ΠΟΙΑ ΗΧΕΙΑ ME MUSICAL FIDELITY A1008;

D

deleted user 10898

Guest
Διακρίνω μια ιδιαίτερη αγάπη για τους ηχολήπτες η είναι η ιδέα μου?

Ο ηχολήπτης υπάρχει επειδή υπάρχει ο μουσικός. Δε συμβαίνει το αντίθετο.
Διακρίνω μια ελλειψη παιδείας ή είναι ιδέα μου;
Είναι δυνατόν να συγκρίνεις επαγγέλματα με απαξιωτικο τροπο;
Τις μεγάλες ηχογραφήσεις κλασσικης που θαυμαζουμε θα τις ήξερες μονο από τα ιστορικα κείμενα αντι να τις έχεις στο σαλόνι σου αν δεν υπήρχε ο ανύπαρκτος ηχολήπτης να τις σώσει...
Τι συζητάμε....

Reaction score
313
Διακρίνω μια ιδιαίτερη αγάπη για τους ηχολήπτες η είναι η ιδέα μου?
Διακρίνεις μία απέχθεια στην αγκυλωμένη σκέψη και στη μη διαλεκτική προσέγγιση.

Ο ηχολήπτης υπάρχει επειδή υπάρχει ο μουσικός. Δε συμβαίνει το αντίθετο.
Και ο μουσικός χρησιμοποιεί μουσικά όργανα τα οποία δεν έφτιαξε ο ίδιος (προφανώς, θα υπάρχουν εξαιρέσεις).
Αν δεν καταλαβαίνεις πως υπάρχει μία "αλυσίδα" σε όλους τους τομείς, απλά θα μένεις να εξετάζεις τον εκάστοτε "κρίκο", ξεχωριστά...

Reaction score
221
Δεν είναι ταξικό είναι θέμα μουσικής παιδείας κάτι που οι μη μουσικοί δεν έχουν. Ειναι σαν τα παραϊατρικά επαγγέλματα ένα πράγμα.
δηλαδη ο iggy pop εχει μουσικη παιδεια?

Reaction score
666
Αν οι ηχολήπτες είχαν μουσική παιδεία θα είχαμε και πολύ καλύτερους μουσικούς αντίστοιχα. Δε θα έκαναν, να ακούγονται υποφερτά οι ατάλαντοι. Θα τους έκλειναν την πόρτα κατάμουτρα όταν θα έρχονταν να βγάλουν δίσκο.

Reaction score
313
Αν οι ηχολήπτες είχαν μουσική παιδεία θα είχαμε και πολύ καλύτερους μουσικούς αντίστοιχα. Δε θα έκαναν, να ακούγονται υποφερτά οι ατάλαντοι. Θα τους έκλειναν την πόρτα κατάμουτρα όταν θα έρχονταν να βγάλουν δίσκο.
Ακριβώς! Βρήκαμε το λόγο για την ύπαρξη (και...διαιώνιση) των ατάλαντων μουσικών/ερμηνευτών! :headbang:

Reaction score
1.153
Οι ηχολήπτες κλπ δεν είναι μουσικοί. Είναι κατώτεροι και κονομάνε επειδή ο μουσικός έχει όνομα.
Για να κονομήσουν αυτοί γεμίσαμε ατάλαντους Μαρτάκηδες, Στικούδη, ή slayer kai megadeth,
Δεν είναι ταξικό είναι θέμα μουσικής παιδείας κάτι που οι μη μουσικοί δεν έχουν. Ειναι σαν τα παραϊατρικά επαγγέλματα ένα πράγμα.
Με έπιασε ταχυπαλμία με αυτά που διάβασα.Πάω για τσάρκα με το μοτόρι...

D

deleted user 10898

Guest
Θα βοηθήσουμε το Βαγγέλη να βρει ηχεία;
ο χωρος του ειδα ότι είναι αρκετα δυσκολος.
θελει ηχειο μαλλον βασης με τοσα επιπλα γυρω γυρω, αλλα αν ακουει στα 3 μετρα δυσκολα τα πραγματα...
τα quad δεν χωρανε,
καλο ψαξιμο βαγγελη,

Reaction score
666
Ναι η αλήθεια είναι ότι το καταστρέψαμε το θέμα του ανθρώπου. Το ομολογώ και φταίω πιο πολύ από όλους γιατί το παραξήλωσα.
Θα ζητήσω συγνώμη από το φίλο και θα επανέλθω με προτάσεις επί του θέματος, όταν θα εχω περισσότερο χρόνο.

