Γινε και εσυ Ραδιοφωνικος Παραγωγος

Christiana

Muzik
Reaction score
10.300
Πληροφορουμε τους κυριους κυριους και τις κυριες κυριες ραδιοφωνικους παραγωγους, οτι το μικροφωνο ειναι μια χαρα.
Αμα ειναι βαζουμε και λιστα και παιζει.
Σαν πολλές απαιτήσεις να'χεις boss,απο τη στιγμή που δεν μας πληρώνεις καν.

Nick Arvanitakis

Audio Pro
Reaction score
23.746
Και που λέτε παιδιά οι AIRBOYS δημιουργήθηκαν στις αρχές του 1965, στην 115η Πτέρυγα Μάχης της Αεροπορικής Βάσης Σούδας στα Χανιά Κρήτης. Ήταν ένα από τα πρώτα rock συγκροτήματα στην Ελλάδα και το πρώτο σε όλη την Κρήτη.
Aφήνω το μικρόφωνο στον Χανιώτη Γιώργο για τα υπόλοιπα...

THE AIR BOYS "ΔΙΧΩΣ ΞΑΣΤΕΡΙΑ" (1968) live

cosmarpan

Underground
Reaction score
7.488
Passenger - Let Her Go

Δεχτηκα προειδοποιηση/απειλη ότι θα απολυθω σε περιπτωση που δεν βαλω νερο στο κρασι μου και συνεχισω να βαζω ότι μου κατεβει, και επειδή ναι μεν είμαι λιγουλάκι αντιτουριστικος στις επιλογες μου αλλα από την άλλη σαν Cosmarpan αφ'οσον εχω λιγο κρασι στο ποτηρι μου, εστω και νερωμενο, δεν με χαλαει, τουλαχιστον σ'αυτο το νημα:biggrin:. Οποτε παρτε τα.
Για το erwtevmeno μελος Stathis, αστην να φυγει λεμε... :lolsign:

Reaction score
6.582
ΤΗΕ ΑΙR BOYS

Ok φιλε Νικο θα συνεχισω εγω.
Και που λετε παιδια οι AIRBOYS ηταν ενα μεγαλο συγκροτημα, και εγω μεγαλος groupie του συγκροτηματος.
Δεν εχανα συναυλια τους για συναυλια τους.
Ειδικα σε αυτη του 1968 που αναφερεται ο Νικος τα εσπασαν.
Παροτι η συναυλια του 1968 ηταν sold out, καταφερα να βρω εισητηριο στη μαυρη αγορα, για να την παρακολουθησω.
Και για του λογου το αληθες, και για τους δυσπιστους, παραθετω και μια φωτογραφια ντοκουμεντο της εποχης την ωρα που κανω ζεσταμα, "χεσμενος'" απο την χαρα μου που θα τους δω.

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
176.128
Members
38.535
Νεότερο μέλος
Manosahead