- Reaction score
- 6.582
PURESSENCE - DON'T KNOW ANY BETTER
Ευτυχώς ή δυστυχώς έχετε όλοι ακροατές. Σαν thread. :Ρ
Είναι ανταγωνιστικό το θέμα.
Παίζουν άλλοι 2 συνάδελφοι αυτή τη στιγμή.
Θέλω να δω την ακροαματικότητα του καθενός.
Τώρα με τη νέα συνεργάτιδά μου, θα πάρω όλους τους ακροατές.
Είναι ανταγωνιστικό το θέμα.
Παίζουν άλλοι 2 συνάδελφοι αυτή τη στιγμή.
Θέλω να δω την ακροαματικότητα του καθενός.
Μη τυχόν και δω κανά like στο ποστ του ika,απο κάποιον συνάδελφο.Τώρα με τη νέα συνεργάτιδά μου, θα πάρω όλους τους ακροατές.
Δες! Εγω θελω να χασω την δουλεια μου και δεν δεχομαι υποδείξεις από απλα μελη για το τι θα κανω, μελος Christiana!Μη τυχόν και δω κανά like στο ποστ του ika,απο κάποιον συνάδελφο.
Πάει να μας φάει την πελατεία.Θα χάσουμε την δουλειά μας.
Σας προσλαμβανω ολους.Μη τυχόν και δω κανά like στο ποστ του ika,απο κάποιον συνάδελφο.
Ήταν μια κίνηση ματ. Αυτός όμως είναι ο υγιής ανταγωνισμός στην ελεύθερη οικονομία. Ακολουθεί και η αποκλειστική συνεργασία μου με τις.....Μη τυχόν και δω κανά like στο ποστ του ika,απο κάποιον συνάδελφο.
Φερτε μου πρωτα την αποζημιωση απολυσης και μετα ξανασυζητάμε για επαναπροσληψη.Σας προσλαμβανω ολους.
Κανετε ολοι πολυ καλη δουλεια.
INDILA - DERNIERE DANSE
Eσυ αγαπητε cosmarpan μια Samantha Fox ενα Barry Manilow μια Lady Gaga βρε αδελφε, δεν εχεις παιξει...και θες και επαναπροσληψη?Φερτε μου πρωτα την αποζημιωση απολυσης και μετα ξανασυζητάμε για επαναπροσληψη.![]()
Αυτό ηταν! το ποτηρι ξεχειλισε, φερτε την αποζημιωση μου κι εφυγα! Οσο ζω Barry Manilow δεν υπαρχει περιπτωση να ακουσετε ποτε, για τις άλλες 2 προαναφερθησες κυριες με μια μικρη αυξηση το συζηταωEσυ αγαπητε cosmarpan μια Samantha Fox ενα Barry Manilow μια Lady Gaga βρε αδελφε, δεν εχεις παιξει...και θες και επαναπροσληψη?
Μπορει να φυγω ως παραγωγος, αλλα θα μεινω ως ακροατης και δεν θα σας αφήσω σε χλωρο κλαρι μελος Christiana
Περάστε στο ταμείο για την εξόφληση.Που θες και αύξηση.Αυτό ηταν! το ποτηρι ξεχειλισε, φερτε την αποζημιωση μου κι εφυγα! Οσο ζω Barry Manilow δεν υπαρχει περιπτωση να ακουσετε ποτε, για τις άλλες 2 προαναφερθησες κυριες με μια μικρη αυξηση το συζηταω![]()
Μπορει να φυγω ως παραγωγος, αλλα θα μεινω ως ακροατης και δεν θα σας αφήσω σε χλωρο κλαρι μελος Christiana![]()
Ωραια, 5 παραγωγοι για έναν ακροατη, είμαι μεσα μου αρεσουν οι κανοτομιεςΜετα απο αποφαση του Δ.Σ και μαλιστα χωρις ΑΣΕΠ προσλαμβανονται οι....
ika, Σταθης, christiana, adcb, και darky.
Σιγά μη δεν είχε ο καθένας μας το πάθος να πιάσει το μικρόφωνο. Στην Ελλάδα είμαστε :ΡΩραια, 5 παραγωγοι για έναν ακροατη, είμαι μεσα μου αρεσουν οι κανοτομιες![]()