφωνήσαμε πολλές φορές με τους φίλους μου Τάκη, Κώστα και Σταμάτη μεταξύ ποτού και φαγητού, όπως και συμφωνήσαμε σε πολλά πράγματα, όπως το περί ορέξεως κολοκυθόπιτα και ότι το χόμπυ μας είναι για να μας δίνει χαρά και όχι να μας βάλει σε αντιπαραθέσεις....
Τωρα αν καποιοι μεταφραζουν την πλακα που καναμε σε διαφορα τραπεζοματα σε αποψη καλο θα ειναι να αναθεωρισουν.
Κάποια στιγμή δεν πρέπει αυτό το "μόνιμο αστείο" (?) να τελειώσει..... εκτός και εάν υπάρχουν επιχειρήματα και τεχνικά σχόλια μόνο! Να μην ξεχνάμε τι έγινε και σε άλλα "μόνιμα αστεία" (?) επάνω, όπως για την Μέτρικ, μετρήσεις χώρων κλπ.

vlasis

Φωτογράφος!
Reaction score
7.705
Παιδες....να μεινουμε εντος του θεματος.......κακως η λαθος ειπωθηκαν καποια πραγματα που δεν επρεπε ....τελειωνει εδω το θεμα και παρακαλω να κοπουν τα σουπα μουπες....δεν χρειαζεται να υπαρχει συνεχεια !!!!!
Μην ερχομαστε και εμεις στην δυσκολη θεση των παρατηρησεων-bans και τα συναφη......εχουμε και εμεις τα προβληματα μας οπως και ο καθενας εδω μεσα.......ας σεβαστουμε τον χωρο που μας φιλοξενει!!!!!

Reaction score
2.566
Φυσικά και δεν εννοεί ηχητικά, καθώς ένας ενισχυτής οφείλει να μην βάζει δική του ηχητική υπογραφή. Και σε αυτό, το ουσιαστικό, που δεν μπορεί από ότι φαίνεται να γίνει κατανοητό εύκολα ΌΣΕΣ ΦΟΡΕΣ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟ ΠΟΥΜΕ και που είναι απαραίτητη συνθήκη ενός καλού ενισχυτή, ναι, μάλλον είναι ο καλύτερος... μέχρι στιγμής τουλάχιστον...

Last edited:

Τελευταια Μηνυματα

Staff online

• abcd
    Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
173.873
Members
38.253
Νεότερο μέλος
Socky