- Reaction score
- 98.517
Να τη δω απόψε ή να πάω γι' άλλα;
Nine (2009)
Nine (2009)
...μην κάνεις τον κόπο να απαντήσεις. Δεν απευθυνόταν σε σένα η ερώτηση.
Lucy (2014)
Με υπόθεση βασισμένη σε ένα μύθο η γαλλική αυτή παραγωγή δίνει μία pop ατμόσφαιρα με μία πολύ καλή Scarlett Johansson.
O Luc Besson εφάρμοσε αρκετές υπερβάσεις και πρωτοτυπίες για το στυλ του, με ένα αποτέλεσμα ολίγον τι αχταρμά. Όχι ότι δεν μου άρεσε η ταινία. Απλά κινείται σε τομείς που τα στάνταρ έχουν μπει από τους Αμερικανούς και αναγκαστικά κάνεις τη σύγκριση. Πάντως πέρασα ωραία κι αυτό μετράει.
6.5/10
Ο Γούντι Άλεν – πιστός στο ραντεβού του κάθε χρόνο – επιστρέφει φέτος με μια ρομαντική και απόλυτα καλοκαιρινή κωμωδία. Βρισκόμαστε στη δεκαετία του ’20 και το καλοκαίρι στη Γαλλική Ριβιέρα είναι "καυτό". Ένας Εγγλέζος ξαφνικά καταφθάνει, όχι ως ένας απλός παραθεριστής αλλά ως ο άνθρωπος που του έχει ανατεθεί να διεισδύσει και να διελευκάνει μια απάτη. Ανάμεσα στις αριστοκρατικές επαύλεις, τα μικρά τζαζ μπαρς και τις ατέλειωτες αμμουδιές της Κυανής Ακτής, ο Γούντι Άλεν πλέκει την απολαυστική ιστορία του. Η Έμα Στόουν (“Οι Υπηρέτριες”) και ο Κόλιν Φερθ (“O Λόγος του Βασιλιά”) πρωταγωνιστούν.
http://www.imdb.com/title/tt2870756/
Θα τη δούμε αργότερα όχι τώρα,οπότε βαθμολογία θα βάλω αύριο.
Βέβαια είμαι φανατικός γουντιαλενικός και θα μ'αρέσει σίγουρα.
Μη δώσετε καμία βάση στη βαθμολογία μου!
Πάνω που ήμουν έτοιμος, μου τη χάλασες...6.5/10 από μένα.
Δεν μου άρεσε τόσο όσο οι άλλες ταινίες των τελευταίων ετών του Woody.
Αν και είχε ωραίο τέλος και κάποιους έξυπνους διαλόγους.
Μόνο για τους φανατικούς οπαδούς του Woody Allen,οι υπόλοιποι προσπεράστε το.
Πάνω που ήμουν έτοιμος, μου τη χάλασες...
Ευχάριστη και καλύτερη απ' τα κουραστικά και χαζά Hunger Games.The Maze Runner (2014)
Η ταινία "The Maze Runner" είναι το πρώτο μέρος της τριλογίας των βιβλίων επιστημονικής φαντασίας του James Dashner. Τα επόμενα δύο είναι τα "The Scorch Trials" και "The Death Cure".
Αποδείχτηκε καλή για το είδος της, με απρόσμενο τέλος, που φυσικά σε βάζει στο τριπάκι να περιμένεις το δεύτερο μέρος της τριλογίας. 8-/10
Περίμενα μεγάλη φόλα και παρακολούθησα μία καθωσπρέπει παιδική περιπέτεια.