Akis_G
Τηγανιτοειδές (κόντρα πλακέ) μπάσο!
- Reaction score
- 8.058
Πηγα και τις δυο μερες για αρκετες ωρες.
Κατα τη γνωμη μου και με βαση τα προσωπικα μου γουστα:
Καλυτερος ηχος της εκθεσης: Grimm.
Για την τιμη τους, αν πληρωνουμε ηχο ειναι πολυ ανταγωνιστικη. Αν πληρωνουμε κατασκευη, ειναι αστρονομικη αφου αν κυκλοφορουσε σε diy κιτ θα κοστιζαν κανα 5χιλιαρο το πολυ (και οι περισσοτεροι απο εμας θα ειχαν ξεμπερδεψει με το θεμα ηχοσυστημα).
Χειροτερος ηχος της εκθεσης: Tune, Klipsch (δυστυχως δεν αντεχω τις κορνες), Usher (απιστευτο μπουμαρισμα).
Εξαιρετικος ηχος-τρελλο κοστος: MBL
Φοβερο εργαλειο που αδικουνταν απο τον χωρο: PMC.
Θετικη εκπληξη-value for money: Adam, Proac.
Τα Magnepan επαιζαν πολυ δυνατα για να ακουγεται ισα ισα το μπασο τους. Σε χαμηλοτερες σταθμες?
Τα Harbeth πολυ ωραια ...στο πιανο. Στα υπολοιπα?
Ενδιαφερουσα εκκεντρικη περιπτωση τα μεγαλα Cabasse.
Wilson, Raidho, Audio Physic, ωραια αλλα υπαρχουν κι αλλες επιλογες στις κατηγοριες τους.
Avalon οχι καλα.
McIntosh την Κυριακη με το Room Perfect, πιο καλα.
Αυτα. Δεν ηταν καθολου ασχημα. Καλυτερα απο τα δυο προηγουμενα χρονια.
Γλιτωσαμε επιτελους κ την τσιγαριλα. Πολλοι το γυρισαν στο ηλεκτρονικο.
Μια πινακιδα που γραφει τα μηχανηματα που παρουσιαζονται (προαιρετικα και την τιμη), ειναι ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΗ!!! Να την επιβαλλει ο διοργανωτης.
Αντε και του χρονου πιο καλα και να μην λειπουν οι 2-3 αντιπροσωποι που επρεπε οπωσδηποτε να ειναι εκει, αλλα να υπαρχουν και οσο περισσοτεροι γινεται απο τους μικροτερους.
Κατα τη γνωμη μου και με βαση τα προσωπικα μου γουστα:
Καλυτερος ηχος της εκθεσης: Grimm.
Για την τιμη τους, αν πληρωνουμε ηχο ειναι πολυ ανταγωνιστικη. Αν πληρωνουμε κατασκευη, ειναι αστρονομικη αφου αν κυκλοφορουσε σε diy κιτ θα κοστιζαν κανα 5χιλιαρο το πολυ (και οι περισσοτεροι απο εμας θα ειχαν ξεμπερδεψει με το θεμα ηχοσυστημα).
Χειροτερος ηχος της εκθεσης: Tune, Klipsch (δυστυχως δεν αντεχω τις κορνες), Usher (απιστευτο μπουμαρισμα).
Εξαιρετικος ηχος-τρελλο κοστος: MBL
Φοβερο εργαλειο που αδικουνταν απο τον χωρο: PMC.
Θετικη εκπληξη-value for money: Adam, Proac.
Τα Magnepan επαιζαν πολυ δυνατα για να ακουγεται ισα ισα το μπασο τους. Σε χαμηλοτερες σταθμες?
Τα Harbeth πολυ ωραια ...στο πιανο. Στα υπολοιπα?
Ενδιαφερουσα εκκεντρικη περιπτωση τα μεγαλα Cabasse.
Wilson, Raidho, Audio Physic, ωραια αλλα υπαρχουν κι αλλες επιλογες στις κατηγοριες τους.
Avalon οχι καλα.
McIntosh την Κυριακη με το Room Perfect, πιο καλα.
Αυτα. Δεν ηταν καθολου ασχημα. Καλυτερα απο τα δυο προηγουμενα χρονια.
Γλιτωσαμε επιτελους κ την τσιγαριλα. Πολλοι το γυρισαν στο ηλεκτρονικο.
Μια πινακιδα που γραφει τα μηχανηματα που παρουσιαζονται (προαιρετικα και την τιμη), ειναι ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΗ!!! Να την επιβαλλει ο διοργανωτης.
Αντε και του χρονου πιο καλα και να μην λειπουν οι 2-3 αντιπροσωποι που επρεπε οπωσδηποτε να ειναι εκει, αλλα να υπαρχουν και οσο περισσοτεροι γινεται απο τους μικροτερους.