lakiss51

"Επαγγελματίας"
Reaction score
2.427
Θα βοηθήσουμε το Βαγγέλη να βρει ηχεία;
Ποιός Βαγγέλης? :laugh:
Ο ΛΟΥ ΒΟΥ:):):) (το ΛΟΥ εκ του Λαρισης!)
Ποια ηχεία; :p
κατσε καλαααα:)
Ναι η αλήθεια είναι ότι το καταστρέψαμε το θέμα του ανθρώπου. Το ομολογώ και φταίω πιο πολύ από όλους γιατί το παραξήλωσα.
Θα ζητήσω συγνώμη από το φίλο και θα επανέλθω με προτάσεις επί του θέματος, όταν θα εχω περισσότερο χρόνο.
Μου αρεσουν οι "καυγαδες" και δεν το παραξηλωσες καθολου. Νομιζω οτι τα φορουμς ειναι για κουβεντουλα που σε τελικη αναλυση καπου οδηγουν. !

Σταυρο Μπαρτζιωκα (χρονια πολλα πατριωτ') ειχα τον ΚΚ προ δυο ετων με τα ενεργα, τωρα εχω εσενα...Και η "φιγουρα" ΠΩΣ θα γινεται; το φανταζεσαι: εχω ενα τελειο στερεοφωνικο! Και θα δειχνω ...ηχεια μονο:) Αστειευομαι βεβαια - προτιμω τα "πληρη"!

Vet δεν θελω βασης, δοκιμασα B&W 805S - KEF 201/2(;) και δεν με καλυπταν καθολου

gstriftos

gilectronikos
Reaction score
4.424
Θείο,πάρε τον ενισχυτή παραμάσχαλα και πήγαινε στον Ορφέα,στα μέρη σου,να ακούσεις τα Audio Physic.
Έχει κάποια δαπέδου που και εύσχημα είναι,τοποθετούνται εύκολα και παίζνε και ωραία..

lakiss51

"Επαγγελματίας"
Reaction score
2.427
Θείο,πάρε τον ενισχυτή παραμάσχαλα και πήγαινε στον Ορφέα,στα μέρη σου,να ακούσεις τα Audio Physic.
Έχει κάποια δαπέδου που και εύσχημα είναι,τοποθετούνται εύκολα και παίζνε και ωραία..
Γιωργη, μπα...δεν...

D

deleted user 10898

Guest
Vet δεν θελω βασης, δοκιμασα B&W 805S - KEF 201/2(;) και δεν με καλυπταν καθολου
ta 201/2 ειναι βασης αλλα ειναι τριδρομα.
εχουν γουφερ για χαμηλα, αλλα ειναι 6.5 μονο.
θελω να μου πεις τι ΔΕΝ σε καλυψε στα 201/2 για να καταλαβω και να σε βοηθησω....

lakiss51

"Επαγγελματίας"
Reaction score
2.427
ta 201/2 ειναι βασης αλλα ειναι τριδρομα.
εχουν γουφερ για χαμηλα, αλλα ειναι 6.5 μονο.
θελω να μου πεις τι ΔΕΝ σε καλυψε στα 201/2 για να καταλαβω και να σε βοηθησω....
Μιλαμε γι αυτα ετσι; http://www.stereophile.com/standloudspeakers/708kef/
Δεν με καλυψαν τα χαμηλα του, παρ΄ολο που εχω προβλημα 'μπουμαρισματος" στον χωρο μου, κατι ελειπε - τα υπολοιπα θεσπεσια! Πλην χρωματισμου που απερριψε αυθωρει και παραχρημα η κυρα (κι εγω!) παρα την φανταστικη εμφανισή τους ΕΚΤΟΣ χωρου που ειδες!

Auditory

Επαγγελματίας
Reaction score
714
Χάζεψα λίγο τα χαρακτηριστικά του ενισχυτή και κάνω τις σκέψεις:
Ενα ηχείο που οι προτεινόμενοι ενισχυτές απο τον κατασκευαστή να είναι έως 200 watt.
Ο ενισχυτής αναφέρει 250 watt στα 8Ω και 400 στα 4Ω με μεγιστη καταναλωση τα 700, άρα αν θέλουμε αν είμαστε ανετοι στη λειτουργία ανεξάρτητα στάθμης καλό είναι να τον βοηθήσουμε με αυτό τον τρόπο.
Ηχεία με μικρές διακυμανσεις στην αντισταση τους, χωρίς να πέφτουν κάτω από 4Ω, με μικρές διακυμάνσεις στη φάση τους, θα οδηγηθούν εύκολα και ευχάριστα και για τους δυο σας με το συντελεστή απόσβεσης να κινειται στα 140.
Η δική σου δουλειά τώρα lakiss51 είναι να βρεις τα ηχεία που καλύπτουν αυτά τα χαρακτηριστικά, σου αρέσουν στο μάτι και στην τιμή :) ;)

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.891
Members
38.516
Νεότερο μέλος
Θάνος Γαλάνης